Перфектен съдия!!!
Има голямо бъдеще ако продължава да свири "правилно".
Видима Раковски-ЛЕВСКИ прогнози и мнения
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Видима Раковски-ЛЕВСКИ прогнози и мнения
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА
Айде честита победа! От резултата може да сте доволни! От играта:Вие си преценявайте!
-
Много несериозна игра на Левски след вторият гол !
Нормално, и бяхме наказани !
Бих казал, жалко - че нямаше още време, че да потреперят малко, заради левашкото си отношение в последните 10 минути ! ! !
Немога да си обясня .... вече 5 мача от първенството, и за мен, само срещу Локо Сф. показахме няква прилична игра !
Другите мачове, бяхме под всякаква критика ... особенно - най вече - в днешния !
Как в Европа, срещу далеч по силни съперници играем резултатно и атрактивно, а срещу нашите смешковци - мъки ! ? ?
Не съм доволен от представянето и играта на Левски в 5-те мача от първенството ни до тук !
Нормално, и бяхме наказани !
Бих казал, жалко - че нямаше още време, че да потреперят малко, заради левашкото си отношение в последните 10 минути ! ! !
Немога да си обясня .... вече 5 мача от първенството, и за мен, само срещу Локо Сф. показахме няква прилична игра !
Другите мачове, бяхме под всякаква критика ... особенно - най вече - в днешния !
Как в Европа, срещу далеч по силни съперници играем резултатно и атрактивно, а срещу нашите смешковци - мъки ! ? ?
Не съм доволен от представянето и играта на Левски в 5-те мача от първенството ни до тук !
Чиста дузпа. Т'ва е!
Последна промяна от siniq_fen на 30 авг 2010 20:01, променено общо 1 път.
Само Левски!
-
- Контакти:
crap написа:Parmalat написа:Имаше чиста дузпа за Левски.Футболис на Левски центрира,а футболист на Видима скача на подсечка ръката му е разперена топката се удря в нея и променя рязко траекторията си.100% дузпа си е.
Това беше дузпа колкото онова изсипване на Йовов в наказателното поле на Черноморец миналата година... Знам, че си "цацаджия", не се прави на луд
Грухтене ли долавям? Преди да говориш за съдията си спомни вчера , каква дузпа НЕ се даде за Сливен!Или нещо те е яд , че бихме , а розов?
- ManUtdMadFan
- Контакти:
Треньора и футболиста на Видима не се оплакаха от дузпата.
България
edmon_dantes написа:Ти може да не обиждаш, но всяко твое мнение е заяждане. За каква истина ми говориш, айде моля ти се. ГА да не ти е роднина? А пък ако ние сме книжен тигър, то вие трябва да сте парцалива кукличка. Вчера нищо не играхте, ама нищо. А днес Левски ИГРАЕ (не само днеска де) и ти не може да се примириш с този факт.
Ако го приемаш за заяждане си е твой проблем , защото аз не се заяждам ... ГА е по - противен на ЦСКА - рите , отколкото на левскарите. Никъде не съм казал , че ЦСКА вчера е играл супер. Днес "Левски" без съдийската дузпа нямаше да победи , както и в мача с Калиакра ... Гола на Дембеле с ЦСКА също беше след нарушение и затваряне на очите от страна на съдията. Ето така отбора ти става шампион , но той не е шампион по футбол , а по идиотизъм. Затова "Левски" е мразен в цяла България ... България мрази агентите и доносниците от ДС , които са затрили една камара народ по лагерите. Сега затриват и футбола с нагласени мачове ...
- Adramelech
- Контакти:
crap написа:Тук съдията е виновен, никой не е подскачал като синьо зайче...
Ахааааааа. Конспирациите за NWO, извънземните и всякакви други пасти да ядат пред "обективната оценка" на червения фен

viroglav написа:edmon_dantes написа:Ти може да не обиждаш, но всяко твое мнение е заяждане. За каква истина ми говориш, айде моля ти се. ГА да не ти е роднина? А пък ако ние сме книжен тигър, то вие трябва да сте парцалива кукличка. Вчера нищо не играхте, ама нищо. А днес Левски ИГРАЕ (не само днеска де) и ти не може да се примириш с този факт.
Ако го приемаш за заяждане си е твой проблем , защото аз не се заяждам ... ГА е по - противен на ЦСКА - рите , отколкото на левскарите. Никъде не съм казал , че ЦСКА вчера е играл супер. Днес "Левски" без съдийската дузпа нямаше да победи , както и в мача с Калиакра ... Гола на Дембеле с ЦСКА също беше след нарушение и затваряне на очите от страна на съдията. Ето така отбора ти става шампион , но той не е шампион по футбол , а по идиотизъм. Затова "Левски" е мразен в цяла България ... България мрази агентите и доносниците от ДС , които са затрили една камара народ по лагерите. Сега затриват и футбола с нагласени мачове ...
То бива наглост, ама толкова много ...

Само Левски!
-
- Контакти:
viroglav написа:edmon_dantes написа:Ти може да не обиждаш, но всяко твое мнение е заяждане. За каква истина ми говориш, айде моля ти се. ГА да не ти е роднина? А пък ако ние сме книжен тигър, то вие трябва да сте парцалива кукличка. Вчера нищо не играхте, ама нищо. А днес Левски ИГРАЕ (не само днеска де) и ти не може да се примириш с този факт.
Точно ти ли си тръгнал да говориш за доностници , бе комуняго? Какво си се засополисвал с тъпите си плоски намеци ? Ае в кочината , розов!