Видима Раковски-ЛЕВСКИ прогнози и мнения

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Видима Раковски-ЛЕВСКИ прогнози и мнения

Мнениеот Blue_Lion » 31 авг 2010 16:07

THE G.A.M.E написа:
Blue_Lion написа:Недей...тъкмо му се видя края на моя "спор" с него на този толкова разтърсващ и жизнено-важен жълт картон на Милиев (то чорбето няма за кво друго да се захване) които би преобърнал мача,и ти са пак го караш да дава "аргументация" и "да вади факти" ! Интересно ми е са кво ше напише де...чакай да си взема пуканките само :mrgreen:

:lol: ... :lol: ... :mrgreen:

Абе, к'во е ревнал - Милиев та Милиев ! ?
Не си гледа в паничката ( мача със Сливен, дето след баскетболното изпълнение на Акуаро, трябваше да губят с 0 : 2 и да са с човек по малко ) .... ми тръгнал да ми обяснява, за мачове, дето не му влизат в работата ! ... :lol: ... :evil:

Аз докато му отговарях,всеки път си трих по три пъти мнението щото хем ми идва да го нахрана,хем ми идва по-човешки да му "обясня",хем не ми се занимава...та накрая с едно изречение реших да приключа,ма той пича си е дървен философ ! Милиев та Милиев...оди питай съдията що не му е дал жълт картон ! Подай жалба в БФС и ги помоли да отсъдят служебна загуба за Левски плюс лишаване от три домакинства,разтрел за Милиев и 5 мача на закрити врати ! :shock: :mrgreen:

Аре са ще ти гледам на теб сейра...похранете се малко ! :lol: Та както каза колегата The Game...кво за Акуаро викаш ? :roll:
Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 31 авг 2010 18:23

......репортаж от мача ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 31 авг 2010 19:14

Та мачът с Видима...Имаше ли такъв мач,щото аз вече го забравих?Иначе,сериозно,грозен мач,грозна победа,но и такива има "в картите".По принцип няма "непропускаеми" положения,но две от тях,все пак,според мен,бяха задължителни,както и да ги гледам.И двете индентични:Жо и Иса-на 3 метра пред вратата и ...-аут!И "баламски" гол накрая,колкото няколко Левскимразещи фенчета да сънуват "мокри" сънища.затова,отбори като Видима-пълниш им кошницата,за да няма после вариации на тема "Ами,ако..."
Междувпрочем,ако това в Севлиево е футболен терен и,ако това е тревно покритие-аз съм трамвай!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 31 авг 2010 22:18

modor написа:......репортаж от мача ;)

Отново и отново смешната дузпа...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 31 авг 2010 22:42

Защо да е смешна дузпата?

Във футболния правилник пише, че ИГРАТА С РЪКА Е ЗАБРАНЕНА И СЕ НАКАЗВА С (Представи си) НАКАЗАТЕЛЕН УДАР.

Ръката на защитника отклони пас на Жоазиньо, който стигаше в наказателното поле.
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 31 авг 2010 23:07

YoTheReal написа:Защо да е смешна дузпата?

Във футболния правилник пише, че ИГРАТА С РЪКА Е ЗАБРАНЕНА И СЕ НАКАЗВА С (Представи си) НАКАЗАТЕЛЕН УДАР.

Ръката на защитника отклони пас на Жоазиньо, който стигаше в наказателното поле.

Смешна е щото е за Левски..някъв друг болен свински мозък се беше захванал за някъв жълт картон на Милиев ! Яд ги е,че Левски е силен а те са Изображение
Изображение

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 01 сеп 2010 07:10

Що да ме е яд, че ФК Левски е силен...?! Яд ме е, че всеки път в който не успеете да вкарате гол през първото полувреме получавате сигурна дузпа през второто... и то от смешна по смешна!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 сеп 2010 07:17

crap написа:Що да ме е яд, че ФК Левски е силен...?! Яд ме е, че всеки път в който не успеете да вкарате гол през първото полувреме получавате сигурна дузпа през второто... и то от смешна по смешна!

Щом е тъй,що не ни дадоха и една в Бургас?Ха,сега,де...

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 01 сеп 2010 07:53

blue avalanche написа:
crap написа:Що да ме е яд, че ФК Левски е силен...?! Яд ме е, че всеки път в който не успеете да вкарате гол през първото полувреме получавате сигурна дузпа през второто... и то от смешна по смешна!

Щото не са прости, пък и да си призная, гледах мача от части и немога да си припомня положението...
Ето сега една идентична ситуация, пак игра с ръка в наказателното поле...

Виж 53та секунда от видеото! За далеч по опасно положение при която не бе отсъдена дузпа!

ПП ЕБАТИ тъпия ВеБОКС... ето линк http://vbox7.com/play:7beb1f55
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 сеп 2010 08:06

crap написа:
blue avalanche написа:

Щото не са прости, пък и да си призная, гледах мача от части и немога да си припомня положението...
Ето сега една идентична ситуация, пак игра с ръка в наказателното поле...

Виж 53та секунда от видеото! За далеч по опасно положение при която не бе отсъдена дузпа!

ПП ЕБАТИ тъпия ВеБОКС... ето линк http://vbox7.com/play:7beb1f55

Нямах предвид конкретно положение!Имах предвид това твое твърдение:
"...всеки път в който не успеете да вкарате гол през първото полувреме получавате сигурна дузпа през второто..."
И затова попитах:
След като в Бургас не успяхме да вкараме гол първото полувреме,що не ни свирнаха една дузпичка през второто?Тва беше.

Върни се в “Архив”