Конфликти и договорености на Земята с извънземни-Част 3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Караджов

Конфликти и договорености на Земята с извънземни-Част 3

Мнениеот Караджов » 29 авг 2010 21:27

Поради засиленият интерес и във връзка с многобройните запитвания на ЛС,кога ще се появи третата част на това увлекателно четиво,се извинявам на всички за забавянето(заради лични ангажименти:гледане на мача Сливен-ЦСКА,вечеря със семейството и даване на допълнителна информация на феновете на Левски относно техният съперник в Европейските турнири Лил от Франция във темата Лил-Ница) Благодаря ви за търпението и топлите думи с които ме окуражавате да продължа!! Интересно е да отбележим, че през 1954г. и следващите години НЛО са предприемали редица кацания на космически изпитателни полигони на САЩ и Русия. Съществуват сведения, че през следващите години конфликтът между двете извънземни раси на С-123 и Б-169 е продължил. На 21 май 1953г. е свален разузнавателен кораб на цивилизацията С-123. Корабът с дисковидна форма с диаметър 10 м и височина 6 м пада в района на град Кингман в щата Аризона. След катастрофата апаратът, в който е намерено тялото на един сив хуманоид, висок 1,2 м в сребрист комбинезон, е изследвано подробно от ВВС на САЩ. През 1954г. ситуацията вероятно се изменя. Около планетата ни се появяват кораби на нова цивилизация, за която съществуват предположения, че отдавна поддържа близки контакти със сивите хуманоиди. Според някои данни, извлечени от катастрофирали НЛО, и от някои документирани срещи от трети вид родните планети на двете раси отстоят на разстояние само на половин светлинна година.
Новопоявилата се раса можем да обозначим условно като Б-200, тъй като нейните представители са с бяла кожа и са високи средно около 200 см. На 18 декември 1955г. кораб на тази цивилизация взривява 60-метров кораб на цивилизацията Б-169 в близкото космическо пространство. Десет парчета от този кораб се превръщат в изкуствени спътници на Земята и години наред по-късно са наблюдавани от центровете за следене на космическите кораби на САЩ и Русия. По данни, достигнали до пресата, през същата 1955г. експерти от секретните служби на САЩ и Русия се срещат в Женева и се договарят за първи път за необходимата секретност при по-нататъшното осветляване на проблема НЛО. Някои сведения показват, че през 1959г. апарат на Б-169 успява да свали кораб на Б-200 над територията на САЩ и да се реваншира. В сваления обект ВВС на САЩ намират на телата на двама пилоти, високи около 210 см. Как се изменя ситуацията през 60-те години?

От 1960г. влизат в действие първите американски глобални спътникови разузнавателни системи. Първата такава система е "Мидас" - изградена от спътници, снабдени с инфрачервени датчици, които са в състояние да откриват изстрелването на междуконтиненталните балистични ракети. Така изградените спътникови системи позволяват вече тотален информационен контрол над планетата на ръководните среди на САЩ. Всеки НЛО, появил се над планетата, е можел да бъде регистриран и анализиран. Ето защо след създаването на глобалната система за наблюдение над планетата ни през 60-те години за някои извънземни посетители на Земята е било трудно да останат незабелязани. Въпреки техническите възможности на своите кораби, които не са никак малки, извънземните са били принудени да встъпят в определени взаимоотношения с управляващите кръгове на Земята, главно за да се избегнат недоразуменията. Очаквайте продължение!!!

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Re: Конфликти и договорености на Земята с извънземни-Част 3

Мнениеот PFCB » 29 авг 2010 21:45

Чел ли си книгата "Документите Тера" ?

Потребителски аватар
Караджов

Мнениеот Караджов » 29 авг 2010 21:50

Да! Тази книга ми обърна представите на 180 градуса -някои неща се покриват със други автори ,но повечето са уникални като информация!!

buffon96
Контакти:

Мнениеот buffon96 » 29 авг 2010 21:56

Пич,ако нямаш нищо против,моля пиши ми на скайп plamen_0696 и ми прати инфото дет имаш... ;)
Интересувам се доста от тез неща ;)
Имам и една книга - "Не пипай тази книга" от Ян Ван Хелсинг...
http://kadebg.com/wp-content/uploads/20 ... %D0%B3.pdf

Книгата е забранена в редица страни,заради "забранената информация в книгата"...
Усилено търся и другите книги на Ян,ама не е лесно :)
Като цяло се разказва,описва за извънземни.
Освен това помня и примера със стъпването на Луната-знамето на САЩ се вее,ама вятър там нали нямаше... :)

plamen_0696

Поздрави!

Потребителски аватар
Караджов

Мнениеот Караджов » 29 авг 2010 22:02

buffon96 написа:Пич,ако нямаш нищо против,моля пиши ми на скайп plamen_0696 и ми прати инфото дет имаш... ;)
Интересувам се доста от тез неща ;)
Имам и една книга - "Не пипай тази книга" от Ян Ван Хелсинг...
http://kadebg.com/wp-content/uploads/20 ... %D0%B3.pdf

Книгата е забранена в редица страни,заради "забранената информация в книгата"...
Усилено търся и другите книги на Ян,ама не е лесно :)
Като цяло се разказва,описва за извънземни.
Освен това помня и примера със стъпването на Луната-знамето на САЩ се вее,ама вятър там нали нямаше... :)

plamen_0696

Поздрави!
Писах ти на лични съобщения!! ;)

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 29 авг 2010 22:14

Няма нищо по-тъпо от Не пипай тази книга
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 29 авг 2010 22:14

Не че не вярвам в извънземи,даже съм убеден, че съществуват цивилизации освен нашата. Но така като чета написаното от автора на темата, веднага изникват въпроси. Първо питам, как така "родните планети на двете цивилизации са на половин светлинна година"? Че такова струпване на звезди има само в центъра на Млечния път, а не ми се вярва някоя цивилизация да измине такова огромно разстояние до периферията на галактиката, за да се бие с друга, с която така или иначе са комшии. :)
Как така тия свалени кораби са все в пустините на САЩ или безлюдната тайга на Русия? Как един кораб бе се разби над Ню Йорк или Москва? Защо никой не е видял дори една битка между летящи чинии, а цялата информация е от "секретни документи"? Нали извънземните изследвали хората, наблюдавали ги, но тогава се появявала другата раса и им сваляла корба. Но какво изследват пришълците в пустинята и тайгата? Змиите и лосовете ли?
Теоретически е доказано, че вероятността извънземните да приличат на нас дори и бегло, е едно към едно с доста нули след това (чел съм за това, но не искам да пиша по памет). Това е така, защото условията на живот на друга планета е твърде малко вероятно да наподобяват на земните и оттам вероятността точно такава форма на живот като нас да еволюира е нищожна. Вижте на Земята колко милиони видове живот има - това,че ние сме достигнали до тук, е една чиста случайност. При едно съвсем малко изменение на брънката на историята на планетата и като нищо можеше някой друг вид да се наложи като господстващ (примерно хлебарките)!
Не ми се пише повече, но има още доста дискусионни моменти в написаното. :) Иначе пък е увлекателно, падам си по sci-fi :)
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 29 авг 2010 22:17

Уил Смит идва и ни светва в очите. Много тъп въпрос ;)
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 29 авг 2010 23:11

Давай ги по бързо тия части,че стана интересно!! ;)

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 29 авг 2010 23:13

soilwork написа:Давай ги по бързо тия части,че стана интересно!! ;)

Накрая Уил Смит като те светне с вибратора е най-интересно :lol:

Върни се в “Свободна зона”