fcb_bg написа:Ок. Немерси и по-малко се радвам. Доволен?
Да, ама още съм ядосан
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
fcb_bg написа:Ок. Немерси и по-малко се радвам. Доволен?
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Голяма изненада за мен![]()
Не гледах мача тъй като следях Бордо-ОМ за фиша ми....
Очаквах победа за Реал, но по думите ви явно не сте играли много добре....
Моуриньо ще ги стегне и домакинския ви мач следващия кръг ще видите друг Реал

sackcho написа:Ми в защита бяхме доста стабилни, но атаката... създават положения, но никой не може да вкара
Madridist написа:човекът който ми скъса нервите се казва Бензема. Той не разбра ли,че лятната ваканция е свършилаКакво беше това движение днес по терена, по едно време, забелязах два охлюва да го изпреварват. Играчите бяха прекалено статични
Madridist написа:sackcho написа:Ми в защита бяхме доста стабилни, но атаката... създават положения, но никой не може да вкара
Почвам да разбирам, защо Моуриньо толкова много държи да вземем нападател. Да не говорим,че отборът ни по постове е доста нерационален. По моите сметки, имаме повече плеймейкъри от чисти нападатели. Днес нямахме много положения, но създадените 3-4, трябваше да се реализира поне едно(особено това на Игуаин в 84 минута и последвалата левашка добавка на Бензема ). Другото,което мога да отбележа е,че три пъти наши играчи излизаха сами срещу вратаря на Майорка, но и в трите пъти взеха възможно най-грешното решение.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта