В Левски сме или слепи или нещо по-лошо?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

elit
Контакти:

Re: В Левски сме или слепи или нещо по-лошо?

Мнениеот elit » 30 авг 2010 22:20

Прочетох доста "компетентни" мнения, но за съжаление, много
от тях са фенски, а не професионални.
1. Грешката е 100 % на вратаря и това ще го пътвърди всеки,
който поне 10 минути е бил организирано на терена. За радост,
в последните две срещи, елементарните действия на голкипъра,
не се оказаха фатални, но това е като веднъж стомна, дваж
стомна.....
2. Двамата защитници подходиха по най-добрия начин при създа-
лата се ситуация, като блокираха противника и не създадоха предпоставки за симулация за дузпа. Апропо, при двамата цен-
трални защитници се наблюдава израстване и подобряване на синхрона, както и правилно покриване на зоните.
3. Владо Гаджев навлиза в добра форма и е главнодействащото
лице в средата на терена. Глупаво е да го оплювваме, още пове-
че, че тежката му контузия го отдели от терена 8 месеца.Опти-
мист съм за Грийн, защото при него се вижда с просто око, че
има много футболни умения и то на европейско ниво.
4. Другият холандец е също с голям потенциал, но малко огол-
ва зоната си и се прибира към центъра. Това го забелязва и
Ясен и често му подвиква, да уплатнява фланга, а Д.Младенов,
да го дублира в защита.
5. Наложително е Ясен и Гонзо, да преоценят виждането си
за титулярен вратар, още повече, че при връщането на Гошо
Петков, той ще е много амбициран да се докаже. А при след-
ващите срещи опита му, може да бъде от огромно значе-
ние.
6. Явно Митрев е в дупка, и двете му поредни грешки, ще се
отразят на психиката му. Затова е наложително да остане
на пейката и да работи с двойно по-голяма амбиция, като си
наложи и по-строг режим.
7. При наличието на 5 вратари и да имаш проблем, трябва
да ни подскаже, че и Руслан Михайлов не е на необходимо-
то ниво...
8. Сега прегледах записа от мача и преброих над 20 голови по-
ложенния за Левски. Непростимо е за целия отбор да пропус-
ка толкова възможности, които ако 50 % бяха реализирани,
резултатът можеше да бъде и двуцифрен.

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 30 авг 2010 22:31

LSFC 1914 написа:Абе вие сте много тъпи ( някои от вас) Митрев да не е машина и да лови всичко което е пред вратата му!? До сега не съм видял такъв вратар в света да спасява всичко и да не е допускал гол. Той е на 23 години и едва сега започва да трупа опит, а вие го хулите... Типично българска работа! Икер Касияс в началото на кариерата си в Реал М. е бил много критикуван, но след това какъв стана??? Айде като не разбирате от футбол си мълчете :geek:

Аз съм от другите, колега :lol:
Къде прочете някой да е писал, че вратарят трябва да спасява всичко. Въпроса е, че от две атаки за целия мач, Митрев допусна елементарен гол.
Във всеки мач увисва по два-три пъти. :geek:
Касияс стана титуляр на ДЕВЕТНАДЕСЕТ ненавършени. Момчето на Видима на колко е :?:
А нашите на 23 едва започват. Да, ама не. Никой не чака, в ЛЕ изобщо :!:

Потребителски аватар
Levski_Valencia
Контакти:

Мнениеот Levski_Valencia » 30 авг 2010 22:36

mOvE_ написа:Няма ли го Гошо Вратарчето.....винаги сме имали изцепки на вратата...

Това беше до преди 2 години!!!Ако си припомним изцепките на Гошо след това,ще ни отнеме много време.Да оставим настрана 3 те гола от 25-30 метра срещу Деберцен,и гола от тъч срещу Залцбург,симулацията за болното рамо срещу цска ,головете на Локо Пд и Литекс и т.н.Дразни с поведението си,когато водим,бави топката при аут и си изкарва картони,вика като луд по младите футболисти,дори когато той е виновен,а не те...Да,много добър вратар,но всичко с времето си!Дал е много на Левски,но е взел със сигурност,поне 2 пъти повече!Така че, сега единствената алтернатива е Акалски.Митрев 1 ва резерва.Между другото,днес след мача с Видима,Батков се изказа много ласкаво за вратарчето им,а той току така не хвали никой,всичко е възможно!
Последна промяна от Levski_Valencia на 30 авг 2010 23:17, променено общо 3 пъти.
Павел Дочев- "Бяхме интелигентно недостатъчни" "Вкараха ни ненужен гол"

