В Левски сме или слепи или нещо по-лошо?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: В Левски сме или слепи или нещо по-лошо?
Абе и двойка ни централни защитници иска още малко време за обиграване.
Жоржиньо написа:BlueRadiotherapist написа:Очевадно е ,че Левски няма вратар.Тепърва ще берем ядове с палячото Митрев.Не знам ръководството какво се чуди,а не взема качествен страж.После ще е късно........Да не стане като при Мъри-имахме отбор,но нямахме вкарвач,а изпуснахме Новакович,после знаем какво стана.
И какво е виновен Митрев в случая .. ?? защитниците не си свършиха работата .. той тръгна да излиза и го прехвърлиха съвсем случайно
Виновен е, че не "той тръгна да излиза", а че направо излезе.
Ако си стоеше на вратата, би спасил.
Две години вече сме слепи.

Митрев сериозно почва да ме изнервя и плаши! Тоя човек може ли 4 последователни мача да прави една и съща грешка? Къде е тръгнал да излиза? Поне само едно от всички тези положения беше оползотворено от противниците ни. И всеки мач си казвам - Т'ва беше случайно, няма да допусне друг път такава грешка - да, ама не! Такива грешки ще ни струват много скъпо в ЛЕ, а там няма да играем с/у Видима и Цска 

- Синият Болярин
- Контакти:
Митрев има вина за гола, но грешката е и на защитата. Този разговор трябва да бъде отложен за след няколко месеца, ако избощо въпросът е актуален. Трансферният прозорез затваря, а привлякохме Акалски. Медийна кампания срещу вратарите може да има единствено негативен ефект. В това отношения Ясен е страхотен професионалист- при грешка винаги заявява, че тя се коментира и анализира, но не пред медиите, а в съблекалнята и целта е не да се разбива психиката на играч, а да му се покаже къде е сбъркал и да подобрява играта си.
Гошо Петков дойде в Левски на 25 години и често бе резерва на Иванков. След като страна титуляр също допускаше грешки и чак към 30-тата си година стана такъв кошмар за противниковите нападатели. От миналата година формата му тръгна надолу, но е дал достатъчно много на Левски, за да получи достойна раздяла с отбора. Нека зимата го пусната без пари да си намери нов отбор. Хем така отборът ще се освободи от голямата му заплата, хем и той ще може да вземе добри в чужбина. След това да изкара треньорските курсове и го чакаме за треньор на вратарите.
Гошо Петков дойде в Левски на 25 години и често бе резерва на Иванков. След като страна титуляр също допускаше грешки и чак към 30-тата си година стана такъв кошмар за противниковите нападатели. От миналата година формата му тръгна надолу, но е дал достатъчно много на Левски, за да получи достойна раздяла с отбора. Нека зимата го пусната без пари да си намери нов отбор. Хем така отборът ще се освободи от голямата му заплата, хем и той ще може да вземе добри в чужбина. След това да изкара треньорските курсове и го чакаме за треньор на вратарите.
Пичове май само си чешем езиците.Някой замислял ли се е ,ако го поставят на вратата какъв ще е резултата.От трибуните или телевизора е много лесно да се критикува.
Разбирачи, защо не отворихте темата след мача в Стокхолм с АИК? Кой ни извади там? Кой ни извади срещу цска при Велев за 2:0 (не беше Христов, а Митрев и Зе)
айде стига с тия оценки ден за ден...
айде стига с тия оценки ден за ден...
- norsk levskar
- Контакти:
Мен друго ме е яд.Нали все казват,че в Левски нямало запазено място за титуляри?Ако е така както казват,хубаво Митрев прави грешка след грешка,ами пусни тогава или Петков или Акалски,докато се види кой е в оптимална форма и да не треперим всеки мач.Защото отбора може да играе добре и да мачка,но вратаря да направи една грешка и да отиде всичко на вятъра.Иванков може да е юноша на клуба и голям левскар,но никога не съм го харесвал като вратар.Винаги правеше грешки и ни проваляше.Когато го продадоха Левски направи фурора в Европа(факт).Така че нека пази вратаря който е в най-добра форма.
Не е важно,колко акъл имаш.Важно е да ти дойде навреме
)))!!!

Няма как такъв прехвърлящ удар да не е вратарски гол. или може би Божко не е виновен щото го нямаше на вратата
Случва се - Рейна направи също грешка с/у Арсенал в 90 мин и то с цената на 2 точки.Да е живо и здраво момчето нека винаги като греши да бием с 2:1

Ако приемем,че Петков бе сложен резерва за слаба форма и грешката при единия гол на Черноморец,не е ли редно сега Митрев след груби грешки в 2 поредни мача да седне на пейката.тука искам да уточня,че в никакъв случай не съм против него.Но във всеки нормален клуб биха заложили пак на Петков за следващите мачове.
Djack_84 написа:Ако приемем,че Петков бе сложен резерва за слаба форма и грешката при единия гол на Черноморец,не е ли редно сега Митрев след груби грешки в 2 поредни мача да седне на пейката.тука искам да уточня,че в никакъв случай не съм против него.Но във всеки нормален клуб биха заложили пак на Петков за следващите мачове.
Ама ти нали не вярваш че Петков не пази заради "грешка" с/у Черноморец. Има нещо друго тук