Видима Раковски-ЛЕВСКИ прогнози и мнения

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vacheron
Контакти:

Re: Видима Раковски-ЛЕВСКИ прогнози и мнения

Мнениеот vacheron » 30 авг 2010 20:32

Tommi написа:
POPCORN написа:
Tommi написа:Дузпата си беше чиста :!:

тоя па чиста.. махни сините очила бе брато , до дузпата играхте ганкиното незнаехте как да пратите топката в очертанията на враъата :!: :!:

За игра с ръка знам, че се свири нарушение. А след толкова радост, която ни донесоха, момчетата имат право да играят и правото хоро, не само ганкиното ;)

Е откъде да знае,те в тяхното наказателно поле игрите с ръка не ги свирят

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 авг 2010 20:32

maximalniq написа:POPCORN, много сме загиржени за Левски бе моето момче...

да бе мойто момиче загрижени сме.. така е грубо като се ощетяват другите отбори.. вчера се скъсахте да мрънкате за дузпата срещу нас, как съдията ни подпира нали.. сега вие какво ще кажете?а на мача с калиакра каква дузпа пак ви дадоха..всеки мач дузпа евала!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 30 авг 2010 20:33

Добре за ЦСКА никога не се дават подобни дузпи, ЦСКА е суперотбора на България, ЦСКА ще спечели Лига Европа и ще постигне още 25 победи в А група, ЦСКА премаза Сливен с невероятна игра, на която дори Барселона би завидяла. Левски е най-слабият и най-подкрепяният отбор на света.
Само Левски!

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 30 авг 2010 20:34

POPCORN написа:и кво като сте създали?колко удара имате във вратата?от 50 удара 2 във вратата с дузпата а..евала на Левски!След дузпата отиват на разлика хахахаха ебати много сте ми смешни!

Кога съм казал , че отиват на разлика? Аз дори споменах , че е възможен и Х! Не знам 2 удара ли са във вратата, 3 - ли , но срещу вас ви изравниха с човек по - малко. Замисли се върху това, а не се пъни да говориш глупости.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 авг 2010 20:34

siniq_fen написа:Добре за ЦСКА никога не се дават подобни дузпи, ЦСКА е суперотбора на България, ЦСКА ще спечели Лига Европа и ще постигне още 25 победи в А група, ЦСКА премаза Сливен с невероятна игра, на която дори Барселона би завидяла. Левски е най-слабият и най-подкрепяният отбор на света.

а е моля те.. това вие ги говорите такива..вчера никой от ЦСКА не се е зарадвал на победата освен на 3-те точки.вие сте тия където си изкарвате почти всяка победа супер уникална и че играете уникално и как сте направили някакъв фурор като сте били АИК и влизате за 3-ти път в лига европа ама все едно сте на финала :lol: :lol:
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 30 авг 2010 20:35

W84me написа:Тая дузпа днеска,ако е измислена,не знам кога трябва да се свири дузпа според вашите критерии!Ръката е протегната,пресича се пътят на топката,която отива към нападател на Левски в непосредствена близост до вратата.Ако не се отсъди дузпа в тази ситуация,какво трябва да се отсъди според вас,защото очевидно има нарушение на правилника?

Ако дузпата трябваше да се свири в полза на Видима щеше да ти стане ясно съдията накъде е обърнал свирката. В един мач това е достатъчно ... Свири една дузпа за "Левски" , а после цял мач е перфектен ... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 авг 2010 20:35

POPCORN написа:и ква е тая радост толокова голяма?Да биеп АИК и да влезнеш в лига Европа при положение че си поставен отбор и в трите кръра?И какво като е ръка... той човека пада въобще си няма и хабер да играе с топката и ония от левски отиде при съдията и тогава тоя свири дузпа хаха!Ами на Милиев нямаше ли жълт картон а

За нас това си е радост. Вече започнахте да ни казвате и кога да се радваме на отбора ли :lol: Вие може и да не се радвате на такива успехи (защото се представяте традиционно силно в групите на ЛЕ), но за нас това са големи успехи ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 авг 2010 20:35

Linkin_Park написа:
POPCORN написа:и кво като сте създали?колко удара имате във вратата?от 50 удара 2 във вратата с дузпата а..евала на Левски!След дузпата отиват на разлика хахахаха ебати много сте ми смешни!

Кога съм казал , че отиват на разлика? Аз дори споменах , че е възможен и Х! Не знам 2 удара ли са във вратата, 3 - ли , но срещу вас ви изравниха с човек по - малко. Замисли се върху това, а не се пъни да говориш глупости.

ти може да не си казал, чета тука 5-6 мнения как след дузпата отиват на разлика да не говорим преди дузпата как също отивали на разлика!абе говориме за тоя мач бе какво ми горовриш за някакви други мачове и ми се оправдаваш..говори ми с факти.. като няма какво да кажеш и веднага ЦСКА та ЦСКА!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 30 авг 2010 20:36

Честита победа,левскари ! Както и очаквахме,концентрацията в Левски не беше на ниво и затова изтървахме толкова много положения ! Важното е,че все пак бихме и през всичките 90 мин. ние бяхме отбора,които контролираше мача ! Дузпа имаше,защото имаше игра с ръка и отклоняване на топката,оттам нататък коментара е излишен ! Грешка на Божко,Гонзо и Ясен ще му направят забележка,но и той трябва да се концентрира повече,но все пак е млад и ще се научи ! Страхотна подкрепа от нашите фенове за пореден път...САМО ЛЕВСКИ :!:
Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 30 авг 2010 20:37

Левскари,стига се връзвахте на провокации.Не се занимавайте с феновете на шампиона в аматьорската лига.Все пак,3 победи и равен срещу банда ентусиасти ритащи след работа,е уникално постижение :lol: Да не забравяме "драмата" срещу Сливен-каква пиеса само :!: :lol:
Левски си спечели резонно мача днес.След елиминирането на ШАМПИОНА И НОСИТЕЛЯ НА КУПАТА НА НАШВЕЦИЯ беше ясно,че днес ни очаква подобен мач.
Сега чакаме мачовете с Миньор и Гент-надявам се,че това ще бъдат 2 победи 8-)
Последна промяна от niki87 на 30 авг 2010 20:38, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”