Кристиано Роналдо и Лас с контузии след мача с Майорка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Re: Кристиано Роналдо и Лас с контузии след мача с Майорка

Мнениеот RENAULT » 30 авг 2010 21:12

Frankie Lampard написа:Пак ти казвам прочети някоя книга за Франко и тогава ще спорим.Разбирам,че дори не знаеш историята на собствения си отбор,а за Чичо Роман не бери грижи.Оправданието,че е станал милиардер на 30 е смешно.И сьздателите на Гугьл са на по 30 години,ама имат по 20 милиарда нали ?,а що не казваш нищо за вашия президент,от кьде са му парите и как подяволите харчите всяка година по 300 милиона за трансфери след като имате 600 милиона дьлгове ?

Абе момче ти тъп ли си или само се правиш да Нашите дългове са към държавата по точно да ти обясня към държавни банки.....Искаш сега да се закопая цяла вечер да ти докажа,че не си прав....Ако продължаваш влизай във форума на Барса и си говорете за "франко",Перес...фашизма,комунизма.....и така нататака
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 30 авг 2010 21:15

Точно се сетих за създателите на Гугъл. Ама виждаш ли къде е тънката разлика :?: Едните правят някакво откритие, собственикът на Фейсбук и той е милиардер вече, а е на 24. А Абрамович какво е открил,какво е създал :?: Как за една вечер от обикновен руснак се приватизират една дузина държавни предприятия. Или как от обикновен продавач на автомобилни гуми се влиза в кръга на Елцин :?: . Абрамович е забогатял по същия начин,както станаха милиардери в България Васил Божков, Илия Павлов и т.н. И той определено няма нищо общо със законния и честен път ;) .
Последна промяна от Madridist на 30 авг 2010 21:35, променено общо 2 пъти.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 30 авг 2010 21:18

RENAULT написа:
Frankie Lampard написа:Пак ти казвам прочети някоя книга за Франко и тогава ще спорим.Разбирам,че дори не знаеш историята на собствения си отбор,а за Чичо Роман не бери грижи.Оправданието,че е станал милиардер на 30 е смешно.И сьздателите на Гугьл са на по 30 години,ама имат по 20 милиарда нали ?,а що не казваш нищо за вашия президент,от кьде са му парите и как подяволите харчите всяка година по 300 милиона за трансфери след като имате 600 милиона дьлгове ?

Абе момче ти тъп ли си или само се правиш да Нашите дългове са към държавата по точно да ти обясня към държавни банки.....Искаш сега да се закопая цяла вечер да ти докажа,че не си прав....Ако продължаваш влизай във форума на Барса и си говорете за "франко",Перес...фашизма,комунизма.....и така нататака

Това е най-смешното оправдание,което сьм чувал някога :lol: :lol: :lol: и какво като са ви кьм дьржавата дьлговете,какво си мислиш,че като са ви кьм дьржавата дьлговете няма да си ги плащатe с лихвите ли ?,а после ми викаш,че аз раздавам лични определения,я се скрий по-добре.

П.С Нямаш никво право да ми казваш кьде да пиша,ако ти е таькв проблем обьрни се кьм администраторите на форума.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 30 авг 2010 21:38

Като толкова добре знаеш историята на Реал Мадрид, че даже по-добре от нас. Я ми кажи как така не ти е известно, че парите които има Реал Мадрид не са на Перес а на самия отбор? И как така не ти е известно, че този човек само оправлява отбора :?: Дълговете на Реал са изчистени през миналия век, за да се убедиш отвори темата която Мадридиста е пуснал за базата на Реал, там си пише и кое е помогнало за изчистването на дълговете ;)
[offtopic]В Българският език се използва една прекрасна буква Ъ, препоръчвам ти да пробваш да я използваш ;) Ще спести мъките от четенето на мненията ти[/offtopic]
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 30 авг 2010 21:44

bojkyy написа:

Като толкова добре знаеш историята на Реал Мадрид, че даже по-добре от нас. Я ми кажи как така не ти е известно, че парите които има Реал Мадрид не са на Перес а на самия отбор? И как така не ти е известно, че този човек само оправлява отбора :?: Дълговете на Реал са изчистени през миналия век, за да се убедиш отвори темата която Мадридиста е пуснал за базата на Реал, там си пише и кое е помогнало за изчистването на дълговете ;)
[offtopic]В Българският език се използва една прекрасна буква Ъ, препоръчвам ти да пробваш да я използваш ;) Ще спести мъките от четенето на мненията ти[/offtopic]

Хахаха,я ми кажи кьде не сьм написал тази ''прекрасна буквичка'' ? И мога да ти кажа,че и сега имате дьлгове,той другия фен на Реал го каза били кьм националните банки...

П.С Айде лека вечер,че ми омрьзна да споря с вас.Ясно е,че всеки мисли,че е прав и ще отстоява собственото си мнение и така може да безкрай да се караме.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 30 авг 2010 21:51

Frankie Lampard написа:Хахаха,я ми кажи кьде не сьм написал тази ''прекрасна буквичка'' ? И мога да ти кажа,че и сега имате дьлгове,той другия фен на Реал го каза били кьм националните банки...

П.С Айде лека вечер,че ми омрьзна да споря с вас.Ясно е,че всеки мисли,че е прав и ще отстоява собственото си мнение и така може да безкрай да се караме.

Това не е спор ти пишеш глупости и плюеш по Реал, аз искам да ти докажа, че за нищо не ставаш ;)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 30 авг 2010 21:51

Флорентино Перес притежава една от най-големите строителни фирми в Европа. И огромната разлика,между него и Абрамович е че той е президент на Реал, но не е собственик. Собственик на Реал са феновете. И дългове имат почти всички водещи отбори в Европа . И няма какво повече да споря с човек,който въобще не е запознат с трансферната политика на Реал Мадрид. Казваш,че всеки сезон сме хвърляли по 300 милиона за трансфери.Освен предишния, кои са другите сезони в които сме изхарчили 300 милиона евро за трансфери или за теб, един сезон влиза в графата всички. Да не говорим,че дори тогава сумата не беше 300, а 240 и продадохме играчи за около 90 милиона. И факта, че въпреки всичките дългове, по печалба, в последните пет години, Реал Мадрид е четири пъти на първото място, мисля, че с това е хубаво да сложим край на спама и офтопика в тази тема за контузията на Роналдо :geek:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 30 авг 2010 21:59

bojkyy написа:
Frankie Lampard написа:Хахаха,я ми кажи кьде не сьм написал тази ''прекрасна буквичка'' ? И мога да ти кажа,че и сега имате дьлгове,той другия фен на Реал го каза били кьм националните банки...

Това не е спор ти пишеш глупости и плюеш по Реал, аз искам да ти докажа, че за нищо не ставаш ;)

Ахахаха и тука каква ми е грешката бе малоумнико.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 30 авг 2010 22:20

Frankie Lampard написа:
bojkyy написа:

Ахахаха и тука каква ми е грешката бе малоумнико.

Очевидно като малък си забравил да си купиш буквар. Това което трябва да използваш е Ъ ъ(ер голям), а ти малоумни ми приятелю използваш Ь ь(ер малък) ;) Сега загря ли?

Потребителски аватар
Villа_777
Контакти:

Мнениеот Villа_777 » 30 авг 2010 22:46

Изображение
Изображение
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/381/2460381g.gif[/wrapimg][wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lja91gJ7hg1qe3x9r.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Реал Мадрид”