СТЕФАН ГРОЗДАНОВ ПОЕМА ЧЕРНО МОРЕ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: СТЕФАН ГРОЗДАНОВ ПОЕМА ЧЕРНО МОРЕ

Мнениеот зеления » 30 авг 2010 20:25

DanielGeorgiev написа:
iast70 написа:И защо се чака още един провал .
Трябва да се действа на момента !
Като те заболи зъб сигурно чакаш и втори зъбобол !И тогава предприемаш мерки !
Попов го харесали от ,,Спартак Пд,, , какво означава харесали ?
Това да не мадама или кола , че да я харесаш !

А ще искаме пари за него :lol: :lol:

Може би искаш да кажеш, че ще дадем пари на някой само и само да го вземе. :lol: :lol: :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 авг 2010 20:26

DanielGeorgiev написа:
iast70 написа:И защо се чака още един провал .
Трябва да се действа на момента !
Като те заболи зъб сигурно чакаш и втори зъбобол !И тогава предприемаш мерки !
Попов го харесали от ,,Спартак Пд,, , какво означава харесали ?
Това да не мадама или кола , че да я харесаш !

А ще искаме пари за него :lol: :lol:

:lol: Това беше много готино. :lol: Ако зависеше от мен,бих го закарал до Пловдив,с хеликоптер от най-висока класа.И няма да искам и 1 лев за него.
Само Черно море.

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 30 авг 2010 20:48

[offtopic]Е някое милионче в касата, няма да е в излишък, все пак си даваме мозъка в отбора :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 авг 2010 20:53

DanielGeorgiev написа:[offtopic]Е някое милионче в касата, няма да е в излишък, все пак си даваме мозъка в отбора :lol:[/offtopic]

:lol: [offtopic]Толкова истински мозъци,си биха камшика от България,ти...за един мозък в отбора. :o[/offtopic]
Само Черно море.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 30 авг 2010 20:53

Грозданов не е някакъв класен треньор,но все пак е треньор с опит.Докато Велизар все още има много да се учи докато стане треньор.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 авг 2010 20:55

Sole написа:Грозданов не е някакъв класен треньор,но все пак е треньор с опит.Докато Велизар все още има много да се учи докато стане треньор.

Именно,Соле,именно.С играчите които имаме,треньор с опит може да направи чудеса с отбора.И друг път съм го казвал.
Само Черно море.

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 30 авг 2010 21:04

А бе кой беше последния треньор с опит в Черно Море? :roll: Аз се сещам за Божил Колев(опита си той натрупа при нас),може би Ради Здравков.....аз помня как влязохме в А група,вие помните ли?
Сашо Станков....16 мача без победа!!!!!!!!!!!!!!Обаче се спасихме от изпадане.По-скоро ни "спасиха".И то не футболистите,за тренера не говорим!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 30 авг 2010 21:05

garfild8 написа:
Sole написа:Грозданов не е някакъв класен треньор,но все пак е треньор с опит.Докато Велизар все още има много да се учи докато стане треньор.

Именно,Соле,именно.С играчите които имаме,треньор с опит може да направи чудеса с отбора.И друг път съм го казвал.

Гаранция- Франция.Ако се провали да не се откажеш пак да идваш на Тича!? ;)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 авг 2010 21:10

зелено-бяло написа:А бе кой беше последния треньор с опит в Черно Море? :roll: Аз се сещам за Божил Колев(опита си той натрупа при нас),може би Ради Здравков.....аз помня как влязохме в А група,вие помните ли?
Сашо Станков....16 мача без победа!!!!!!!!!!!!!!Обаче се спасихме от изпадане.По-скоро ни "спасиха".И то не футболистите,за тренера не говорим!

Ради Здравков го помня прекрасно.Беше направил прекрасен отбор с Теофолу,Марашлиев,Веско Петков,Виктор Михайлов и останалите.Сашо Станков,какъв му беше опита,като дойде при нас?За опитен треньор ли го имаш?
Да отговоря и на more.Не приятелю,няма.От малък,чак досега,Велизар е първия треньор,който съм против него.Винаги съм ходил на Тича,когато съм бил свободен,при всеки треньор и всяка формация,ама да изявя желание да не ходя на стадиона,НИКОГА не е било. ;)
Само Черно море.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 30 авг 2010 21:12

garfild8 написа:

Дано скоро чуем дългоочакваната новина:"Велизар от днес не е треньор на Ч.Море!"

Върни се в “Черно море”