Спас Делев: Съдията беше виновен, трябваше да ни дадат дузпа.
Абе на крив такова и космите му пречат.
Оправданията със съдиите, или как всички пищят.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Оправданията със съдиите, или как всички пищят.
Проблема е че бг съдийте толкова са се компромететирали през годините че даже при най-малката грешка се говори за тенденция. Феновете на Левски също реагират остро когато има съмнителни отсъждания в полза на други отбори (особенно ЦСКА).
HardWork , не се сърди но мисля че трябва да видиш пак ситуацията
Дузпа е това, което свири съдията !
Останалото са мнения на феновете. Едните винаги ще казват имаше, другите ще казват, нямаше. Това нищо не променя. Трите точки са три точки.
А дали са заслужени или не си личи по цялостната игра на отбора. Когато 11 торби, мачкат 90 минути с дупета тревата и накрая получават гол от дузпа, това си е съвсем заслужено.
А кой колко е силен си проличава м.август в ЕКТ. Там измислените шампиони и носители на купи стават за смях .
Останалото са мнения на феновете. Едните винаги ще казват имаше, другите ще казват, нямаше. Това нищо не променя. Трите точки са три точки.

Последна промяна от НКВД- на 31 авг 2010 14:36, променено общо 1 път.
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !
Много моля, пишете по темата! Не става въпрос имало ли е дузпа за Левски или е нямало, и имало ли е такава срещу ЦСКА! Говорим за нашия манталитет! Автора добре е направил паралела от изказвания на наши футболисти и треньори и на европейски, е, разбира се, поради клубните си пристрастия е позабравил да даде пример и от оплаквания на "Левски", но нека да дискутираме нашите президенти, футболистите ни, или как след всеки мач, уж по принцип не коментират съдийството, а иначе веднага започват да нареждат и да се оправдават! За дузпите във Раковски и в Сливен достатъчно се изписа! Не това е темата, затова не редете спам след спам!
kartago написа:Много моля, пишете по темата! Не става въпрос имало ли е дузпа за Левски или е нямало, и имало ли е такава срещу ЦСКА! Говорим за нашия манталитет! Автора добре е направил паралела от изказвания на наши футболисти и треньори и на европейски, е, разбира се, поради клубните си пристрастия е позабравил да даде пример и от оплаквания на "Левски", но нека да дискутираме нашите президенти, футболистите ни, или как след всеки мач, уж по принцип не коментират съдийството, а иначе веднага започват да нареждат и да се оправдават! За дузпите във Раковски и в Сливен достатъчно се изписа! Не това е темата, затова не редете спам след спам!
Проблема със дузпите и останалите спорни ситуации може да се реши елементарно и справедливо. Решението е камери и намеса на четвърти съдия , който е на монитора. Техниката е достатъчно и като количество и като качество за да покрива доли вторите дивизии на отделните държави. НОООООООООООООООО мафията УЕФА и ФИФА намо да го допуснат поне още 20 години.
Освен това цялата система е вече добре отработена във хокея и проверена. Повторението на ситуацията и вземане на решение става за по малко от 30 секунди. Това време е по-дълго от времето през което съответният футболист!!! се търкаля на земята или подбутва съдията и си получава картона .....
Последна промяна от НКВД- на 31 авг 2010 14:48, променено общо 1 път.
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !
Проблема е, че нашите футболисти свикват на съдийските вересии и после в Европа се излагат като кифладжии!
Колкото до темата : Манталитета ни е такъв, някой все трябва да ни помага.Мисля че всеки един се е убедил в това. в Края на мача Левски - АИК ми направи впечатление футболистите на АИК че не се ядосваха при смените на нашите момчета , когато те бавно бавно излизаха от терена и това го има само в България ...съдията да съпровожда даден играч до тъч линията, за да бъде заменен.
Здеаравейте момчета
ако мога дасе вклуча във вашата дескусия! вие как оценвяте??иматели шансове срещу вашите отбори във групата?аз и вчеара питах,обаче темата се заклучи

- Captain Stottlemeyer
Караджов написа:Здеаравейте момчетаако мога дасе вклуча във вашата дескусия! вие как оценвяте??иматели шансове срещу вашите отбори във групата?аз и вчеара питах,обаче темата се заклучи
![]()
Здра-а-асти бе, Ка-араджа, ви-дях те днеаска у кръчмето, а-ама ти беше до-оста джапнал, злато и не ме виде

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