Относно Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Относно Левски

Мнениеот rhaegar » 30 авг 2010 17:35

TPAKTOP написа:
rhaegar написа:Не, казах го ей-така, ама изглежда като опция, нали? И "темпото на ЦСКА"? В кой мач този сезон сте налагали каквото и да е било темпо? Без да броим Клифтънвил и ТНС, те са по-зле и от нашите тука. Единствените ви силни (що годе) минути този сезон са последните 20 срещу Черноморец, ама и то е щото те бяха напълнили гащите, ако играеха като хората, щеха да ви вкарат още 1-2 гола.

Не съм съгласен с теб! ЦСКА играе много по-добре в края на мача! Всички бяха натискани второто полувреме от нас с изключение на Видима от който треперите в момента. Провери статистиката и тогава говори. Срещу ТНС пак ли борисов се е разправял с тях в съблекалнята че за последните 10мин да вкараме 3 гола?

Ей, човек да не каже нещо и го изяждате. Още веднъж повтарям-това за титаните и Лечков беше майтап. И ако прочетеш хубаво-питах за мачовете в първенството, специално съм уточнил без Клифтънвил и ТНС. Ето ти 4 кръга-срещу нас нищо не играхте, срещу Черноморец съм съгласен, че натиснахте, за Видима сам признаваш, за Сливен-според мен те спряха да играят, не че толкова ги натиснахте. Единствено срещу Черно Море играхте като хората (относително), повече от 20 минути.

П.С. оспамихме темата на човека :(
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 30 авг 2010 17:37

абе '' червените фенчета '' се мрънкат че им висим в форума и им разваляме темите , ама като гледам те много повече висят тука и се прават на интересни и избиват комплекси !
по темата , пича има 3 мача за националния играл е за отбор като Фейенорд , ще е класа според мен , и няма нищо лошо след победа да се разпусне в Бар , но да не се прекалява и да не се ходи преди мач , а само след мач 8-)

Офтопик:

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 30 авг 2010 17:39

rhaegar написа:
TPAKTOP написа:
rhaegar написа:Не, казах го ей-така, ама изглежда като опция, нали? И "темпото на ЦСКА"? В кой мач този сезон сте налагали каквото и да е било темпо? Без да броим Клифтънвил и ТНС, те са по-зле и от нашите тука. Единствените ви силни (що годе) минути този сезон са последните 20 срещу Черноморец, ама и то е щото те бяха напълнили гащите, ако играеха като хората, щеха да ви вкарат още 1-2 гола.

Не съм съгласен с теб! ЦСКА играе много по-добре в края на мача! Всички бяха натискани второто полувреме от нас с изключение на Видима от който треперите в момента. Провери статистиката и тогава говори. Срещу ТНС пак ли борисов се е разправял с тях в съблекалнята че за последните 10мин да вкараме 3 гола?

Ей, човек да не каже нещо и го изяждате. Още веднъж повтарям-това за титаните и Лечков беше майтап. И ако прочетеш хубаво-питах за мачовете в първенството, специално съм уточнил без Клифтънвил и ТНС. Ето ти 4 кръга-срещу нас нищо не играхте, срещу Черноморец съм съгласен, че натиснахте, за Видима сам признаваш, за Сливен-според мен те спряха да играят, не че толкова ги натиснахте. Единствено срещу Черно Море играхте като хората (относително), повече от 20 минути.

Добре повече няма да спамя
Офтопик:
Как цяла България видя че ЦСКА ви натиска а само вие не видяхте?!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 авг 2010 17:39

Ако ще да пие като смок, стига на терена да си върши работата. Ричард да не беше трезвеник случайно?

Изображение

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 30 авг 2010 17:41

viroglav написа:
Cesc Fabregas написа:
Rodn1 написа:Станете шампиони пък тогава говори за Шампионската лига!

Мислиш, че няма ли? :?:

Без съдийско рамо ще сте извън тройката ...

Офтопик:
Странно ми е как чоевк си вярва за такова нещо и все пак се справя със живота.... ама, ние и предния сезон щяхме да отпадаме според експертите....
Изображение

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 30 авг 2010 17:44

Във футбола психиката е по-важна и от физиката :!:
Така, че нека момчетата да се чувстват добре - със сигурност ще се раздават на терена и ще правят чудеса :idea: Пък за догодина да не мислим (то може и света да свърши). Да се радваме сега на играта и резултатите - срещу шведите и в двата домакински мача показахме неща, които Левски отдавна не е правил...
Да пожелаем на Слори да е здрав и да подпише утре с Левски, а вместо да мислим за догодина, да очакваме мачовете тази есен :)

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 30 авг 2010 17:45

Middlesbrough написа:абе '' червените фенчета '' се мрънкат че им висим в форума и им разваляме темите , ама като гледам те много повече висят тука и се прават на интересни и избиват комплекси !
по темата , пича има 3 мача за националния играл е за отбор като Фейенорд , ще е класа според мен , и няма нищо лошо след победа да се разпусне в Бар , но да не се прекалява и да не се ходи преди мач , а само след мач 8-)

+1 :) Мисля, че един професионален футболист от Холандия, играл и за националния отбор на тази страна, трябва да е пределно наясно със себе си и със своите физиологични възможности, по-просто казано, ако не спазва режим - няма да бъде във форма, ако не е във форма - ще търка пейката, ако търка пейката - няма да има пари, ако няма пари - ще трябва да продава вестници на "Тодорини кукли" или да разнася вода на стадиона и т.н. , и т.н. :lol: Колегата хубаво е казал за Ричард, ще спомена и Рууни - и той не е само на газирана вода (а има още десетки такива примери). Важното е да са добри на терена. :)
Последна промяна от Fridtjof Nansen на 30 авг 2010 17:48, променено общо 1 път.
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 авг 2010 17:45

TPAKTOP написа:

Добре повече няма да спамя
Офтопик:
Как цяла България видя че ЦСКА ви натиска а само вие не видяхте?!
[/quote]

И двамата оспамихме, въпреки че спорът ми харесва, за разлика от някои други, с тебе може да се говори без животински определения ;) . За мен 20 минути натиск на мач, не е равно на "ЦСКА натиска" и дори на "Левски натиска", ако щеш. Тези отбори трябва да играят по 75 минути в полето на противника и чак след това да си позволят малко отдих, ако са повели с 2-3-4 гола, особено като домакини. Още повече срещу отбори като Видима, Сливен и т.н. Ако се получи като Сливен 3 гола за 6 минути-хубаво, ама няма да става във всеки мач. Нашите грандове вкарат гол и си знаят-"тия няма да ни скачат да изравняват, за да не падат с много, ние пък няма да се напъваме, да вкарваме още".

Изображение

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 30 авг 2010 17:58

south_division написа:Да вземат да се обадят и на Ван Дер Варт и да му кажат: " Братле остави го тоя Моуриньо, тая желязна дисциплина. Ела в Левски, тук е много яко"

+1, ако може и на Снайдер да се обадят. :mrgreen:
Believe in better
Офтопик:
Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 30 авг 2010 19:03

rhaegar написа:Ако ще да пие като смок, стига на терена да си върши работата. Ричард да не беше трезвеник случайно?

Точно!!! :twisted: Боли ме "вожата" порка ли, чука ли, в носа ли си бърка!!! Да е полезен за "Левски"!!! :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Левски”