20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
DanielGeorgiev
- Контакти:
Re: Прогнози за срещата между Черно Море и Левски
Дай Боже, Сашо Александров да чете форума

Re: Цели / Черно Море - Левски - ? : ?
DanielGeorgiev написа:И още нещо. Срещу Черноморец бяхме 5 групички.
1-които подкрепят футболистите
2-която викаха оставка
3-която не спряха с нещо от рода "Божилов в съблекалните"
4-неможе да падаме като домакини(това не спряха да го повтарят някои)
5-"Бургас само цигани"
Аз бях от 6-които пееха 90 минути за името ЧЕРНО МОРЕ, абстрахирайки се от бездушниците в зелено-бели фланелки.
- thehellriser
- Контакти:
boys85 написа:DanielGeorgiev написа:И още нещо. Срещу Черноморец бяхме 5 групички.
2-която викаха оставка
5-"Бургас само цигани"
Аз бях от 6-които пееха 90 минути за името ЧЕРНО МОРЕ, абстрахирайки се от бездушниците в зелено-бели фланелки.
7. Тия на който животът им се скъси с 5-6 години от нерви....
Последна промяна от thehellriser на 29 авг 2010 23:45, променено общо 1 път.
thehellriser написа:boys85 написа:DanielGeorgiev написа:И още нещо. Срещу Черноморец бяхме 5 групички.
2-която викаха оставка
5-"Бургас само цигани"
7. Тия на който живота им се скаси с 5-6 години от нерви....
+ 1 000 000
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
DanielGeorgiev написа: + още фенове които ще дойдат + garfild8 (той явно чака покана) ,
Не,колега.Не чакам покана,а да освободят Велизар.Ако е вярно в другата тема,за Стефан Грозданов,дано да загубим в Севлиево.От 5 мача,имаме 3 загуби,още една не би ме изненадала,а би ме зарадвала,ако освободят Велизар.
Само Черно море.
Защо трябва да се чака мача в Севлиево, ами ако случайно бием с някакъв рикошет или автогол... ще оставят Велизар ли ?
-
smallmouse
- Контакти:
krux написа:Защо трябва да се чака мача в Севлиево, ами ако случайно бием с някакъв рикошет или автогол... ще оставят Велизар ли ?
Да ако стане някаква случайност и бием ще го оставят да провали сезона и да загубим от левски с 3 на 0 ли?
krux написа:Защо трябва да се чака мача в Севлиево, ами ако случайно бием с някакъв рикошет или автогол... ще оставят Велизар ли ?
Ами то нали това е идеята.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
След загубата от Левски на Видима положението е трагично.Така,че първо гостуваме пак на отбор,който чака реанимация 
зеления написа:krux написа:Защо трябва да се чака мача в Севлиево, ами ако случайно бием с някакъв рикошет или автогол... ще оставят Велизар ли ?
Ами то нали това е идеята.![]()
![]()
![]()
НЛО имаха една песен,в която се казваше ''да ви пикам на грижите''.Та и аз ще кажа:Да им пикам на идеите.
Само Черно море.