Бари - Ювентус 1 кръг 1-0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бари - Ювентус 1 кръг 1-0
И аз не можах да го гледам но като гледам резултата не съм изпуснал много.Дано за следващия мач Амаури да е готов за игра.
-
- Контакти:
Всичко си е както миналия сезон - Юве падат от средняците без проблем
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Ами ако продължаваме да си раздаваме най-добрите футболисти така ще е Джовинко и Диего правят супер дебют в първите си мачове, а за Трезеге всеки знае, че сигурно ще запише поне 20 гола за Еркулес. А и защо Касерес и Кандрева не ги взехме щото се досвидя на ръководството 20 милиона. Иначе определено съм оптимист ама ще е много трудно аз очаквах, че тая година ще сме съвсем друг отбор пък грешките от миналия сезон се повтарят. Сега има две седмици почивка Луиджи трябва да направи каквото трябва и да мачкаме.
- Leooo
- Контакти:
Аз гледах целия мач с доста голямо желание... поне в началото
Защитата не игра стабилно, въпреки че има класни и млади защитници. Там мисля, че в дългосрочен план няма да имаме проблеми. В халфовата линия обаче нещата не са както трябва. Истината, е че нито Красич, нито Мартинез(!), нито тоя Пепе. Те са от средна класа. Няма как да се спечели Шампионската лига с такива играчи. В нападение - трагедия. Куалярела е единствения читав нападател - не е таран, а е бърз и техничен. Това им е единствения добър трансфер, заеднос този на Бонучи. Но срещу Бари нямаше задържане на топката, играят с напрежение, сковани са и им липсват класните и хубавите отигравания. Липсват извеждащите пасове към нападателите, не им се осигуряват пространства. Като започнат с тия дъъълги центрирания от защитници към нападатели, от крилата към нападатели... ок но ако се свали топката на земята и се отиграва с едно докосване с динамика, с изненада, нещата ще са по-добре - както беше едно време през 90-те. но пък тогава и други бяха футболистите
Има инфо, че ще взимат Бориело. Бориело?! Да вземат дембеле по-добре, тоя Бориело е мега дърво, а и си имат вече дървенца. Трябват им играчи като Агуейро, Пато, Руни и т.н. Сещате се.
Все пак сме в началото и се надявам да се сработят и да почнат да печелят

Има инфо, че ще взимат Бориело. Бориело?! Да вземат дембеле по-добре, тоя Бориело е мега дърво, а и си имат вече дървенца. Трябват им играчи като Агуейро, Пато, Руни и т.н. Сещате се.
Все пак сме в началото и се надявам да се сработят и да почнат да печелят

- Frankie Lampard
- Контакти:
Жалко,много харесвам Юве,ама с тия играчи и без Буфон нищо добро не ги чака.Дел Пиеро не е вечен,така че незнам просто с тия нападатели как ще вкарвате голове 

- DON Del Piero
- Контакти:
Гледах мача от 22мин. до края...много голяма трагедия беше.ПО-слаба защита не съм виждал никога досега,а гледам мачове на Юве от1990-а година(в началото бяха малко тези възможности).В средата на терена нямаше една свежа мисъл за опит за развитие на атаката.А Атаката беше повече от слаба,щом и Дядо АЛЕКС неможа да измисли нищо дори от статични полужения.Ако това е играта която ще виждаме от отбора нени чака нищо хубаво,ама наистина нищо хубаво.
Немога даси обясна два трансфера на наши играчи(ТРЕЗЕГЕ и ДИЕГО),особено като нямаме достойни замесници.Така след първи кръг май не остана нищо друго освен да се надяваме,че само началото ще е слабо.Въпреки показаната игра.

Немога даси обясна два трансфера на наши играчи(ТРЕЗЕГЕ и ДИЕГО),особено като нямаме достойни замесници.Така след първи кръг май не остана нищо друго освен да се надяваме,че само началото ще е слабо.Въпреки показаната игра.

То това се очакваше.С тоя състав и с това некадърно ръководсто догодина ако стигнем и до ЛЕ ще е нереалн успех.
ПП-някой да даде инфо как са се представили моите "любимци" Красич и Мартинез
ПП-някой да даде инфо как са се представили моите "любимци" Красич и Мартинез
Мартинез е контузен и няма да играе около месец.Старата слабост започна отначало.За мен контузиите миналата година са основната причина за неуспешната година.За цялата година имаше над 70 контузени.Тази пак почваме в същия ритъм.Красич беше на средно ниво първото полувреме,но му липсва сработеност като цяло.Имаме 10 нови играчи.Търпение му е майката!

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
forza juve
Последна промяна от forzajuve на 31 авг 2010 23:56, променено общо 1 път.

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "