СТЕФАН ГРОЗДАНОВ ПОЕМА ЧЕРНО МОРЕ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: СТЕФАН ГРОЗДАНОВ ПОЕМА ЧЕРНО МОРЕ

Мнениеот зеления » 30 авг 2010 21:16

Sole написа:
garfild8 написа:
Sole написа:Грозданов не е някакъв класен треньор,но все пак е треньор с опит.Докато Велизар все още има много да се учи докато стане треньор.

Именно,Соле,именно.С играчите които имаме,треньор с опит може да направи чудеса с отбора.И друг път съм го казвал.

Дано скоро чуем дългоочакваната новина:"Велизар от днес не е треньор на Ч.Море!"

Амин, братко. :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 30 авг 2010 21:24

Sole написа:
garfild8 написа:
Sole написа:Грозданов не е някакъв класен треньор,но все пак е треньор с опит.Докато Велизар все още има много да се учи докато стане треньор.

Именно,Соле,именно.С играчите които имаме,треньор с опит може да направи чудеса с отбора.И друг път съм го казвал.

Дано скоро чуем дългоочакваната новина:"Велизар от днес не е треньор на Ч.Море!"

И гледаш ся Велизар Попов подписа за 3+1 година с Черно море. От ръководството му увеличиха заплатата и му гласуват пълно доверие ! :lol: :lol:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 авг 2010 21:26

Даниел Георгиев,ти сега искаш да ми увеличиш изгнанието,да не съм на стадиона. :o :lol: :lol:
Само Черно море.

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 30 авг 2010 21:29

garfild8 написа:Даниел Георгиев,ти сега искаш да ми увеличиш изгнанието,да не съм на стадиона. :o :lol: :lol:

Хвана ме човек ... :evil: :lol:

Абе срещу Велизар викайте, но от сега казвам който вика срещу Танко Дяков, Илко Пиргов, Дани Георгиев и Дани Димов ще се намесвам ! :lol:

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 30 авг 2010 21:36

garfild8 написа:
зелено-бяло написа:А бе кой беше последния треньор с опит в Черно Море? :roll: Аз се сещам за Божил Колев(опита си той натрупа при нас),може би Ради Здравков.....аз помня как влязохме в А група,вие помните ли?
Сашо Станков....16 мача без победа!!!!!!!!!!!!!!Обаче се спасихме от изпадане.По-скоро ни "спасиха".И то не футболистите,за тренера не говорим!

Ради Здравков го помня прекрасно.Беше направил прекрасен отбор с Теофолу,Марашлиев,Веско Петков,Виктор Михайлов и останалите.Сашо Станков,какъв му беше опита,като дойде при нас?За опитен треньор ли го имаш?
Да отговоря и на more.Не приятелю,няма.От малък,чак досега,Велизар е първия треньор,който съм против него.Винаги съм ходил на Тича,когато съм бил свободен,при всеки треньор и всяка формация,ама да изявя желание да не ходя на стадиона,НИКОГА не е било. ;)

Бе аз понеже се настоява за опитен треньор!
Вчера един "черноморец" хленчеше,че видиш ли Жужо и Гочето на крака дошли,искали само милион за селекция,и още само милион за това-онова...ти сещаш ли се за какво?
Ма не им били дали!Защото който трябвало да им даде ,не разбирал от футбол! :oops: Знаеш ли някой дето за по-малко да може същото?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 авг 2010 21:37

DanielGeorgiev написа:
garfild8 написа:Даниел Георгиев,ти сега искаш да ми увеличиш изгнанието,да не съм на стадиона. :o :lol: :lol:

Абе срещу Велизар викайте, но от сега казвам който вика срещу Танко Дяков, Илко Пиргов, Дани Георгиев и Дани Димов ще се намесвам ! :lol:

Намесвай се. :) Изброените от теб играчи е нормално да имат и слаби изяви(а и останалите),ама те не са виновни за положението на отбора.Аз затова и не искам да съпя,защото не мога да викам на Тича срещу треньора и играчите.Ще си викам срещу Велизар,във форума и с приятели когато си говорим за отбора.НО НА ТИЧА-НЕ.
Само Черно море.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 авг 2010 21:42

DanielGeorgiev написа:

Намесваш се или не- Дани Г е чиста примадона! Иначе за останалите съм съгласен, че са момчета с хъс и желание...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 авг 2010 21:46

зелено-бяло написа:Бе аз понеже се настоява за опитен треньор!
Вчера един "черноморец" хленчеше,че видиш ли Жужо и Гочето на крака дошли,искали само милион за селекция,и още само милион за това-онова...ти сещаш ли се за какво?
Ма не им били дали!Защото който трябвало да им даде ,не разбирал от футбол! :oops: Знаеш ли някой дето за по-малко да може същото?

:lol: Милион за селекция е най-лесното.По тази логика и Стойчо ще дойде тук. :lol: На прима виста,сега не мога да ти кажа някакво име,но Грозданов е треньор,можещ и знаещ.Не е съвсем точно,на всяка цена да вземем опитен спец.Въпроса е да е качествен,да е можещ.Защото ние от кой знае каква гръмка селекция НЯМАМЕ НУЖДА.Имаме си един здрав отбор,нужно е само да дойде,някой треньор,който ще подреди правилно отбора по терена и няма да играе с по 7-8 защитника,изпълняващи всякакви функции на терена или да практикува схема без деф.халфове.
Само Черно море.

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 30 авг 2010 21:52

garfild8 написа:

:lol: Милион за селекция е най-лесното.По тази логика и Стойчо ще дойде тук. :lol: На прима виста,сега не мога да ти кажа някакво име,но Грозданов е треньор,можещ и знаещ.Не е съвсем точно,на всяка цена да вземем опитен спец.Въпроса е да е качествен,да е можещ.Защото ние от кой знае каква гръмка селекция НЯМАМЕ НУЖДА.Имаме си един здрав отбор,нужно е само да дойде,някой треньор,който ще подреди правилно отбора по терена и няма да играе с по 7-8 защитника,изпълняващи всякакви функции на терена или да практикува схема без деф.халфове.

Велизар експериментира ! :lol: В последните минути с Черноморец, Дяков беше централен нападател :lol:

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 30 авг 2010 21:52

garfild8 написа:

:lol: Милион за селекция е най-лесното.По тази логика и Стойчо ще дойде тук. :lol: На прима виста,сега не мога да ти кажа някакво име,но Грозданов е треньор,можещ и знаещ.Не е съвсем точно,на всяка цена да вземем опитен спец.Въпроса е да е качествен,да е можещ.Защото ние от кой знае каква гръмка селекция НЯМАМЕ НУЖДА.Имаме си един здрав отбор,нужно е само да дойде,някой треньор,който ще подреди правилно отбора по терена и няма да играе с по 7-8 защитника,изпълняващи всякакви функции на терена или да практикува схема без деф.халфове.[/quo
Значи искаме Грозданов?Кой друг евентуално?

Върни се в “Черно море”