Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Модератор Ботев

Re: Футболен Пловдив пред разпад!

Мнениеот Модератор Ботев » 11 фев 2009 13:57

POPCORN написа:а тикава като тебе където си мислят че Боте - Локо Пд е дербито на България направо се чудя как да спра да се смея.Разберете го има два отбора в БЪЛГАРИЯ това ЦСКА и ЛЕВСКИ.Това е дербито.

Ако оценката ти за дерби е медали и титли - това е.

Но смисълът на думата "дерби" е оспорван, напрегнат, динамичен мач. По тези критерии дербито в София е далеч зад пловдивското.

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 11 фев 2009 14:14

POPCORN написа:а тикава като тебе където си мислят че Боте - Локо Пд е дербито на България направо се чудя как да спра да се смея.Разберете го има два отбора в БЪЛГАРИЯ това ЦСКА и ЛЕВСКИ.Това е дербито.

Свинчо я си ходи в кочината.Точно заради ей такива "умници" като теб,затова футболът ни е на тва дередже.Що ви е празна армията като сте много гоУеми бе шопе?Добре,че са тези от селата да ви ходят по мачове.Кажи ми кой отбор в Европа е с 60 годишна история и има 31 титли в шампионата?Мислиш ли,че е нормално?За разлика от вас,ние поне се борим срещу селския,вие кво направихте срещу томов?Дучето го псува на една пресконференция,метнахте му две бутилки и кво?Не сте видя ли вие зор.Такова като христолов никъде няма.Говедата и те плюха един мач по тяхния ганьо и тва беше.Нека да ви се падне ей такъв като селския да ви видя тогава вие кво ще правите тогава.Големите фенове и големите отбори.Даже и толкова няма да ходите на армията колкото сте сега.Да чупихме,псувахме,декларации,нападахме селския и.т.н. други си го отнасяха заради нашия гняв към христолов,но ние поне показахме позиция.Показахме,че ни има,защото ние се борим за това което е наше,за това което обичаме.На нас не ни е безразлично,защото най - лесно е да спрем да ходим по стадионите и да прекратим борбата си.Да Левски - Цска е дербито на БЪЛГАРИЯ!Доволен ли си?Аз не претендирам,че нашето е дербито на БГ.Вие сте най - популярните отбори в страната,"фен" на Цска и Левски можеш да намериш из цяла България,във всяко селце.Ама колко от тези са стъпвали на ваш мач,на стадионите ви и колко пъти?
Наистина сте много,ама много диви селски фенове.Имате ги из цяла България!Жалко,че се хвалите,че на всякъде ви знаят щом такива индивиди ви представляват като се изтъкват за ваши фенове. ;) Така,че гордейте се с това,с вашето ГРАНДЕ дерби,ха ха. Жалки сте,свикнали сте всичко на готово и вие и говедата!
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 11 фев 2009 14:26

POPCORN , прав си братле :) .Става въпрос за много голяма пералня в БГ футбола и лесно не се отказва от нея ;)
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 11 фев 2009 14:30

Ако живеехме в нормална държава сега цска трябваше да играят с "Скрита сила" Мъдрево,а не левскарите в изпълкома да погазват правилника и да ви дадат лиценза,защото той ви беше подарен,а не вие да си го вземете.Аз съм от Пловдив и въпреки,че съм левскар искам нашите отбори/пловдивските/ да са със стабилни собственици.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

OBICHAM_BOTEV
Контакти:

Мнениеот OBICHAM_BOTEV » 11 фев 2009 14:50

Може да сме по 600 човека ама сме ЦСКА а вие кой сте бе?Като палните стадиона по 3000 човека на мач и кво падате ми от долно нангорнище.Ей това е разликата баткоооо ЦСКА си е ЦСКА!Лятото ни разкахата играта.Нямахме пари, нямахме футболисти, нищо нямахме!И пак бяхме цял полусезон на първо място.Взеха ни мястото в Европа.И ако това ви се беше случило на вас, вас вече нямаш да ви има като отбор.Така че не ми се хвали.Може само си мечтаете сте като ЦСКА!Ама като ЦСКА неможе да е никой!Така че си гледайте отборите, чупите стадионите и се правете на голями холигани и си живуркайте с мацката и ония селския и така!Такава ви е съдбата!И да ви кажа аз не искам Ботев да отива в Б група защото винаги в Плд става шоу.Но за вашите съперници им го пожелавам от все сърце!
[/quote]

