Групова фаза - Лига Европа//ЖРЕБИЙ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sinia
Контакти:

Re: Червените шамани започнаха....

Мнениеот sinia » 30 авг 2010 10:58

Домакинските мачове ги взимаме, навън 1, 2 точки и така напред. Тяхното мнение не ме грее, сега те не са фактор.

Потребителски аватар
dhk222
Контакти:

Мнениеот dhk222 » 30 авг 2010 10:59

Не си виновен,че си тъп сърди се на родителите си

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 30 авг 2010 11:00

Стига с това " Червените"!!!
Нито Пенев,нито Костадинов са изразили такова мнение.А те са хората разбиращи от футбол в този клуб.
Напротив: вашите ръководители(а те не са червени),казаха че трябва да продължите и пролета :P което ви го желая от все сърце....
Много ясно че групата е гадна,за нашите стандарти се видя че и Словаци и Унгарци са по напред,какво да говорим за Белгийци,Французи и Португалци!?!
You`re My Wicked Live

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 30 авг 2010 11:02

howmen написа:Стига с това " Червените"!!!
Нито Пенев,нито Костадинов са изразили такова мнение.А те са хората разбиращи от футбол в този клуб.
Напротив: вашите ръководители(а те не са червени),казаха че трябва да продължите и пролета :P което ви го желая от все сърце....
Много ясно че групата е гадна,за нашите стандарти се видя че и Словаци и Унгарци са по напред,какво да говорим за Белгийци,Французи и Португалци!?!

За това казвам, че ако излезем ще е супер, но неможе и нетрябва да се приема за провал ако не излезем от групата!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 30 авг 2010 11:06

Rodn1 написа:Ако не се лъжа Батков сам си каза,че ще излезете от групите.Значи по твоята логика той е червен шаман,така ли?

Той и Л.Пенев като беше тренер, първите му думи бяха: ще излезем от грпата, и ... излязохте. Съвсем логично.

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 30 авг 2010 11:12

Gonzi_407 написа:Искам да питам привържениците на Левски дали това което на мен ми прави впечатление прави на всеки!
След изтеглянето на групите от ЛЕ започва все повече да се налага мнението (от там и напрежение) от страна на червените шамани, че видите ли Левски задължително трябва да премине групата с тези толкова "слаби" отбори! От друга страна е цска-каквото и да направят те вече са "герои"! Всеки гол или точка която успеят да реализират ще е подвиг и ще ги носят на криле, а Левски ако не успеят да преминат групите - пълен провал! Ще се заредят едни статии от сорта "Срам за България" и т.н.! За мен обаче всичко е ясно - отборът сега е в подем, има настроение, публика и организация! Мръсния план всичко това да бъде съсипано е в ход! НО НИЕ НЯМА ДА ГО ДОПУСНЕМ!

САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!!!

Ами за мен най-нормалното нещо ще е Левски да се представи на ниво в ЛЕ, а цска дори точка да вземе ще е успех и не защото им е силна групата, а защото нямат отбор. Абе нещо като нас миналата година :lol:

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 30 авг 2010 11:14

Gonzi_407 написа:
howmen написа:Стига с това " Червените"!!!

За това казвам, че ако излезем ще е супер, но неможе и нетрябва да се приема за провал ако не излезем от групата!

Не само това....всяка точка е важна тази година спечелена от двата тима,коефициента ни пада драстично.
Само че някой не могат да асимилират предимството с което се ползвахме до този момент,за тях е важно не отборът им как върви а другите да са по зле от тях.
You`re My Wicked Live

batelevski
Контакти:

Мнениеот batelevski » 30 авг 2010 11:15

Абе хора, вие сте тези които приказват колко зле е ЦСКА и колко ще ни мачкат, а вие едва ли не играете перфектен футбол и ще си излезето от групите :shock: ..гонзо и треньорчето ви казаха, че се надяват да излезете и че сте на едно ниво с лил и гент, така че това е най-нормалното нещо..нали си имате дембеле :lol:

batelevski
Контакти:

Re: Левски е осъден на успех в ЛЕ

Мнениеот batelevski » 30 авг 2010 11:17

Пичове, разберете го..ние сме слаби, нищо няма да направим, но вие сте с голямото самочувствие и като видяхте, че нещо май няма да се получи и се почва с темите, че едва ли не ние на пресконференциите казваме, че имате шанс да излезете от групите и сте на едно ниво с Лил и Гент :lol: Смешницииии

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 30 авг 2010 11:20

Ей, пак почнахте да си ги мерите. :oops: От доста време живея и работя в Кипър и съм контактувал с фенове на различни отбори. Като става дума за вътрешното първенство, се мразят не по-малко от нас, но за ЕКТ се ядосват, когато някой кипърски отбор загуби! Те заради това почнаха да си ни бият и на национално ниво, а и коефицента им скоро ще бъде по-висок от нашия!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Върни се в “Архив”