Трансферните суми на играчи в родното първенство.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Трансферните суми на играчи в родното първенство.

Мнениеот zlatan » 31 авг 2010 14:24

Не съм убеден дали подобна тема съществува,но напоследък в тези дни се случват големи трансфери в БГ-клубовете,но никой не споменава трансферна сума.Та се питам Защо?-Левски продаде-Генев,Цачев,Христов,ЦСКА-Гранден,ЛокоСф-Камбуров и т.н. в момента не се сещам.Някой в БГ-трябва ли да следи за тези трансфери и кой е това-смътния ми спомен е че около 7%от тези трансфери отиват в детско-юношеския футбол.
LEVSKI_FOREVER

stg333
Контакти:

Re: Трансферните суми на играчи в родното първенство.

Мнениеот stg333 » 31 авг 2010 14:41

по цял свят трансферните суми се оповестяват само в България се гадаят, интересно в НАП каква информация ползват по тия случаи и защо изобщо тия суми не са публични

demona
Контакти:

Мнениеот demona » 31 авг 2010 14:51

За другите на знам но за гранден бяха обявени поне три трансферни суми вариращи от 3 милиона евро до свободен трансфер :) .

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 31 авг 2010 14:59

Трансферните суми се обявяват като приходи или разходи за клуба във годишните данъчни декларации на съответните търговски дружества - футболни клубове. Ако данъчната декларация е с фалшиви данни в нея се носи отговорност по чл.255 и следващите от НК. Данъчните декларации представляват данъчна и осигурителна тайна. Достъпа до нея е ограничен и е под специален режим. Ако има съмнение за трансфера на някой играч с това трябва да се занимават НАП, МВР и Прокуратурата.
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Върни се в “Левски”