Относно Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Относно Левски

Мнениеот LaRgO » 30 авг 2010 21:11

dimachko написа:здравейте на всички от мен...преди малко четя статията в гонг за пристигането на новия играч в Левски - Солари на аерогарата и неговото интервю и ми направи голямо впечатление,той е споделил,че Грийн му е казал да идва максимално бьрзо,защото в този отбор е много купон(да си припомним,че Грийн доиде по препорька на Мюлдер по индентичен начин а и двамата доста бьрзо се развихриха в Син Сити с уискита и наргилета)...Вьпросьт ми е ,вие как смятате това професионално отношение ли е от страна на клуба за тези неща,да найстина пьрвите двама холандци са класа,но на мен пародоксално ми звучи всичко това...все едно се сьбира стара компания и ще ходи да купонясва...ако е така няма да е лошо да викнат Робен и Шнайдер,тайфата да е пьлна :lol: разбира се шегувам се с последното,но найстина ми се струва някак си парадоксално и си мисля,че догодина при евентуално НЕ ВЛИЗАНЕ В ГРУПИТЕ НА ШАМПИОНСКА ЛИГА,може да доведе до пьлен крах и тежка криза в отбора...знам че е далече това,но всички ние виждаме,че отбора ни се приготвя точно за там и дано успее стискам палци !!! интересно ми е да чуя вашето мнение по вьпроса и моля червената аудитория да не си избиват комплексите в тази тема с нападки и подигравки,все пак си мисля,че в момента не са в позиция много много да си отварят устите.Благодаря предварително !

Къде видя думата КУПОН ? Къде видя,че Грийн му е казал,че тука е КУПОН ? Ти ПРОСТ ли си или ДА ?

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 30 авг 2010 22:06

Трактор, пролетта печелим мача с прасетата служебно с 3-0, защото ще Ви пращат във "В" при аматьорите!
Не платите ли М'болии много г*за ще Ви боли, а зимата и другите ще ревнат за пари! Фандъкова ще плаща за сметта, чак лятото! и довиждане, "пак ще се срещнем след 10 години ..."
Не ми пука за вас няма да ми липсвате в първенството, пък и ние вече играем в шведското :))

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 31 авг 2010 11:44

TPAKTOP написа:
rhaegar написа:Казано от човек, чийто отбор играе меко казано трагично, не го вземаме на сериозно. Вие къде щяхте да сте, ако Сливен не бяха спряли да играят вчера? Май "Титаните" казаха на Лечков да си укроти играчите малко, щото пари няма да види още 2 години.

И ти беше там и го чу, нали? :? Кои са сливен че да издържат физически на темпото на ЦСКА. Да първото полувреме дадоха всичко от себе си и накрая си го отнесоха. Това драги приятелю е СТРАТЕГИЯ!!!

Абе, ти да не си нещо роднина на Шкумбата, кви ги ръсиш само, ще умре човек от смях като те чете!

Относно темата - има резон, подобни изказвания наистина няма да чуете ако Слори отиваше на Острова или в Примера дивизион примерно. Но за съжаление такова е нивото на футбола ни. След като второразредни футболисти стават звезди тук (Бардон, Дембеле, Нифлор, Петре, Хаджи, Трика) какво можем повече да искаме? Лошото е, че там, на Запад хората тренират здраво, професионално и просто купони като в Син Сити могат да си позволят само когато бият Реал М или Милан. През останалото време - режим и здрави тренировки. Уиски, мацки - ти да не си Джордж Бест бе? А и да си, няма да те търпим.
За момента важното е тия играчи дасе обиграят и да бият поне два пъти в София, а навън поне 2 т. да вземат, да не казвам повече. Ако искаме да сме силни, трябва да се мерим с тия в Европа, а не с ония от Панчарево.

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 31 авг 2010 12:42

Ако в Левски идват второразредни футболисти, трябва да се радваме, защото чужденците в БГ са предимно петоразредни. Левски не е ЕВРОПЕЙСКИ колос та да привлича звезди. С тези футболисти плюс добро менажиране на отбора плюс малко късмет и себераздаване можем да излезем от групите и това ще е равно на подвиг. Лошото е, че това ако се случи, най- вероятно половината отбор ще бъде продаден. Това е съдбата на малките клубове в Европа, а ние сме все още малък клуб в ЕВРОПА. Това което е по- притеснително, е че школата не работи, не виждам никой от младите да блести с нещо. Примерно Сашо Киров- тича, бори се и толкова. Преди доста години младите на Левски влизаха в боя на по 17, 18 и 19 години и играха хубав, мъжки футбол- примери- Наско Сираков, Гибона, Ники Илиев, Кокала ит.н. Сега Мариан Огнянов от пет години го водим млада надежда. Лъчко същата работа. Божката Митрев има качества, но ги показва в един мач а в пет го няма никакъв. На неговите години Боби Михайлов правеше чудеса срещу Щутгарт в София.

Потребителски аватар
vankooo
Контакти:

Мнениеот vankooo » 02 сеп 2010 12:12

viroglav написа:
Cesc Fabregas написа:
Rodn1 написа:Станете шампиони пък тогава говори за Шампионската лига!

Мислиш, че няма ли? :?:

Без съдийско рамо ще сте извън тройката ...

:) :) :) :) :lol: :lol: :lol: :lol: Имало още заблудени,дето си мислят ,че Левски няма да е шампион тая година........

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 сеп 2010 12:16

viroglav написа:
Cesc Fabregas написа:
Rodn1 написа:Станете шампиони пък тогава говори за Шампионската лига!

Мислиш, че няма ли? :?:

Без съдийско рамо ще сте извън тройката ...

Там,където сте вие сега ли?

Върни се в “Левски”