Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- POPCORN
- Контакти:
Re: Футболен Пловдив пред разпад!
Ахаха какво си мислиш бе, че ЛУпи продава ЦСКА заради нас ли бе.Ти значи си много заблуден бе.Лупи продава ЦСКА да се махне от мръсотията която е направил и да не го опандизът бе.Ако Лупи иксаше да продава ЦСКа щеше го продаде още преди 2 години.Ние тука не говориме за подкрепа бе.То е ясно, че ше го подкрепяте.Въпроса е, че сте безсилни дори да не ходите по мачове дори чупите стадионите няма се промени нищо.Есента като правихте таквиа работи, какво стана?Избиите си го това от главата.Вие явно си живете у некаф измислен свят.Тия хора са дали пари за Ботев да гфо купят, давали са пари през годините бе.Много ясно, че ше иска си избие парите при продажба.Знаете ли колко му пука за вас?И аз да съм и аз така ще направя.Като никой не иска му даде сумата няма го продава.Това са бизнесмени.Те не работят на загуба!А ти ако си мислиш, че ние сме изгонили Лупи много се лъжеш хахахах.Лупи си е още на армията и не се знае докога.И ако той не реши се махне няма кой да го махне!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
botev_fen кво му обесняваш на човек който явно е влезнал в форума да ни занимава с глупостите му . споко ще ги видим и те кво ще направят ,царете на боклука и червените боклуци се събраха най накрая !!!
иначе дайте да коментираме ситуацията около отбора ни ,няма смисъл от глупости за обединения и не знам си кво ,истината е една всички в Бургас след 2 седмици и мошно бучене против селското !!!!!!
иначе дайте да коментираме ситуацията около отбора ни ,няма смисъл от глупости за обединения и не знам си кво ,истината е една всички в Бургас след 2 седмици и мошно бучене против селското !!!!!!

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

-
- Контакти:
POPCORN написа:Ми значи сте мазохисти.Ходете си там по регионалните да играете кво само пискате.Вие си противоречите бе пичове.Уж пискате, за да стане по-добре а на вас ви е все едно къде ще играе Ботев!Като сте гоями холигани и поизчупихте полината стадиони в България какво стана?Нещо промени ли се?Нов собственик ли имате ?Не може да го накарате да продаде Ботев бе.Разберете това.Ако той не иска няма кка да стане.Все едно мене да ме накарате си продам апартамента.Вземе се стегнете малко.Другото което е дори да има на кой да го продаде той го прави нарочно заради вас!Защото я му счупите колата, я нещо друго и се дразни.На него му е през оная работа.Толкова пари има, пък и някъде трябва си пере парите, за какво му е да продава Ботев?
Хубаво, че в този форум има толкова компетентни хора, които разбират повече за ситуацията в Ботев, отколкото самите фенове. Нека ти кажа, че не ми е все едно, къде ще играе любимият ми клуб. Аз живея с този отбор, така че, повярвай ми, нещата около Ботев ги разбирам по-добре от теб.
Както казох по-горе, не бързайте толкова да ни пращате в Б. Иска ви се, но няма да стане толкова лесно.
Жълто-черната идея е била съхранена в миналото, наша задача е, да я принесем в безпощадното съвремие.
-
- Контакти:
SHYNE написа:освен левски кой друг ще си тръгне от колежа не наказан ? само с тези
точки се спасяваме от изпадане ,така че верно не ни пращайте толкова
бързо в Б група ...
abe ti lud li si be...govedata ako vikame kakto trqbva sha gi sma4kame...nie ako podkrepqme otbora nqma da ispadnem..am rabotata e tam 4e selskia sroka za sdleka koit mu dadahme ot fen kluba e do ma4a s levski...tai 4e nai veroiatno ako nqma sdelka... ma4aq s levski nqma da svarshi

Последна промяна от Darina на 11 фев 2009 14:05, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица
Причина: Пиши на кирилица
кАнАр До ГрОб
vEnKaTa_1912 много добре знаеш че левски идват и играят с повече от 11 човека дори и да стане някъв обрат и да тръгнем да ги бием ,ристосков и компания ще се намесят решително ....

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

SHYNE написа:POPCORN ти викаше ли против Лупи ? оставам с впечетление че си му бил голям фен ....
Как да се обясни на шоп, като мисленето им е толкова ограничено, че за тях всеки провинциален отбор тряя да е благодарен, че изобщо съществува и му се разрешава да играе с евроидиотите от тампере и тулуза? Горките шопи, не е лесно да си ограничен

