Как мога да залагам по интернет

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Re: Как мога да залагам по интернет

Мнениеот Sofiaatowern » 30 авг 2010 16:42

BLUE CHAMPIONS написа:Дете на 15 го вълнува как да играе комар,распива в нета и от всички,1 или 2 му правят забележка!!! Ще повърна, честно! Те бяха публикували наскоро къде сме в класацията по IQ в Европа,досещат се повечето хора предполагам,а въобще и не искам да ви пиша до кои страни сме редом. СРАААААММММММММММ !!!!!!!!! А и ще става все по зле. Драйфа ми се от шибаното българско управление

Ти какво очакваш бе, колега?! Та те на повечето малки педерасчета единствените приоритети в живота им са как да се напият, как да наругаят учителя, как да пребият някой, как да се направят на големите мъже пред чалгарските курвенца.. Това са болшинството келеши, но има и такива, които това не са им целите и биват определяни от обществото като "задръстени", ама те веднага след като навършат 18 години отпрашват от тая държава.. Напълно нормално е по интелигентност да сме на последната стълбичка. ;)

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 30 авг 2010 16:45

b0b1 написа:Вадиш си дебитна карта предлагам ти да е на Райфайзен банк виза електрон, те не искат да се обновява и може да работи с бет365.Чакаш 1 седмица и ти дават картата, после пускаш вътре необходимите пари, правиш си акаунт в сайта в който искаш да залагаш и въвеждая кода на картата ти.

Ти що не го накараш да се обвърже с ипотечен кредит на 15год.?! :evil: Вие нормални ли сте? Коя банка ще изкара карта на 15год. момче?
А до Бурята: Ти като си му батко защо се заяждаш с него по този детински начин? Всеки трябва да бъде за пример на детето а не да му разправя врели-некипели!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 30 авг 2010 17:05

Пусто дърво!!! :( :evil:
Заключвай!!! :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
shamana1912

Мнениеот shamana1912 » 30 авг 2010 17:11

Маргина написа:Аз нямам годините но имам приятели, които са навършили 18 та въпроса ми е ка да залагам по интернет

Приятелю,хич не ти трябва да се захващаш с такива неща!Ако ти тръгне в началото,няма да се усетиш как ще се пристрастиш...а пристрастиш ли се е мноого трудно да се откажеш!Освен това богат от тази работа няма да станеш.Щом си имаш кинти харчи си ги със здраве.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
KOMARA
Контакти:

Мнениеот KOMARA » 30 авг 2010 17:12

Щом иска момчето нека залага bet365 ,UNIBET,bet-at-home имаш голям избор :mrgreen:

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 30 авг 2010 17:54

shamana1912 написа:Освен това богат от тази работа няма да станеш

Дефинирай Богат :twisted:
Иначе като човек дето си вади уеба с геимблинг, ще кажа, че и задника да си скъса на 15 години един лев няма да вземе ...

Маргина
Контакти:

Мнениеот Маргина » 30 авг 2010 18:13

Мерси за съдействието а тези, които се опитват да ми вливат акъл ще им кажа гледайте с във ващия двор негодници :)

Потребителски аватар
Belov_sa6a
Контакти:

Мнениеот Belov_sa6a » 30 авг 2010 18:15

давай пич пробаи си късмета няма лошо ! Може и да заbогатееш
:roll: :roll: :roll:
САМО ЦСКА И ЛИВЪРПУЛ !

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 30 авг 2010 18:15

Могилката написа:
shamana1912 написа:Освен това богат от тази работа няма да станеш

Дефинирай Богат :twisted:
Иначе като човек дето си вади уеба с геимблинг, ще кажа, че и задника да си скъса на 15 години един лев няма да вземе ...
'
Чак пък 1 лев да не вземе .... от сега може да слага по 20 лева на Юнайтед , Челси и Барселона в следващите кръгове и на бас , че ще хване поне 1 !

Маргина
Контакти:

Мнениеот Маргина » 30 авг 2010 18:17

Имал съм 5 поредни серии в които съм залагал по 2- лева и отгоре съм печелил още 20 :)

Върни се в “Свободна зона”