Официално:Ливърпул взе Раул Меирелес

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Официално:Ливърпул взе Раул Меирелес

Мнениеот Liverpool forever_95 » 30 авг 2010 12:42

Btovfan80 написа:
Liverpool forever_95 написа:А дано! И според мен ще е добре да дадем Давид Нгог под наем някъде, за да може да се обиграва. Няма смисъл да седи само на пейката и да влиза като резерва в 80 минута при решени мачове. Пък и малко пари ще вземем като ни плащат наем за него и Акуилани.

Какви пари ще вземете? :lol: Преотстъпването под наем в друг отбор се изразява в това, че наемателите се съгласяват да плащат заплатата на преотстъпените футболисти. В някои случаи може да се стигне и до уговорка 50 на 50. ;)

Може и така да е, не съм запознат много с нещата.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 30 авг 2010 12:42

По принцип раздяла с Н'Гог на този етап е невъзможна.От една страна момчето започна да си играе,от друга Ходжсън явно го харесва.

dido_liv.fc
Контакти:

Мнениеот dido_liv.fc » 30 авг 2010 14:15

Няма никакъв смисъл от това Н'Гог да се дава под наем или да го продадат на някий отбор.Ако стане така, и вземат някой нов нападател то ще стане пак същото.Вместо Торес и Н'Гог да са нападатели ще са Торес и новото попълнение,и пак няма да има достатъчно възможности в атака.А колкото до Раул Мейрейлеш доста добра сделка,поне така ми изглежда.Според мен новият нападател трябва да е от Вишата Лигал ;)

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 30 авг 2010 14:28

Аз мисля, че трансфера на Мейрелеш е супер. До колкото съм го гледал има добро виждане върху играта, добри пасове, борбен е, а и се включва доста в атака и има добър далечен удар. Смятам, че ще се приспособи по-добре от Акуилани и ще пасне на отбора. Честно да си кажа останах приятно изненадан от този трансфер.

Относно спекулациите за закупуването на нападател аз съм раздвоен. Все още мисля, че може Бабел и Нгог да са резерви на Торес и по този начин да има широчина, същота така може да се ползва и Кайт като нападател. Според мен мястото на Йованович също е като нападател. На лявото крило не показва това което се очаква от него, въпреки че има доста време и той може да се превърне във втория Дрик Кайт. Все пак очаквам края на трансферния прозорец с надежда, че ще има още попълнения.

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 30 авг 2010 15:26

Изображение
10 факта за Раул Мейрелеш

Ливърпул потвърди привличането на португалския полузащитник Раул Мейрелеш, но какво знаете за него?

1) Раул Жосе Триндаде Мейрелеш е роден в Порто на 17 март 1983. На същата дата е роден американския актьор Роб Лоу и звездата в женския футбол Миа Хам.

2) Мейрелеш беше един от най-добрите играчи на Португалия на Мондиал 2010. Той записа 329 минути в Южна Африка и пробяга 41.49 км., достигайки максимална скорост 24.99 км/ч.

3) Освен, че игра във всички мачове на Световното, той е започвал като титуляр във всичките 12 срещи от квалификационната кампания, където отбеляза най-важния гол в плейофа срещу Босна и Хрециговина.

4) Мейрелеш записва първият си мач с националната фланелка през ноември 2006 срещу Казакстан, а отбелязва първия си гол на Евро 2008 срещу Турция.

5) Той е известен с любовта си към татуировките. Първата си татуировка прави когато е на 19 години и от тогава постоянно добавя нови по цялото си тяло.

6) Мейрелеш вече е играл на „Анфийлд”, той записа 65 минути като смяна в двубоя от Шампионската лига през ноември 2007, когато Ливърпул надделява с 4-1.

7) Той се е сблъсквал и с Арсенал, Манчестър Юнайтед и Челси в турнира, като през 2007 отбелязва със страхотно воле срещу сините от Лондон през същата 2007.

8) С екипа на Порто той спечелва четири поредни титли от 2006 до 2009, също така и три Купи на Португалия и три Супер купи на Португалия.

9) Мейрелеш участва в спечелването на Европейското първенство за играчи под 16 години с националния отбор на Португалия през 2000.

10) След трансфера си от Порто в Боавишта през 2004, той е използван като ляв краен защитник, а по-късно е преквалифициран в сегашната си роля на централен полузащитник.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 30 авг 2010 17:28

liv_fc написа:Според мен мястото на Йованович също е като нападател. На лявото крило не показва това което се очаква от него, въпреки че има доста време и той може да се превърне във втория Дрик Кайт. Все пак очаквам края на трансферния прозорец с надежда, че ще има още попълнения.

Е Йованович като цяло си е Каут номер две.Честно казано за мен Бабел и Коул имат доста повече качества.Въпреки натрупаните няколко мача като титуляр реално погледнато Йованович по скоро ще търка пейката.
Иначе последния мач пак ни показа че освен Торес почти няма кой да ни решава такъв тип мачове.Така че дано до края на прозореца пристигне човек който допълнително да ни стабилизира.

Потребителски аватар
Carragher
Контакти:

Мнениеот Carragher » 30 авг 2010 18:00

styopa написа:
liv_fc написа:Според мен мястото на Йованович също е като нападател. На лявото крило не показва това което се очаква от него, въпреки че има доста време и той може да се превърне във втория Дрик Кайт. Все пак очаквам края на трансферния прозорец с надежда, че ще има още попълнения.

Е Йованович като цяло си е Каут номер две.Честно казано за мен Бабел и Коул имат доста повече качества.Въпреки натрупаните няколко мача като титуляр реално погледнато Йованович по скоро ще търка пейката.
Иначе последния мач пак ни показа че освен Торес почти няма кой да ни решава такъв тип мачове.Така че дано до края на прозореца пристигне човек който допълнително да ни стабилизира.

изчакай един мач-Торес,Джерард и Коул да се съберат
His name is Luis Suarez,
He wears the famous Red
I just can't get enough, I just can't get enough
He scores a goal and the Kop go wild
and I just can't seem to get enough SUAREZ
der der der der der der ... Luis Suarez

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 30 авг 2010 18:13

И аз мисля, че за напред като се сработи новия състав играта ще е доста по-различна. Особено ако Коул и Мейрелеш се сработят със Джерард и Торес. Имам и големи надежди за Пачеко.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 30 авг 2010 21:40

Въпроса е при една контузия на Торес че увисваме в такъв тип мачове.За големите мачове според мен имаме достатъчно хора да вкарат важно попадение.Н'Гог почва да играе добре няма спор,но не мисля че е достатъчно стабилен да ни бъде твърд титуляр в някаква част от сезона.

Потребителски аватар
Carragher
Контакти:

Мнениеот Carragher » 31 авг 2010 00:05

styopa написа:Въпроса е при една контузия на Торес че увисваме в такъв тип мачове.За големите мачове според мен имаме достатъчно хора да вкарат важно попадение.Н'Гог почва да играе добре няма спор,но не мисля че е достатъчно стабилен да ни бъде твърд титуляр в някаква част от сезона.

Абе дано Меирелеш да ни помогне в по-лесните на пръв поглед мачове.
His name is Luis Suarez,
He wears the famous Red
I just can't get enough, I just can't get enough
He scores a goal and the Kop go wild
and I just can't seem to get enough SUAREZ
der der der der der der ... Luis Suarez

Върни се в “Ливърпул”