Кога най-после ще спрат интересите

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

ivelko
Контакти:

Кога най-после ще спрат интересите

Мнениеот ivelko » 11 фев 2009 12:41

Не мога да разбера каква е причината в националният отбор да бъдат викани футболисти , които или нямат бъдеще в него или с безобразните си игри са доказали , че не стават за отговорни срещи. Не че съм голям капацитет или нещо ама според мене тази проверка няма да помогне с нищо на отбора. Само като гледам титулярният състав и тръпки ме побиват , имам много лошо предчувствие за довечера , в Сърбия паднахме щото не искаха да играят , а довечера ще паднем щото тези дето ще играят толкова си могат. Все си мисля , че в този отбор място има един Георги Пеев - някои ще се изсмеят , но в Русия играе всеки мач титуляр и то никак зле. Къде е и бадемчето и той си играе постоянно , а за Вальо Илиемв няма да говоря щото да сравняваш Вальо с Кольовати е все едно да сравняваш кон с магаре.
Ако аз бях треньор на отбора моят отбор би изглеждал така:

1. Георги Петков /може би най-добрият вратар в източна европа/
2. Йордан Тодоров - десен бек
3. Кирил Котев - централен защитник
4. Станислав Ангелов - ляв бек
5. Елин Топузаков - централен защитник
6. Стилян Петров - вътрешен халф
7. Георги Пеев - десен халф ще играе пред Тодоров от дясно и ще си сменят позициите.
8. Благой Георгиев - вътрешен халф между Пеев и Ст. Петров
9. Димитър Бербатов - централен нападател
10. Велизар Димитров - втори нападател зад Бербатов свободен по целият фронт на атаката
11. Емил Гъргоров - ляв халф , от него ще се иска да гради играта на отбора
12. Марио Кирев - наследник на Петков , трябва да свиква с отбора
13. Станислав Манолев - защитник
14. Валентин Илиев - защитник
15. Димитър Телкийски - халф
16. Ивелин Попов - халф нападател
17. Валери Домовчийски - нападател
18 . Димитър Рангелов - нападател

Да ме извинява Мъри ама с този отбор дето го е обявил не зная какво ще правим в Дъблин.
Според мене това са хората , които трябва да играят в момента.

Hidiued
Контакти:

Състав на България

Мнениеот Hidiued » 11 фев 2009 13:01

Ето това по-горе трябва да е състава на България :!: :)

samobotev
Контакти:

Re: Кога най-после ще спрат интересите

Мнениеот samobotev » 11 фев 2009 13:34

Махни само дузпа велизарка и сложи Станислав Ангелов като опорен халф вместо като бек там мойе да играе Минев а другия нападател е Божинов,разликата междо него и Велизар е доста голяма все пак

ivelko
Контакти:

Мнениеот ivelko » 11 фев 2009 13:47

Божинов е контузен в момента.

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 11 фев 2009 13:49

Ей, пак почнаха всички да дават "компетентни" мнения. Хайде тогава всеки да си каже предпочитанията на един референдум и изобщо не ни трябва национален селекционер :lol:
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 11 фев 2009 13:51

ivelko написа:Не мога да разбера каква е причината в националният отбор да бъдат викани футболисти , които или нямат бъдеще в него или с безобразните си игри са доказали , че не стават за отговорни срещи. Не че съм голям капацитет или нещо ама според мене тази проверка няма да помогне с нищо на отбора. Само като гледам титулярният състав и тръпки ме побиват , имам много лошо предчувствие за довечера , в Сърбия паднахме щото не искаха да играят , а довечера ще паднем щото тези дето ще играят толкова си могат. Все си мисля , че в този отбор място има един Георги Пеев - някои ще се изсмеят , но в Русия играе всеки мач титуляр и то никак зле. Къде е и бадемчето и той си играе постоянно , а за Вальо Илиемв няма да говоря щото да сравняваш Вальо с Кольовати е все едно да сравняваш кон с магаре.
Ако аз бях треньор на отбора моят отбор би изглеждал така:

1. Георги Петков /може би най-добрият вратар в източна европа/
2. Йордан Тодоров - десен бек
3. Кирил Котев - централен защитник
4. Станислав Ангелов - ляв бек
5. Елин Топузаков - централен защитник
6. Стилян Петров - вътрешен халф
7. Георги Пеев - десен халф ще играе пред Тодоров от дясно и ще си сменят позициите.
8. Благой Георгиев - вътрешен халф между Пеев и Ст. Петров
9. Димитър Бербатов - централен нападател
10. Велизар Димитров - втори нападател зад Бербатов свободен по целият фронт на атаката
11. Емил Гъргоров - ляв халф , от него ще се иска да гради играта на отбора
12. Марио Кирев - наследник на Петков , трябва да свиква с отбора
13. Станислав Манолев - защитник
14. Валентин Илиев - защитник
15. Димитър Телкийски - халф
16. Ивелин Попов - халф нападател
17. Валери Домовчийски - нападател
18 . Димитър Рангелов - нападател

Да ме извинява Мъри ама с този отбор дето го е обявил не зная какво ще правим в Дъблин.
Според мене това са хората , които трябва да играят в момента.

Съгласен съм с теб за всичко,особено за Кирев,но не мога да приема,че Петков е най-добър в Източна Европа.Той,дори и в България не е най-добър.Виж го,че при всяко центриране увисва...Да не говорим какви вратари има в Полша,Чехия,Русия,Украйна,Румъния,бивша Югославия.....

ivelko
Контакти:

Мнениеот ivelko » 11 фев 2009 14:22

Дай име на по-добър от него............

ivelko
Контакти:

Мнениеот ivelko » 11 фев 2009 14:25

peterx написа:Ей, пак почнаха всички да дават "компетентни" мнения. Хайде тогава всеки да си каже предпочитанията на един референдум и изобщо не ни трябва национален селекционер :lol:

Ами по голем панаир от този на така нареченият конгрес нема , ако ме питаш мене щом футбола може и без президент , що да не можем без национален треньор. Като гледам състава довечера , мама мия - тия шморцове ще ни сцепят.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 11 фев 2009 15:11

ivelko написа:
peterx написа:Ей, пак почнаха всички да дават "компетентни" мнения. Хайде тогава всеки да си каже предпочитанията на един референдум и изобщо не ни трябва национален селекционер :lol:

Ами по голем панаир от този на така нареченият конгрес нема , ако ме питаш мене щом футбола може и без президент , що да не можем без национален треньор. Като гледам състава довечера , мама мия - тия шморцове ще ни сцепят.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ПАНАИРИ, ПАНАИРИ ЗАПЯ БАБА ЛИЛИ И СТАНА ШЕФ НА БФС ХА ХА ХА ХА
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Върни се в “Футбол - България”