Мнениеот POPCORN » 11 фев 2009 13:29
Jimmy8 написа:POPCORN написа:Ми значи сте мазохисти.Ходете си там по регионалните да играете кво само пискате.Вие си противоречите бе пичове.Уж пискате, за да стане по-добре а на вас ви е все едно къде ще играе Ботев!Като сте гоями холигани и поизчупихте полината стадиони в България какво стана?Нещо промени ли се?Нов собственик ли имате ?Не може да го накарате да продаде Ботев бе.Разберете това.Ако той не иска няма кка да стане.Все едно мене да ме накарате си продам апартамента.Вземе се стегнете малко.Другото което е дори да има на кой да го продаде той го прави нарочно заради вас!Защото я му счупите колата, я нещо друго и се дразни.На него му е през оная работа.Толкова пари има, пък и някъде трябва си пере парите, за какво му е да продава Ботев?
Ще си го продадеш апартамента,ще си го продадеш и хоро ще заиграеш,ако днес ти счупят всичките прозорци...,ако утре си намериш колата на сол...,ако в други ден данъчните те подгонят...,и всичко това за да си продадеш апартамента.Повярвай ми ще го продадеш и то за жълти стотинки само и само да се отървеш!
Затова и ние трябва да осъществяваме тотален тормоз и мръсотии докато Селския момък и Галка освободят нашите любими клубове.Защото за вас в София незнам,но в Пловдив футболът е нашин на живот и любимият клуб е нещо свещено и тежко на този който посегне на него!А вече посегнаха...
Хахах добре пич ако съм такъв като тоя където не ми пука да видиш как ще си го продам.и на кой ще го продм като няма кой го купи?Пък като имам сумати пари ще ми е през ... .ще си купя нови прозорци си купя нова кола.ще отида живея някъде другаде и готово.и пак клуба ще е мой.начини много!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !