storm написа:Тцтцт келеме ще ми залага по интернет ,въри си бърши сополите и залягай на книгите дадени ти за лятото да ги четеш,че не остана време .
Проблем ли имаш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
storm написа:Тцтцт келеме ще ми залага по интернет ,въри си бърши сополите и залягай на книгите дадени ти за лятото да ги четеш,че не остана време .
b0b1 написа:Вадиш си дебитна карта предлагам ти да е на Райфайзен банк виза електрон, те не искат да се обновява и може да работи с бет365.Чакаш 1 седмица и ти дават картата, после пускаш вътре необходимите пари, правиш си акаунт в сайта в който искаш да залагаш и въвеждая кода на картата ти.
Маргина написа:b0b1 написа:Вадиш си дебитна карта предлагам ти да е на Райфайзен банк виза електрон, те не искат да се обновява и може да работи с бет365.Чакаш 1 седмица и ти дават картата, после пускаш вътре необходимите пари, правиш си акаунт в сайта в който искаш да залагаш и въвеждая кода на картата ти.
А за да си искарам дебитна карта колко пари трябва да платя а
Маргина написа:Аз нямам годините но имам приятели, които са навършили 18 та въпроса ми е ка да залагам по интернет
Leooo написа:Трябва ви само една карта , нищо повече![]()
Потребители, разглеждащи този форум: bubka и 8 госта