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 30 авг 2010 22:37

Грешката е само на Митрев, а който твърди нещо друго значи изобщо не разбира от футбол и по-добре да се откаже да гледа тази игра и да се преориентира към някакъв друг вид занимавка. То по вашата логика и за гола на АИК не е виновен Митрев, ще кажете, че защитниците не са покрили Бангура... :lol:
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
Levski_Valencia
Контакти:

Мнениеот Levski_Valencia » 30 авг 2010 23:22

левскар07 написа:
LSFC 1914 написа:Абе вие сте много тъпи ( някои от вас) Митрев да не е машина и да лови всичко което е пред вратата му!? До сега не съм видял такъв вратар в света да спасява всичко и да не е допускал гол. Той е на 23 години и едва сега започва да трупа опит, а вие го хулите... Типично българска работа! Икер Касияс в началото на кариерата си в Реал М. е бил много критикуван, но след това какъв стана??? Айде като не разбирате от футбол си мълчете :geek:

Аз съм от другите, колега :lol:
Къде прочете някой да е писал, че вратарят трябва да спасява всичко. Въпроса е, че от две атаки за целия мач, Митрев допусна елементарен гол.
Във всеки мач увисва по два-три пъти. :geek:
Касияс стана титуляр на ДЕВЕТНАДЕСЕТ ненавършени. Момчето на Видима на колко е :?:
А нашите на 23 едва започват. Да, ама не. Никой не чака, в ЛЕ изобщо :!:

Само малка поправка-Касиляс беше на 17,на 19 вече беше титуляр в националния,а Буфон на 16 и 5 месеца вече беше титуляр в Парма!!!
Павел Дочев- "Бяхме интелигентно недостатъчни" "Вкараха ни ненужен гол"

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 30 авг 2010 23:35

Защо не коментирате вторият гол на Черноморец. Не видяхте ли, че Гошо вратарчето симулира намеса и така загубихме срещата. Спомнете си в колко други срещи по същият начин губихме заради Гошо вратарчето. Не Ви ли стана ясно, че той продава мачове или играе черно тото. Митрев е страхотен вратар и с времето ще го докаже. Акалски също има качества.

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 30 авг 2010 23:44

Абе стига сте писали глупости бе ? Изцепките на Гошо Вратарчето ? това написа един колега . Сигурно срещу Дебрецен нашто момче Божката щеше да ги хване тези топки ? Тука говориме за очевадни грешки на вратаря , елементарни грешки !

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 30 авг 2010 23:46

Време е да се даде шанс и на Акалски. Може пък точно той да се окаже точния човек.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 30 авг 2010 23:49

1. Момчета като коментираме- грешката за гола си е изцяло на Митрев- не може при положение ,че нападателя е затворен от двама защитници да излезеш. Това го знае всеки ,който някога е играл защитник или вратар. Според мен грешката се дължи на липса на концетрация -оставаха 10 сек до последния сигнал и водим с с 2:0,а не на неумение всеки вратар дори и на детски отбор знае че в такава ситуация трябва да си стои на вратата.
2. Грешката на Митрев срещу АИК се дължи също на липса на концетрация - дали поради притеснение или подценяване на ситуацията той си знае ,но не е поради неумение.
3. Тук се споменава че грешките на вратарите се дължали на треньора на вратарите Р.Михайлов- не знам,може и така да е. Но според мен грешките на Митрев се дължат по-скоро на липса на концетрация предизвикана от психологически проблем ,а не от неправилни тренировки.
4. Лично за мен Акалски е по-добър в момента и от Г.Петков и от Митрев. Пловдивчанина е уникално перде и не се подава на нервите ,нещо което определено липсва в момента на Г.Петков и Б.Митрев.
5. За Грийн- за мен е много полезен футболист . обърна ли някой внимание какво се случи в мача с АИК след като влезна- спечели всички единоборства в които участва и практически взе всички първи топки и просто не даде на шведите да играят с топката . Неслучайно сигурно в последните 15 минути на мача с АИК Левски владееше топката сигурно в 90% от времето. За мен в българското първенство няма футболист който може да се сравнява с него в умението да отнема топката. Определено чувства играта и има много точен пас.
6. Споменва се вратаря на Видима П.Илиев- това момче минапълни сърцето и срещу ЦСКА и срещу Левски - още има таланти в България :) .Но дане избързваме с похвалите на този етап е малко крехък за вратар- сравнително нисък е и му липсват килограми да мачка нападателите,нещо което го прави уязвим при центрирания. На 19 години все още има шансове да порасне още малко и да натрупа още малко маса.

Потребителски аватар
Levski26
Контакти:

Мнениеот Levski26 » 31 авг 2010 00:03

Разбира се, че грешката за гола е на Митрев, но за мен проблема е Руслан Михайлов :!:
Изображение

Върни се в “Левски”