ManUtdMadFan написа:Треньора и футболиста на Видима не се оплакаха от дузпата.
Точно , тогава какво говорите.. 100% дузпа..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ManUtdMadFan написа:Треньора и футболиста на Видима не се оплакаха от дузпата.
viroglav написа:
Ако го приемаш за заяждане си е твой проблем , защото аз не се заяждам ... ГА е по - противен на ЦСКА - рите , отколкото на левскарите. Никъде не съм казал , че ЦСКА вчера е играл супер. Днес "Левски" без съдийската дузпа нямаше да победи , както и в мача с Калиакра ... Гола на Дембеле с ЦСКА също беше след нарушение и затваряне на очите от страна на съдията. Ето така отбора ти става шампион , но той не е шампион по футбол , а по идиотизъм. Затова "Левски" е мразен в цяла България ... България мрази агентите и доносниците от ДС , които са затрили една камара народ по лагерите. Сега затриват и футбола с нагласени мачове ...
THE G.A.M.E написа:Много несериозна игра на Левски след вторият гол !
Нормално, и бяхме наказани !
Бих казал, жалко - че нямаше още време, че да потреперят малко, заради левашкото си отношение в последните 10 минути ! ! !
Немога да си обясня .... вече 5 мача от първенството, и за мен, само срещу Локо Сф. показахме няква прилична игра !
Другите мачове, бяхме под всякаква критика ... особенно - най вече - в днешния !
Как в Европа, срещу далеч по силни съперници играем резултатно и атрактивно, а срещу нашите смешковци - мъки ! ? ?
Не съм доволен от представянето и играта на Левски в 5-те мача от първенството ни до тук !
Tommi написа:Добре де, защо един път някой друг отбор не се представи по-добре от нас в Европа? На нас съдиите ни помагат, БФС ни помага и всички други ни помагат, но как се получава, че всеки сезон идват мачовете в Европа и там пак Левски се представя най-добре ?
viroglav написа:Ако го приемаш за заяждане си е твой проблем , защото аз не се заяждам ... ГА е по - противен на ЦСКА - рите , отколкото на левскарите. Никъде не съм казал , че ЦСКА вчера е играл супер. Днес "Левски" без съдийската дузпа нямаше да победи , както и в мача с Калиакра ... Гола на Дембеле с ЦСКА също беше след нарушение и затваряне на очите от страна на съдията. Ето така отбора ти става шампион , но той не е шампион по футбол , а по идиотизъм. Затова "Левски" е мразен в цяла България ... България мрази агентите и доносниците от ДС , които са затрили една камара народ по лагерите. Сега затриват и футбола с нагласени мачове ...
Blue Mind написа:ManUtdMadFan написа:Треньора и футболиста на Видима не се оплакаха от дузпата.
Точно , тогава какво говорите.. 100% дузпа..
viroglav написа:Tommi написа:Добре де, защо един път някой друг отбор не се представи по-добре от нас в Европа? На нас съдиите ни помагат, БФС ни помага и всички други ни помагат, но как се получава, че всеки сезон идват мачовете в Европа и там пак Левски се представя най-добре ?
Зависи какви са ти критериите за добро представяне ... Ако загуба от Барселона с 5:0 за тебе е успех , то останалата част от България го приема като срамно представяне и резил.
Tommi написа:viroglav написа:Tommi написа:Добре де, защо един път някой друг отбор не се представи по-добре от нас в Европа? На нас съдиите ни помагат, БФС ни помага и всички други ни помагат, но как се получава, че всеки сезон идват мачовете в Европа и там пак Левски се представя най-добре ?
Зависи какви са ти критериите за добро представяне ... Ако загуба от Барселона с 5:0 за тебе е успех , то останалата част от България го приема като срамно представяне и резил.
А защо някой друг не се изправи срещу Барселона, за да отмие този срам? Кой отбор е играл повече пъти от Левски в групите на ШЛ и ЛЕ/УЕФА ?
viroglav написа:Tommi написа:Добре де, защо един път някой друг отбор не се представи по-добре от нас в Европа? На нас съдиите ни помагат, БФС ни помага и всички други ни помагат, но как се получава, че всеки сезон идват мачовете в Европа и там пак Левски се представя най-добре ?
Linkin_Park написа:Точно ти ли си тръгнал да говориш за доностници , бе комуняго? Какво си се засополисвал с тъпите си плоски намеци ? Ае в кочината , розов!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта