Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lakito7

Re: КОЙ ЩЕ ВКАРВА НА ПРОЛЕТ ЗА ЛЕВСКИ

Мнениеот lakito7 » 10 фев 2009 18:54

Левски в очите ни гледа,
Левски ни сочи напред.
Победа! Победа! Победа!
Победа - и слава навред
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

bazrumbaz
Контакти:

Мнениеот bazrumbaz » 10 фев 2009 19:02

ГОНЗО, ЙОВОВ, ХРИСТОВ, ИМАМЕ МОМЧЕТА , КОИТО ДА БЕЛЕЖАТ И МИСЛЯ , ЧЕ БЕЗ ПРОБЛЕМ ЩЕ СТАВЕМ ШАМПИОНИ И НОСИТЕЛИ НА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ.
САМО ЛЕВСКИ

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Re: Зе Соарес на проби в Кубан!

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 10 фев 2009 19:04

От 3-мата бразилци, които взехме, най-трудно се приспособи и още се приспособява Зе Соарес. Мисля, че има няколко футболисти, които могат да го заместят по-добре. Нека да го продадат, защото през лятото, няма Батков да вземе и 500000 евро за него. Левски завинаги в моето сърце.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 10 фев 2009 19:07

Това че разкара Жеан не е зле, същото важи и за този - Зе Соарес.
А най-важно е да продаде наркоманския защитник Рабех!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 фев 2009 19:11

delpi написа:
THE G.A.M.E написа:Ако наистина става въпрос, за сумата която е посочена в Гонг - 3 милиона евро, то да го продават.....дори ако ще да е и за 1 милион.....все пак мисля че, като го взеха от Бразилия, той излезе най евтин от триото бразилци, някъде от порядъка на 150 - 200 хиляди евро....поне така се говорише, а и аз не вярвам наистина да ни е излязал по скъпо.
Така че и 1 милион да вземем за него.....абсолютно добре дошли ще са тези пари.....няма и смисъл да се притесняваме, крила има, и то в изобилие.....а и с част от парите може да се вземе нов играч на поста, ако е нужно разбира се.

Като цяло в темата се говори за трансфера на Зе Суарес а не на Жо, за чийто трансфер се спекулира с тези 3 000 000 мил.

Батков е казал, че за Зе Соареш също дават 3 милиона, за това го споменавам.....и аз се изненадах като прочетох, но това го пише като новина на Гонг......
Ето го и както го пише в Гонг: ' Собственикът на Левски Тодор Батков заяви, че всичко около трансферите в клуба зависи от самия него. Така босът на „сините” отговори на въпрос дали бразилецът Жоазиньо е пред трансфер в Терек Грозни. Босът на „сините” обяви още, че клубът има предварителен договор с Кубан Краснодар за продажбата на Зе Соарес.

Както е известно в последните дни се появиха информации, че руският тим е готов да предложи близо 3 млн. евро за услугите на нападателя. '
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

FIKO
Контакти:

Мнениеот FIKO » 10 фев 2009 19:12

lineker написа:СЛЕД ДНЕШНОТО ИЗКАЗВАНЕ НА Т. БАТКОВ ВЕЧЕ НА 100% СЪМ УБЕДЕН ЧЕ ЛЕВСКИ НЯМА ДА Е ШАМПИОН НА БЪЛГАРИЯ,ДАНО ГРЕША ,НО ЕДВА ЛИ НИЕ НЕ ПРАВИМ ОТБОР ТОЙ ПРОСТО ПРОДАВА ВСИЧКО КОЕТО ИМА ЦЕНА ,ЗАЩОТО ЛЯТОТО ТОЙ НЯМА ДА Е СОБСТВЕНИК НА ЛЕВСКИ,НО НИЕ НЯМА ДА ИМАМЕ ОТБОР.ВЯРВАЙТЕ МИ ДО ДЕН ДВА
ЩЕ ПРОДАДЕ И ЖО,СИГУРЕН СЪМ В ТОВА.ГОНЗО В ПОДГОТОВКАТА НЕ ЗНАЕ КЪДЕ Е ,Н.ДИМИТРОВ Е АУТ,Г.ХРИСТОВ И ЗА ДУБЪЛА НЕ СТАВА,ДА КОЩА ЧЕСТНО НЕЗНАМ,ЙОВОВ ЗАГАДКА.ЕТО ГО АТОМНОТО НИ НАПАДЕНИЕ ТИБЕРКАНИН,ДЕКО,Т.БАТКОВ,К.БАЖДЕКОВИ СЕГА ПЕРЛАТА В АТАКА БОЙКО БОРИСОВ.ТОВА НЕ Е ШЕГА,НО АЗ ВЕЧЕ ЗНАМ КАКВО МЕ ЧАКА ПРОЛЕТТА.АКО НЯКОЙ ЗАЛАГА НА ТОТО МОЖЕ ДА СЕ ПРОБВА АЗ ДНЕС ЗАЛОЖИХ 10ЛЕВА ЗА ШАМПИОН НА ЧЕРНО МОРЕ КОЕФИЦЕНТА Е 500.УСПЕХ. И ДАНО НЕ СЪМ ПРАВ ЗА МОЯ ОТБОР НА СЪРЦЕТО.САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ти си удивително прост човек, дори и нямам думи, за да изразя презрението си към псевдолевскари като теб.Очевидно много четеш вестници/ със сигурност не най-правилните/,а тази простотия за Черно море дето си я написал ме кара да мисля, че си смешен рапър от квартал "Вл.Варнечек", който разнообразява в мъката си между комплексите които го спохождат по 24 часа на денонощието с подобни глупости...
Мисля, че не си пиеш редовно хапчетата...
Последна промяна от Darina на 11 фев 2009 11:31, променено общо 1 път.
Причина: Без обиди

lineker
Контакти:

Мнениеот lineker » 10 фев 2009 19:14

грешката за коефицента е моя .съжалявам една нула съм си сложил

Потребителски аватар
agent_008
Контакти:

Мнениеот agent_008 » 10 фев 2009 19:15

THE G.A.M.E написа:Батков е казал, че за Зе Соареш също дават 3 милиона, за това го споменавам.....и аз се изненадах като прочетох, но това го пише като новина на Гонг......

СЕРИОЗНООО :o
Ако дават 3 млн. евро за тоя фъстък направо няма какво да мислим.
ПРОДАВАМЕ ВЕДНАГА
ЛЕСНО се галят момите, мъчно се дялкат гредите.

ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.

ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 10 фев 2009 19:18

Според мен има объркване.
3-те мил. са за трансфера на Жо. За Зе Суарес е лудост някой да даде толкова пари!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Архив”