Ако си припомним малко историята ще видим как ЦСКА влезна в А група. Малко хора знаят ,но ЦСКА влиза в А група като изваждат Ботев Пловдив ! Освен това ЦСКА и Левски са най-селските публики в България. Феновете на ЦСКА и Левски стават такива като отварят вестника виждат кой е първи и си избират един отбор ! Това е селско. Повечето фенове на ЦСКА и на Левски твърдят че са фенове , но не са ходили на повече от 5 мача на любимия си отбор ! Истинския фен подкрепя 90 минути своя отбор!Аз се гордея че съм роден в НАЙ-ФУТБОЛНИЯ град в България ! Единствения град в България ,където хората не се делят на левскари и цесекари ! Единствения град в България ,където хората искрено обичат футбола , а не по най-селяндурския начин да бъдат за този ,който е винаги първи !!!! ДА БЪДЕШ ФЕН НА НАЙ-СИЛНИЯ (макар най-силния да е такъв заради гнусната синьо-червена мафия в съдийството ,в журналистиката и в БФС) е най-лесно и най-помиярско !!! Така че селяндурите от Левски и ЦСКА убиха футбола ни ! Защото НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ДЕЖУРНИ ШАМПИОНИ !!! НЕКА НЯМА ДЕЖУРНИ ШАМПИОНИ ! И когато това стане ще имаме силен футбол ! За мен в футбола всеки фен трябва да подкрепя местния отбор ! Да си примерно от Варна и да си левскар е комплексарско и селски и антифенско !! Синьо-червената мафия във футбола , в съдийството, в журналистиката уби футбола ни , а синьо-червената мафия в държавата уби цялата държава !!! Това е истината !!! Това е положението ,братя и сестри...
Дори журналистите в България се делят на левскари и цесекарски ... Помиярска история !! Все едно в Англия журналистите да се делят на Топчии и Червени дяволи и едните да плюят по-другите....

bultras

Мнениеот bultras » 11 фев 2009 15:01

Не съм съгласен че ЦСКА-ЛЕВСКИ Е дербито на България, защото ЦСКА е отбор на СССР. :D Така, че дербито на България остава-Левски-Ботев :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 11 фев 2009 16:05

bultras написа:Не съм съгласен че ЦСКА-ЛЕВСКИ Е дербито на България, защото ЦСКА е отбор на СССР. :D Така, че дербито на България остава-Левски-Ботев :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Да,Ботев-Левски.Беше така,но до така наречената демокрация...След това престъпниците започнаха да управляват и футбола и държавата и нещата се промениха.
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Phoenix_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Phoenix_Plovdiv » 11 фев 2009 19:50

Фикс идеите за титли отдавна разбиха красивият футбол в столицата. В Пловдив те отдавна са мираж, затова пък се радваме на красив футбол. Един финт, едно невероятно спасяване, един красив гол..... това е дербито.
Жълто-черната идея е била съхранена в миналото, наша задача е, да я принесем в безпощадното съвремие.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 12 фев 2009 00:05

POPCORN пак ти казвам бате , гледай само титаните не се окажат поредния балон и да не стане сашо томов 2 (макар че той си е при вас :) ) и тогава целия този мит ЦСКА иде за рециклиране в някоя от фабриките на ТИТАН ;) тогава да ви видя кво ще лаете ;)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 12 фев 2009 03:11

Popkorn ти си много зле бе брат, цска нямали пари и се рападали! Защо се излагаш лупи върти далавери, нямат пари пък купуват непрекъснато играчи, отиват на лагер в Холандия, как става всичко това без пари? И теб какво те боли, че сме разбили стадиона в Мездра нали митьо плаща глобите и щетите. След като каза, че ще има сделка да сме счупили нещо? Ами като няма продъжаваме и да плаща като има пари. Докато не видим Ботев свободен ще е така, само съжалявам, че няма да мога да ида на първия мач в Бургас.

Върни се в “Архив”