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- POPCORN
- Контакти:
North side Boy написа:botev_fen написа:POPCORN написа:Ми значи сте мазохисти.Ходете си там по регионалните да играете кво само пискате.Вие си противоречите бе пичове.Уж пискате, за да стане по-добре а на вас ви е все едно къде ще играе Ботев!Като сте гоями холигани и поизчупихте полината стадиони в България какво стана?Нещо промени ли се?Нов собственик ли имате ?Не може да го накарате да продаде Ботев бе.Разберете това.Ако той не иска няма кка да стане.Все едно мене да ме накарате си продам апартамента.Вземе се стегнете малко.Другото което е дори да има на кой да го продаде той го прави нарочно заради вас!Защото я му счупите колата, я нещо друго и се дразни.На него му е през оная работа.Толкова пари има, пък и някъде трябва си пере парите, за какво му е да продава Ботев?
А бе ти малоумен ли си къв си? Пичовете ти казват ,че дори и във Б или В група да сме , отбора ще се подкрепя както винаги!
Второ кой ти каза,че няма купувачи ? Гергов миналата година искаше клуба, Ирена Кръстева също !Сега и фондацията го иска!
Недей да се правиш на много отворен! Вие що не оставите Лупи да ви е президент ? Кажи бе отворко?
Какво разправяш на човек,който отбора му беше на 1-во място и на стадиона имаше 600човека!!!
Може да сме по 600 човека ама сме ЦСКА а вие кой сте бе?Като палните стадиона по 3000 човека на мач и кво падате ми от долно нангорнище.Ей това е разликата баткоооо ЦСКА си е ЦСКА!Лятото ни разкахата играта.Нямахме пари, нямахме футболисти, нищо нямахме!И пак бяхме цял полусезон на първо място.Взеха ни мястото в Европа.И ако това ви се беше случило на вас, вас вече нямаш да ви има като отбор.Така че не ми се хвали.Може само си мечтаете сте като ЦСКА!Ама като ЦСКА неможе да е никой!Така че си гледайте отборите, чупите стадионите и се правете на голями холигани и си живуркайте с мацката и ония селския и така!Такава ви е съдбата!И да ви кажа аз не искам Ботев да отива в Б група защото винаги в Плд става шоу.Но за вашите съперници им го пожелавам от все сърце!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
и кво като сте цска бе пич ? кажи кво от тва ? ходете палете свещи там на комунистическите чеда който ви създадаха .който всеки знае как ви вкараха в елита на А група . питай някой чичко как ЦСКА е побеждавала в Пловдив .супер клоуни сте .слушайте си там ония дебелия и психопата Атаносов и си вярвайте че сте голяма работа .

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- POPCORN
- Контакти:
Абе стига с тия комунисти бе.Не ви ли писна едно и също да говорите бе.Измислете нещо ново бе!Те и ЦСКА Москва и Стяула са комунистически отбори и още куп отбори ама стават шампиони на Уефа нали и в страната им се радват.Вие сте като папагали комунизъм и комунистически отбор.?Такова е било времето така са ни създали.Много знаеш ти как сме влезнали и излезнали и какво сме правили.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
-
- Контакти:
[Може да сме по 600 човека ама сме ЦСКА а вие кой сте бе?Като палните стадиона по 3000 човека на мач и кво падате ми от долно нангорнище.Ей това е разликата баткоооо ЦСКА си е ЦСКА!Лятото ни разкахата играта.Нямахме пари, нямахме футболисти, нищо нямахме!И пак бяхме цял полусезон на първо място.Взеха ни мястото в Европа.И ако това ви се беше случило на вас, вас вече нямаш да ви има като отбор.Така че не ми се хвали.Може само си мечтаете сте като ЦСКА!Ама като ЦСКА неможе да е никой!Така че си гледайте отборите, чупите стадионите и се правете на голями холигани и си живуркайте с мацката и ония селския и така!Такава ви е съдбата!И да ви кажа аз не искам Ботев да отива в Б група защото винаги в Плд става шоу.Но за вашите съперници им го пожелавам от все сърце![/quote]
Нека ти кажа, че никога, ама никога не бих си се представил като ваш фен. Свали си червените очила за малко. Типично, за някой който избира някой от по силните отбори за негов клуб ти гледаш доста отгоре на нещата.
НЯМАШ СИ НАПРЕДСТАВА, колко по трудно е да се подкрепя отбор, който се бори за изпадане всяка година. Нямаш си на представа, колко по трудно е да преживяват загубите. За това феновете на такива отбори ги уважавам много повече от тези на по-големите отбори. Защото вие много често, дори и не си цените това, че постоянно сте в челото. Докато ние, поне знаем как да се радваме. Сега при нас се цени повече идеята, отколкото футболът ни, който впрочем е слаб. Любовта към любимият ни клуб е силна и истинска, щом сме с него всички тези мрачни години.
Нека ти кажа, че никога, ама никога не бих си се представил като ваш фен. Свали си червените очила за малко. Типично, за някой който избира някой от по силните отбори за негов клуб ти гледаш доста отгоре на нещата.
НЯМАШ СИ НАПРЕДСТАВА, колко по трудно е да се подкрепя отбор, който се бори за изпадане всяка година. Нямаш си на представа, колко по трудно е да преживяват загубите. За това феновете на такива отбори ги уважавам много повече от тези на по-големите отбори. Защото вие много често, дори и не си цените това, че постоянно сте в челото. Докато ние, поне знаем как да се радваме. Сега при нас се цени повече идеята, отколкото футболът ни, който впрочем е слаб. Любовта към любимият ни клуб е силна и истинска, щом сме с него всички тези мрачни години.
Жълто-черната идея е била съхранена в миналото, наша задача е, да я принесем в безпощадното съвремие.