Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bai Momchil написа:Аре спрете се малко! Вие щото всички сте убавци спечелили конкурси за красота.
Със статията на Веско не съм съгласен и то не защото имам против да протестирам рамо до рамо с буфери, а защото не виждам срещу кого ще протестираме и за какво.
Колкото до акълите всички много умеем да ги даваме как хората да си вършат по-добре работа... В това сме номер 1. Но все пак замислете се, че всички фенове на футбола в Пловдив печелим от това, че има човек като Веско е в Гонг, който е фен на пловдивски отбор (в частност на пловдивският футбол). По добре е отколкото хора предпочитащи пикник с филийки с пастет, пред пловдивското дерби например.
Така че аре кротнете се.
Dexter Lord написа:Мен Митко Лишев повече ме кефи като журналист,ако става на въпрос.А за статията на Веско... кога им стана червен ***а на буферите тогава се заговори за "общи" протести с нас.10 години никой не ни е помогал.Нито други фенове,нито медиите,нито управляващите.Всички бяха зад същия този злодей чичо митко и плюеха по агитката на Ботев как били лумпени и наркомани.Никога не е имало голям медиен натиск над христолов,може би едва през последните 6 месеца,а и вече отихна.Защо ли? Защото не сме от София,не сме Левски,Цска не им това проблема на журналята.По - важно е сърдит ли е Вальо Илиев на Мъри,получил ли е Удоджи парите си от Цска,ще продаде ли Левски Жоазиньо?Войната си я водим ние и само ние.Да,не сме успяли да го бутнем за сега,но коя друга агитка е направило толкова много колкото ние през тези години? В Дивия за "помагачите".
canary написа:Аре земи се поспри малко!!! От както почна да драскаш тука и форума стана кенеф. Млъкни и чети само. Нужно ли е да ставаш център на внимание. И не ми казвай че който не му понася трябва да се изнася, защото тва е един вид стока която се предлага на клиента и вместо да си гониш клиентите, направи така че да ги привлечеш по някакъв начин. Адски много ме дразниш!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост