Групова фаза - Лига Европа//ЖРЕБИЙ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: Левски е осъден на успех в ЛЕ

Мнениеот JohnnieWalker » 30 авг 2010 09:23

mundial82 написа:Въздъхнах облекчено след петъчния жребий за групите на ЛЕ. Успехът ни е в кърпа вързан. Ето кратък разбор на причините, поради които ще отвеем нашите съперници.
Лил- ами нашият директор Гонзо се е подвизавал във френския шампионат, и си е записал в тефтера всички слаби места на франсетата. Червените да не се надяват, че Георги ще си изгуби скъпоценния тефтер, информацията я има и на аудиокасета, съхранявана в таен сейф, намиращ се зад портрета на Косьо Самоковеца в хола на Цеци Красимирова.
Гент- тези пък къде са тръгнали да си го мерят с нас. Левски има достатъчно солиден опит с белгийски тимове- тва Анпверп, Аалст, Беверен в по-ново време, хванали сме им цаката на белгийците след толкова мачове, ще ги отнесем като куцо магаре стар брой на Меридиан мач.
А за Спортинг Лисабон не са нужни аргументи, бием ги, просто защото сме евробойци.

Свинскииии гледай си жалкия отбор, че ако не бяхте се паднали срещу два аматьорски отбора никога нямаше да влезнете в групите...

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 30 авг 2010 09:23

Aбе вие двамата Allein и nikit0o_ndn въобще прочетохте ли темата. Това е ИРОНИЯ, ПОДИГРАВКА, не е сериозно мнение а подигравателно. А вие сигурно сте много тъпи за да го разберете!!!

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 30 авг 2010 09:24

А всъщност знаете ли, че Лил сезон 09/10 завършват 3ти на точка от шампиона? Спортинг са слаби в момента, особено след като си продадоха най добрите играчи, но Спортинг си е Спортинг, ако тръгнете да играете "като с равен" може да си отнесете здрав бой. Все пак имате шансове, защото трябва да са мега слаби ( миналото първенство завършват 4ти на 30 точки от 1вия , а и си продадоха най-добрите). Гент би трябвало без проблеми да ги биете. Но не си мислете, че сте осъдени на успех, защото може много бой да отнесете с тва самочувствие.

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 30 авг 2010 09:26

galin56 написа:Aбе вие двамата Allein и nikit0o_ndn въобще прочетохте ли темата. Това е ИРОНИЯ, ПОДИГРАВКА, не е сериозно мнение а подигравателно. А вие сигурно сте много тъпи за да го разберете!!!

Затап :D не съм го чел като хората, отгоре - отгоре, :oops: , ама разбора няма лошо да се направи :roll:

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 30 авг 2010 09:27

Абе видяхте ли снимките на Левски от Син Сити. Е те това са професионални пияници. И после българските отбори били в лоша форма. Ми те като поне една или дори две вечери в седмицата се напиват на телета каква форма да поддържат. :) :) :)

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 30 авг 2010 09:29

Allein написа:
galin56 написа:Aбе вие двамата Allein и nikit0o_ndn въобще прочетохте ли темата. Това е ИРОНИЯ, ПОДИГРАВКА, не е сериозно мнение а подигравателно. А вие сигурно сте много тъпи за да го разберете!!!

Затап :D не съм го чел като хората, отгоре - отгоре, :oops: , ама разбора няма лошо да се направи :roll:

Абе неисках да те обиждам ама ме подразни че тоя се подиграва а ти не го разбра. ;)

Потребителски аватар
SoundWave
Контакти:

Мнениеот SoundWave » 30 авг 2010 09:30

mundial82 написа:Въздъхнах облекчено след петъчния жребий за групите на ЛЕ. Успехът ни е в кърпа вързан. Ето кратък разбор на причините, поради които ще отвеем нашите съперници.
Лил- ами нашият директор Гонзо се е подвизавал във френския шампионат, и си е записал в тефтера всички слаби места на франсетата. Червените да не се надяват, че Георги ще си изгуби скъпоценния тефтер, информацията я има и на аудиокасета, съхранявана в таен сейф, намиращ се зад портрета на Косьо Самоковеца в хола на Цеци Красимирова.
Гент- тези пък къде са тръгнали да си го мерят с нас. Левски има достатъчно солиден опит с белгийски тимове- тва Анпверп, Аалст, Беверен в по-ново време, хванали сме им цаката на белгийците след толкова мачове, ще ги отнесем като куцо магаре стар брой на Меридиан мач.
А за Спортинг Лисабон не са нужни аргументи, бием ги, просто защото сме евробойци.

лаш-лаш бешикташ
________ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 30 авг 2010 09:51

* Докладвай
* Отговори с цитат

Ново мнениеот galin56 на 30 Авг 2010 04:23
Aбе вие двамата Allein и nikit0o_ndn въобще прочетохте ли темата. Това е ИРОНИЯ, ПОДИГРАВКА, не е сериозно мнение а подигравателно. А вие сигурно сте много тъпи за да го разберете!!!

galin56

* Лично съобщение

сега слушай ти умнико иронизират се провали на Левски и това се вижда и затова са насочени критики към автора ,защото е неморално да се дават примери от миналото без да се погледне в момента.Да някои левскари побързаха да напишат че едва ли не всички отбори в групата ни са победени,но не мога да си замълча ,когато някой цървулан се подиграва с отбора ми.
LEVSKI_FOREVER

nikit0o_ndn
Контакти:

Мнениеот nikit0o_ndn » 30 авг 2010 10:05

galin56 написа:
Allein написа:

Абе неисках да те обиждам ама ме подразни че тоя се подиграва а ти не го разбра. ;)

не съм тъп за да го разбера просто си казвах мнението нищо 4е е написано иронично!!! Бихме могли да излезем от групите при 2 победи с гент и 3 то4ки от лил или спортинг

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 30 авг 2010 10:09

:lol: :lol: Това за Гонзо ми хареса :mrgreen:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Върни се в “Архив”