Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Re: Мисията (не)възможна

Мнениеот ivo77 » 10 фев 2009 18:32

Fallen_Angel написа:http://gong.bg/view_photo_topic.php?photo_topic_id=333

Има и по-лоши снимки...

:D :D :D :lol:

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 10 фев 2009 18:35

Сам си ги е подбрал човека, явно се гордее... с тях :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
bai Momchil
Контакти:

Мнениеот bai Momchil » 10 фев 2009 19:11

Аре спрете се малко! Вие щото всички сте убавци спечелили конкурси за красота.
Със статията на Веско не съм съгласен и то не защото имам против да протестирам рамо до рамо с буфери, а защото не виждам срещу кого ще протестираме и за какво.
Колкото до акълите всички много умеем да ги даваме как хората да си вършат по-добре работа... В това сме номер 1. Но все пак замислете се, че всички фенове на футбола в Пловдив печелим от това, че има човек като Веско е в Гонг, който е фен на пловдивски отбор (в частност на пловдивският футбол). По добре е отколкото хора предпочитащи пикник с филийки с пастет, пред пловдивското дерби например.
Така че аре кротнете се.

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 10 фев 2009 19:29

bai Momchil написа:Аре спрете се малко! Вие щото всички сте убавци спечелили конкурси за красота.
Със статията на Веско не съм съгласен и то не защото имам против да протестирам рамо до рамо с буфери, а защото не виждам срещу кого ще протестираме и за какво.
Колкото до акълите всички много умеем да ги даваме как хората да си вършат по-добре работа... В това сме номер 1. Но все пак замислете се, че всички фенове на футбола в Пловдив печелим от това, че има човек като Веско е в Гонг, който е фен на пловдивски отбор (в частност на пловдивският футбол). По добре е отколкото хора предпочитащи пикник с филийки с пастет, пред пловдивското дерби например.
Така че аре кротнете се.

Аз съм съгласен с теб !
Изображение

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 10 фев 2009 19:31

Мен Митко Лишев повече ме кефи като журналист,ако става на въпрос.А за статията на Веско... кога им стана червен гъза на буферите тогава се заговори за "общи" протести с нас.10 години никой не ни е помогал.Нито други фенове,нито медиите,нито управляващите.Всички бяха зад същия този злодей чичо митко и плюеха по агитката на Ботев как били лумпени и наркомани.Никога не е имало голям медиен натиск над христолов,може би едва през последните 6 месеца,а и вече отихна.Защо ли? Защото не сме от София,не сме Левски,Цска не им това проблема на журналята.По - важно е сърдит ли е Вальо Илиев на Мъри,получил ли е Удоджи парите си от Цска,ще продаде ли Левски Жоазиньо?Войната си я водим ние и само ние.Да,не сме успяли да го бутнем за сега,но коя друга агитка е направило толкова много колкото ние през тези години? В Дивия за "помагачите".
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

Phoenix_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Phoenix_Plovdiv » 10 фев 2009 20:51

Dexter Lord написа:Мен Митко Лишев повече ме кефи като журналист,ако става на въпрос.А за статията на Веско... кога им стана червен ***а на буферите тогава се заговори за "общи" протести с нас.10 години никой не ни е помогал.Нито други фенове,нито медиите,нито управляващите.Всички бяха зад същия този злодей чичо митко и плюеха по агитката на Ботев как били лумпени и наркомани.Никога не е имало голям медиен натиск над христолов,може би едва през последните 6 месеца,а и вече отихна.Защо ли? Защото не сме от София,не сме Левски,Цска не им това проблема на журналята.По - важно е сърдит ли е Вальо Илиев на Мъри,получил ли е Удоджи парите си от Цска,ще продаде ли Левски Жоазиньо?Войната си я водим ние и само ние.Да,не сме успяли да го бутнем за сега,но коя друга агитка е направило толкова много колкото ние през тези години? В Дивия за "помагачите".

Абсолютно си прав! Ние вече 10 години се гърчиме, пак те сега и те взели, че закъсали и ние да им се претичаме на помощ, при положение, че ни се надсмиваха когато страдахме.
Да се оправят сами! Не, че са ни поискали помоща да... Виж в сайта bultras.com намекнаха, че са готови за такъв вариант, но буферите многозначително мълчат.
Жълто-черната идея е била съхранена в миналото, наша задача е, да я принесем в безпощадното съвремие.

bedrock1912
Контакти:

Re: ВРЕМЕ ЗА МЪЖЕ!

Мнениеот bedrock1912 » 10 фев 2009 21:04

canary написа:Аре земи се поспри малко!!! От както почна да драскаш тука и форума стана кенеф. Млъкни и чети само. Нужно ли е да ставаш център на внимание. И не ми казвай че който не му понася трябва да се изнася, защото тва е един вид стока която се предлага на клиента и вместо да си гониш клиентите, направи така че да ги привлечеш по някакъв начин. Адски много ме дразниш!!!

споко той дразни всички!!!обаче като му обръщаш внимание го вдъхновяваш все повече да се покаже какъв дебил е всъщност :D :D :D

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 10 фев 2009 23:58

ИзображениеИзображение
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 11 фев 2009 08:07

Относно темата искам да ви кажа, че нещата при нашите "съграждани" НЕ ТРЯБВА ДА НИ ИНТЕРЕСУВАТ.За нас най-важното нещо е БОТЕВ.Да се мисли как ние ще се оправим, все пак сме фенове на Ботев, а не на другият отбор с регистрация извън Пловдив.За да има успех всяко едно нещо, то трябва да е добре обмислено и да не знаят много хора.Пътят към успеха е дълъг и труден, но ние почти сме го извървяли.Нека продължим напред САМО БОТЕВ-ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР В НАШИТЕ СЪРЦА.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

vEnKaTa_1912
Контакти:

Футболен Пловдив пред разпад!

Мнениеот vEnKaTa_1912 » 11 фев 2009 11:28

Пловдив4ани,Аналка и Селю си правят с нас каквото си поискат!Щеше да има сделка за БОТЕВ с Ирена Кръстева...Щеше да има сделка за ЛОКО с Георги Гергов....! А най накрая какво?!... Пак двата гранда на ПЛОВДИВ са пълна боза!Трябва да се вземат мерки!Още от първите домакинства на двата отбора трябва да запо4не истинска война с Ръководствата на клубовете!Нека им покажем 4е в пловдив СА ДВЕТЕ НАЙ-ВЕЛИКИ ПУБЛИКИ В БЪЛГАРИЯ,и 4е никой не може да ни спре!НЕКА ДА СЕ ВИДИ 4Е СМЕ НАЙ-СИЛНИТЕ ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ!НЕКА ИЗХВЪРЛОМ БОКЛУКА НА ПЛОВДИВ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[b][i]
кАнАр До ГрОб

Върни се в “Архив”