От всичко прочетено относно има ли дузпа и тя ли беше решаваща за мача, ще обобщя: "Дрън, дрън ярина!..."
А, всъщност (в реда на бележките ми по мача):
1. Нашите футболисти не са научени кога трябва да я блъскат със сила горката топка и кога трябва само да си сложат крака, за да влезне във вратата (Справка пропускът на Жо в 3-ата мин. и след това на Иса

)...
2. Централните ни защитници жумят, когато удрят топката с глава и тя отива на всяко друго място, но не и там където искат! Имам чувството, че ги е страх...
3. Гаджев почва да дразни с прекаленото самочувствие (без покритие, откакто се "бракува")...
4. Дузпа та дрънка! (Положението с Милиев също можеше да се даде)...
5. Червен картон на Бранеков за удара по Иса!...
6. Стойчев игра умишлено с ръка (46 мин.), но се размина без жълт картон (май втори)...
7. Кривият ли е най-младият (по-скоро е най-наясно с играта) та трябваше да чисти като последен в защитата (74 мин.)...
8. За пореден път Митрев се "изцвъка" в "кацата с меда"!

Той е сложен на вратата не да гледа мача отблизо, а да пази вратата си чиста!!! Вече започвам да се съмнявам, че грешките са му "от растежа" и мисля, че толкова си може!...
9. Ръководството да капарира вратарчето на "Раковски"! Много "хляб" има в това момче...
10. Всички отбори ще играят срещу нас както играха домакините - бетон, затова трябва да се отиграват комбинации и да се оттренират свободни удари (ама не само да се блъска по топката, а да се отработват трикови изпълнения)...
САМО "ЛЕВСКИ"!!!