Видима Раковски-ЛЕВСКИ прогнози и мнения

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Видима Раковски-ЛЕВСКИ прогнози и мнения

Мнениеот vaskonti » 31 авг 2010 13:51

Blue_Lion написа:
vaskonti написа:Тоя въпрос беше зададен минимум 5 пъти, прегледай постовете.
Направих едно уточнение с надеждата да си спестя втори пост, ама явно не е достатъчно да го кажа само веднъж. Чети сега внимателно - питането не е за това дали е отсъдено нарушението, а за това какъв картон трябваше да видим.

Редактирах...прочети :)

За нарушението на играча на Видима видяхме жълт картон. Според теб ръката на Милиев е по-безобидна, така ли? Как сте играли няма никакво значение, победа не се дава за игра по начин, по който и Барса не може да играе.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 31 авг 2010 14:38

От всичко прочетено относно има ли дузпа и тя ли беше решаваща за мача, ще обобщя: "Дрън, дрън ярина!..." :cry:

А, всъщност (в реда на бележките ми по мача):
1. Нашите футболисти не са научени кога трябва да я блъскат със сила горката топка и кога трябва само да си сложат крака, за да влезне във вратата (Справка пропускът на Жо в 3-ата мин. и след това на Иса :oops: )...
2. Централните ни защитници жумят, когато удрят топката с глава и тя отива на всяко друго място, но не и там където искат! Имам чувството, че ги е страх...
3. Гаджев почва да дразни с прекаленото самочувствие (без покритие, откакто се "бракува")...
4. Дузпа та дрънка! (Положението с Милиев също можеше да се даде)...
5. Червен картон на Бранеков за удара по Иса!... :evil:
6. Стойчев игра умишлено с ръка (46 мин.), но се размина без жълт картон (май втори)...
7. Кривият ли е най-младият (по-скоро е най-наясно с играта) та трябваше да чисти като последен в защитата (74 мин.)...
8. За пореден път Митрев се "изцвъка" в "кацата с меда"! :oops: :evil: Той е сложен на вратата не да гледа мача отблизо, а да пази вратата си чиста!!! Вече започвам да се съмнявам, че грешките са му "от растежа" и мисля, че толкова си може!...
9. Ръководството да капарира вратарчето на "Раковски"! Много "хляб" има в това момче... :lol:
10. Всички отбори ще играят срещу нас както играха домакините - бетон, затова трябва да се отиграват комбинации и да се оттренират свободни удари (ама не само да се блъска по топката, а да се отработват трикови изпълнения)...

САМО "ЛЕВСКИ"!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 31 авг 2010 14:44

vaskonti написа:
Blue_Lion написа:
vaskonti написа:Тоя въпрос беше зададен минимум 5 пъти, прегледай постовете.
Направих едно уточнение с надеждата да си спестя втори пост, ама явно не е достатъчно да го кажа само веднъж. Чети сега внимателно - питането не е за това дали е отсъдено нарушението, а за това какъв картон трябваше да видим.

Редактирах...прочети :)

За нарушението на играча на Видима видяхме жълт картон. Според теб ръката на Милиев е по-безобидна, така ли? Как сте играли няма никакво значение, победа не се дава за игра по начин, по който и Барса не може да играе.

Както казах,всеки вижда квото му изнася ;) Мислех да ти отговоря и на другите неща отностно Милиев,но няма смисъл...Левски,според теб незаслужено е бил,така че кво да ти обяснявам ;)
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 31 авг 2010 14:50

И къде съм казал, че Левски са били незаслужено? Може би според теб например Дебрецен незаслужено ви биха на два пъти, нищо, че Левски "владееше топката както и Барса не я владее"? Все още съм любопитен какъв картон трябваше да бъде показан на Милиев ако се приложи стандарта при картона на Ашимов.
[/center]

Потребителски аватар
LEVSKI.SOFIA
Контакти:

Мнениеот LEVSKI.SOFIA » 31 авг 2010 15:22

Малко по-сериозно трябва. Не може да имаме над 10 голови положения и да не можем да вкараме нито едно.. Можеше още първото полувреме да сме ги повели с 3,4 гола разлика и второто само да се доизиграе. Божо Митрев нещо с мача с АИК и тоя с Видима много тъпи голове допуска. Тогава изпусна топката, сега нямаше никакъв смисъл да излиза напред.. Добър вратар е, защо прави такива грешки..
Само Левски - От люлка, до гроб!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 31 авг 2010 15:40

Blue_Lion написа:
vaskonti написа:И къде съм казал, че Левски са били незаслужено? Може би според теб например Дебрецен незаслужено ви биха на два пъти, нищо, че Левски "владееше топката както и Барса не я владее"? Все още съм любопитен какъв картон трябваше да бъде показан на Милиев ако се приложи стандарта при картона на Ашимов.

И аз съм любопитен един чорбар кво прави в нашия форум и ни занимава с проблемите си,ама не получавам отговор ;)

Това си беше солидна аргументация, типично в левскарски стил :)
[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 31 авг 2010 15:57

vaskonti написа:
Blue_Lion написа:
vaskonti написа:И къде съм казал, че Левски са били незаслужено? Може би според теб например Дебрецен незаслужено ви биха на два пъти, нищо, че Левски "владееше топката както и Барса не я владее"? Все още съм любопитен какъв картон трябваше да бъде показан на Милиев ако се приложи стандарта при картона на Ашимов.

И аз съм любопитен един чорбар кво прави в нашия форум и ни занимава с проблемите си,ама не получавам отговор ;)

Това си беше солидна аргументация, типично в левскарски стил :)

Ми на въпрос зададен типично по чорбарски т.е. гледане в паничката на Левски,кво очакваш ;)
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 авг 2010 15:58

"Васконти", ти кажи за Акуаро ..... стига с тоя Милиев ? ! ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 31 авг 2010 16:00

THE G.A.M.E написа:"Васконти", ти кажи за Акуаро ..... стига с тоя Милиев ! ... :lol:

Недей...тъкмо му се видя края на моя "спор" с него на този толкова разтърсващ и жизнено-важен жълт картон на Милиев (то чорбето няма за кво друго да се захване) които би преобърнал мача,и ти са пак го караш да дава "аргументация" и "да вади факти" ! Интересно ми е са кво ше напише де...чакай да си взема пуканките само :mrgreen:
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 авг 2010 16:05

Blue_Lion написа:Недей...тъкмо му се видя края на моя "спор" с него на този толкова разтърсващ и жизнено-важен жълт картон на Милиев (то чорбето няма за кво друго да се захване) които би преобърнал мача,и ти са пак го караш да дава "аргументация" и "да вади факти" ! Интересно ми е са кво ше напише де...чакай да си взема пуканките само :mrgreen:

:lol: ... :lol: ... :mrgreen:

Абе, к'во е ревнал - Милиев та Милиев ! ?
Не си гледа в паничката ( мача със Сливен, дето след баскетболното изпълнение на Акуаро, трябваше да губят с 0 : 2 и да са с човек по малко ) .... ми тръгнал да ми обяснява, за мачове, дето не му влизат в работата ! ... :lol: ... :evil:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Върни се в “Архив”