Всички са срещу Левски, но...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- storm
- Контакти:
Re: Всички са срещу Левски, но...
Много големи глупаци има в този форум....
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
хора спрете тоя глупав спор, аз като фен на Левски определено не се вълнувам от конспирации кой с нас, кой против нас, масони, илуминати и тнт. Призовавам червените фенове да не се връзват на тия глупости и съответно да не пишат глупости и после да се оплакват колко сме им съсипвали темите.
Темата е за кофата, мирише от километър
Темата е за кофата, мирише от километър

________ЛЕВСКИ СОФИЯ
Да,мен ме е яд че Мболи идва в ЦСКА.Да, Мболи е добър вратар.НЕ,не съм съгласен отборът на ЦСКА да купува,взема под наем или каквото и да е друго там,без да са се допитали до мен и още близо 3 млн работещи граждани на Р.България които съвестно си плащаме всеки месец данъците и осигуровките.Аз и тези 3 млн души се явяваме в момента кредитори на ЦСКА и след като не могат да се издължат към нас вече в рамките на 2 години,не мисля че се поставят на равна основа с всички други клубове в България.А това дали плащат заплати на играчите си и трансферите на другите отбори хич не ме бърка,да се оправят помежду си.Но да ми правиш разни трансфери и да се биеш в гърдите колко си добър при положение че висиш на цяла България,айде нема нужда.
Pay Attention or Pay The Price {This will probably change the way you drive}
http://www.youtube.com/watch?v=KXJB6SnqMzk
http://www.youtube.com/watch?v=KXJB6SnqMzk
- santiliana
south_division написа:Значи колко са срещу нас незнам, може би единствения отбор с който сме в добри отношения е Локо Пд поради ясни причини, но на мен ми е неприятен факта, че когато стане въпрос за играч от бг първенство се появяват някакви колосални суми, които просто са нереални. Представете си че вместо Слори се бяха пробвали да вземат Том или Дока. Димо Атанасов за Левски струва 250 000 евро. Какъв е Димо, че струва толкова, какво е направил повече та да е по скъп от цялата селекция на Левски до момента?
е точно това ми е и на мен мисълта...
santiliana написа:Вече на 101 % съм убеден, че всички останали ФК в България, воглаве с техните президенти и "активисти", са тотално срещу Левски. Какво ме провокира да напиша тази тема?! Ами най- пресният факт- Райс Мболи отива в ЦСКА. А цяло лято, когато наш`те питаха за него, "честният и принципен" В. Стефанов ни го отказа...Този човек генетически мрази Левски и избягва да се съблече за да не покаже "червената си тениска"...
Същото е и положението с Димо Атанасов и по- рано с Камбуров...Когато ние ги искахме- Гигов и неговите хора ни отрязваха с баснословни трансферни суми, а в същото време още през зимата бяха готови да ги занесат на гръб на "Армията"...
Като се прибави и "веригата сателитни отборчета" като Сливен, Пирин и тем подобни, става ясно, че всички са срещу нас...
Но на нас изобщо не ни пука, защото това ни прави още по- силни. Ето, сега взимаме Слори, който е в пъти по- качествен играч от Атанасов и толкова по- евтин (а Гигов търси за "звездата" си 200 000 евро?!?), както и за Камбуров... Та ние уцелихме джакпота с Дембеле...
Както е казал народа: "Всяко зло- за добро.."
Нека да продължават останалите клубове да бъдат донори на "червените", ние ще ги пием под път и над път...Колкото и да ги е яд всички тях!
абсолютни глупости на побъркал се подуенски фен...защо да ви дават игра4и като играете по 5 истински ма4а на сезон бе идиот,друг е и мнооого сериозният проблем 4е досега нямате успял игра4 или силен трансфер.та славия и литекс и цска са отборите които правят и продават футболисти.виж си домакинските ма4ове от миналия сезон/садийски тесли за гостите/,както и и дали плащате наем за стадиона или служебни у4астия в европа и т.н..............!!!!!!!!..това е за коментиране
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
-
- Контакти:
Караджов написа::lol:![]()
Всеки търси марката "ЦСКА" -не виждам нищо лошо хора с амбиции да искат да играят в най-успешният бълг.клуб,доказано име в Европа-което предполага и качествен трансфер в чужбина!!
Така е поради простата липса на информираност.
- Al_Abrashev
- Контакти:
Какъв ви е проблема с този Мболи,... незнам? След Слори никой друг не ни трябва, защото може да отидем в другата крайност.....на червените. Отбора е супер, а тези като Камбуров и компания само могат да съжаляват...... Аз Дембеле не го давам за всички на куп (които ни отказаха), така че лично Коко Динев бих му казал благодаря... Венци и Гигов да си гледат отборчетата без публика и да се правят на велики пред Петя и Сашо Диков!
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
POPCORN написа:е затова сте си приятелчета с Локо Пд , и Коко е готов да ви ги даде всичките без пари... като почнете с вашите сини глупости край нямате!Вие сините фенове явно си живеете в някакъв собствен свят!
затова имат срамна история....

Al_Abrashev написа:Какъв ви е проблема с този Мболи,... незнам? След Слори никой друг не ни трябва, защото може да отидем в другата крайност.....на червените. Отбора е супер, а тези като Камбуров и компания само могат да съжаляват...... Аз Дембеле не го давам за всички на куп (които ни отказаха), така че лично Коко Динев бих му казал благодаря... Венци и Гигов да си гледат отборчетата без публика и да се правят на велики пред Петя и Сашо Диков!
дембеле не е плащан.той е на Динев и от % левски ще вземе нещи4ко..може би 30% макс,другото е за Коко
- Kolec
- Контакти:
Lepke написа:Да,мен ме е яд че Мболи идва в ЦСКА.Да, Мболи е добър вратар.НЕ,не съм съгласен отборът на ЦСКА да купува,взема под наем или каквото и да е друго там,без да са се допитали до мен и още близо 3 млн работещи граждани на Р.България които съвестно си плащаме всеки месец данъците и осигуровките.Аз и тези 3 млн души се явяваме в момента кредитори на ЦСКА и след като не могат да се издължат към нас вече в рамките на 2 години,не мисля че се поставят на равна основа с всички други клубове в България.А това дали плащат заплати на играчите си и трансферите на другите отбори хич не ме бърка,да се оправят помежду си.Но да ми правиш разни трансфери и да се биеш в гърдите колко си добър при положение че висиш на цяла България,айде нема нужда.
Ти колко пъти си си платил данъка бе младеж... ? И кой си ти че да те питат? И откога ЦСКА дължи пари на ТЕБ? Бойко? Ти ли си бе хапе?
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..