TPAKTOP написа:rhaegar написа:Не, казах го ей-така, ама изглежда като опция, нали? И "темпото на ЦСКА"? В кой мач този сезон сте налагали каквото и да е било темпо? Без да броим Клифтънвил и ТНС, те са по-зле и от нашите тука. Единствените ви силни (що годе) минути този сезон са последните 20 срещу Черноморец, ама и то е щото те бяха напълнили гащите, ако играеха като хората, щеха да ви вкарат още 1-2 гола.
Не съм съгласен с теб! ЦСКА играе много по-добре в края на мача! Всички бяха натискани второто полувреме от нас с изключение на Видима от който треперите в момента. Провери статистиката и тогава говори. Срещу ТНС пак ли борисов се е разправял с тях в съблекалнята че за последните 10мин да вкараме 3 гола?
Ей, човек да не каже нещо и го изяждате. Още веднъж повтарям-това за титаните и Лечков беше майтап. И ако прочетеш хубаво-питах за мачовете в първенството, специално съм уточнил без Клифтънвил и ТНС. Ето ти 4 кръга-срещу нас нищо не играхте, срещу Черноморец съм съгласен, че натиснахте, за Видима сам признаваш, за Сливен-според мен те спряха да играят, не че толкова ги натиснахте. Единствено срещу Черно Море играхте като хората (относително), повече от 20 минути.
П.С. оспамихме темата на човека