Модератор на форум Черно море - Гласуване
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Модератор на форум Черно море - Гласуване
Аз съм по-лош и от Майк Райли.
Ха ха. Имам си вече мирър. 

- POPCORN
- Контакти:
Aбе хора, така според мене е тъпо.Аз съ изказвам мойто мнение, обаче всеки човек си има някои симпатичен от другия отбор и така става лудница.Ако ние трябва да решаваме кой, по-добре феновете на Черно Море да си решат те, феновете на Левски и те и така нататъка.Не целия форум си казва мнението за всеки отобр, защото на всеки му е симпатичен все някой и така става лудница.Дргуия варянт е ако въобще ще има такива работи, хората които сега са модератори те да определят кой е и готово.Все пак уж са модератори и седят по цял ден и гледат кой какво пише и така.Но всеки да казва за кой е като дори не е от Черно Море примерно според мене е глупост! 

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Аз имам едно предложение- какво ще кажете, ако има един модератор, той да бъде на двата варненски отбора?
- Nevertheless
- Контакти:
Аз имам едно предложение- какво ще кажете, ако има един модератор, той да бъде на двата варненски отбора?
Това е интересно предложение, но едва ли е осъществимо. Ако това се случи, ще стане абсолютна лудница.
Моето мнение е, че МОРСКИ не е лош избор.
Вчера бях написал какъв трябва да бъде модератора (за жалост темата вече я няма) и си поддържам мнението и пак ще повторя - човека трябва да е грамотен, да пише на кирилица, да познава клуба, да 100% фен на Тича, да е редовен ( да има време за целта) и да следи новините около отбора.
mike28 написа:Аз имам едно предложение- какво ще кажете, ако има един модератор, той да бъде на двата варненски отбора?
По принцип не лоша идея,но не пзонаваш достатъчно добре техните фенове за съжаление

1 глас за Морски.От скоро съм при вас,рядко пиша ,но всеки ден чета какво става тук.Не мисля че е добра идея 2та варненски отбора да са с общ модерартор.Феновете на Спартак са друга мая хора(справка форумите на ОЛЕ.БГ и Варна Спорт).Това е моето мнение ,дано ме опровергаят-но не вярвам!
GO HARD OR GO HOME!