Абе приятелю, стига глупости. Кой те кара да плащаш ? Ами не зареждай гориво - ходи пеш. И пак си помисли за каква самоиздръжка говориш на Левски и ЦСКА. Къде са М-тел, къде са Титан. Я ми кажи откъде в тази шибана държавичка ще изкараш пари за спорт след, като майките не си получават майчинствата, бабите - пенсиите, да не говорим за детски, затварят болници и клиники...Я ми кажи кой и откъде вади пари за да плати заплатите на холандците в Левски ? Да не си мислиш, че идват да играят в БГ за черните ти очи и за парите от продажбата на билети, фенски артикули, реклами и ТВ права. Всичко, което ти изброих на куп няма да стигне в Левски за месечната заплата на Грийн, камо ли за други заплати и разходи.Никой в БГ не афишира самоиздръжка , защото знаят, че могат да излъжат един-двама, като теб. Ти не разбра ли, че в БГ се перат пари от футбола. И що си мислиш, че когато Петрол - холдинг спонсорира ЧЕРНОМОРЕЦ става само с пари от бензиностанции. Петрол - холдинг има бизнес и в Русия, занимава се и с хотелиерство, ресторантьорство, има МОЛ ( Бургас плаза с обявен рекорден оборот ) и всичко това е на територията на Бургас, включително и приватизираната база на Петрол от бай Тошово време, която се намираше и намира до стадион Черноморец в Акациите. Надявам се, че знаеш за нефтеното пристанище в Бургас от където и готова и сурова продукция се складират. Да не мислиш, че е случайна "инвазията" на Ершов и Събев точно в Бургас. Ако ревеш за спонсорството по-добре иди реви пред парламента за затритите доходи на твоите родители и деди, които, чрез приватизационни фондове, рекет и нечисти сделки отидоха в ръцете на Застрахователи дружества като Армеец и групировки, като ТИМ, които пък спонсорират друг морски отбор. Защо аз трЕбва да плащам на М-тел бе приятелю, защо си мислиш, че не се чувствам тогава и аз прецакан. В тази връзка моряците имат една приказка: "Преди да спуснеш платната се убеди, че има вятър". Твоята тема е алогична и няма аналог...
ПС: Ако искаш Петрол да стане спонсор на Левски, а ? Тогава ще е по-честно нали

Ай стига с тази тема, че я задълба повече отколкото си осмислил какви щуротии пишеш...Самоиздръжки, самофинансиране на БГ...Бля, бля - хората осиротяват, футбалерите в Левски си взимат 14 000 Е, а ти си се задертил за спонсорството на Петрол от Държавен мащаб...Ами ако тези пари не ги вложат в Черноморец за луксозни яхти в Русия ли да ги дадат? Справка - ЗД Армеец - ТИМ. И виж, че в Бургас се е правило и прави за спорта - футбол, баскет, волей, акробатика, стадион, а кой дава парите - сещай се. Поне това е частична реабилитация за заболеваемостта на нашите бургаски деца от пушаците и отровения въздух от ЛУК-ойл, чията огромна печалба отива в Русия. Каквото вземем за Бг и в частност спорта - това е. Тъй, че не хленчи и гледай на нещата позитивно. За да видиш чуждата камбанария трябва да си видял и своята.