Бари - Ювентус 1 кръг 1-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Бари - Ювентус 1 кръг 1-0

Мнениеот Middlesbrough » 30 авг 2010 14:42

е не си бях снощи в нас никой ли не направи тема за мача :( ... Не можах да гледам мача , айде тука си давайте коментарите който е гледал и т.н ! :x

Офтопик:

Потребителски аватар
da12
Контакти:

Re: Бари - Ювентус 1 кръг 1-0

Мнениеот da12 » 30 авг 2010 14:47

За съжаление и аз не успях да гледам мача хваха последните 3 минути, като наще естестевнно атакуваха ама направих три удара с глава в аут. Нз как сме играли само гола видях, но определено тая загуба не трябваше да я допускаме точно на старта.

П.П. Освобождаването на Трезеге е грешка според мен да имаме нападатели, но за момента единствено Дел Пиеро е постоянен.

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 30 авг 2010 15:02

След трансферните грешки през това лято ( Джовинко , Трезеге и Диего ) не може да очакваме нищо друго :(
За новите имена в отбора не мога да кажа мнение ( все пак не съм ги гледал , и немога да кажа нищо)
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 30 авг 2010 15:04

Слабо играха ,ама много слабо . Ялови атаки и несигурна защита . Първото полувреме горе долу играха ,но Бари имаше по чистите положения .....ужас.Гола падна след удар извън наказателното поле .

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 30 авг 2010 15:14

Много слаб за нас мач,но е нормално като се има впредвид,че 6 от 10 на терена бяха новите играчи.Отбор трудно се гради и трябва малко време.Както навсякаде се говори,че сме новия Ювентус.Иначе в този мач ни липсваше последния пас и т.н таран който да завършва най-вече с глава центриранията.На Юве силата в момента трябва да са крилата и затова липсата на Амаури се видя.Труга важна подробност е,че миналата година започнахме с две силни победи срещу Рома и Лацио и се видя до каде стигнахме.Сезона е в самото начало и можеби силата на отбора ще си проличи към 10 кръг.Има два дни за трансфери и сме много близо до Траоре от Арсенал и Циглер от Самдория.За нападател е трудно да се вземе Пацини или Бензема и затова до зимата ще се задоволим само със Бориело.Пацини рано или късно ще дойде при нас.Все пак се направиха доста трансфери.Трябва да сме малко търпеливи.Forza Juve
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 30 авг 2010 15:19

Я се стягайте,че само Милан,Интер и донякъде Рома не е интересно само те да са фактор в Серия А.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 30 авг 2010 15:22

Аз гледах почти целия мач, изпуснах само първите 15 мин на второто полувреме, като според коментатора от bet365, Бари са заслужавали да вкарат втори гол тогава.
Пъровото полувреме почна с много голям натиск на Юве, преса още от тяхното наказателно поле, Бари имаха 1-2 атаки първите 20 минути Юве 3-4 много добри голови атаки и пропуск на Мело от малкия пеналт. Личеше си просто че играчите на Юве се виждат за първи път на терена, Красич и Кулиарелла се сблъскаха 1-2 пъти, на няколко пъти не можаха играчи да се разберат кой да играе с топката. Бари имаха 1-2 положения и от 3-тото, което не е точно положение вкараха много добър гол извън наказателното поле, просто чист късмет, можеше да е 1-0 и за Юве, можеше и да е 1-1, Божа работа. Но не мога да кажа че Юве смачка Бари, а за мен това трябва да прави Ювентус, когато играе в серия А.
Второто полувреме Бари имаха доста опасни контри и можеше да е 2-0 за тях, но нямаха шанс. Делнери обърка смените на почивката, остави Кулиарелла цял мач, а той беше адски слаб, класа под Божинов примерно. Вкара някви анонимници и логично Юве нямаше много смислени и чисти положения до края на мача като изключим общ натиск, но срещу отбор, който играе на контра е нормално да се натиска. Като цяло добро първо полувреме, има хляб в Красич, Мота и новия центарален защитник дето дойде от Бари. Кулиарелла слаб, Мело и той, абе по-добре е от предния полусезон, но не е достатъчно по-добре според мен, ако не се вземат класни играчи няма как да сме в тройката. Делнери показа стил в тактиката първото полувреме, но обърка смените, дано е било грешка поради младостта на колектива. Ще поживеем ще видим, но не съм оптимист за титли.
Последна промяна от comandosa1 на 30 авг 2010 15:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 30 авг 2010 15:28

Да вярно ,е че отбора игра различно ,игра по добра от миналогодишната .Но нотбора няма право да губи точки ,че ще стане пак да сме в златната среда .Добре идват тези 2 седмици ,макар ,че те всички са национали .

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 30 авг 2010 15:35

Бях на почивка,не съм гледал мача.Разбрах,че Пепе и Де Челие са направили супер слаб мач,в атака нищо,в средата на терена адски много грешки.

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 30 авг 2010 15:35

forzajuve написа:до зимата ще се задоволим само със Бориело ...

Бориело от кога е при нас :? Опитах се вчера да си намеря стриймове и намерих един но качеството беше отврат , а и ми насичаше доста , та само в лайвскора следях резултата и нямам впечатления от играта , но щом сме паднали от Бари значи не сме играли добре ;)

Върни се в “Ювентус”