Нужен ли е нов футболист на Левски.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- BLUE CHAMPIONS
Re: Нужен ли е нов футболист на Левски.
За мен не са много добре нещата,нямаме вратар,при евентуални контузии нямаме достойни заместници,а продължаваме да продаваме без да вземаме. При една контузия на Гара(недаи Боже!) и при натрупани картони на Иса кво прайм?! Незнам как ще устискат до зимната пауза,но тогава трябва да се вземат още 3-4 човека без да се дава никой за да се успокят нещата.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
да нужен е ФУТБОЛИСТ.Ако искаме да сме отбор който да изиза от групите,отбор с който другите се съобразяват трябват ни добри футболисти-уважаеми г-н Батков!!!!!!! САМО ЛЕВСКИ.
-
- Контакти:
Трябват ни:
Крило - Слори
Нападател - Шмедин от школата
Защитник - някое момче от школата
Крило - Слори
Галин Иванов наше момче дясно крило и е млад идеален е и ония пън горо христов щв свали цената
santiliana написа:По въпроса:
Винаги и по всяко време на всеки един отбор е нужен определен играч- било то за запълване на "дупка", било то за засилване на конкуренцията и пр.
Що се отнася до нашия случай- не мисля, че продажбата на Жоро Христов "оглва" нападението ни, както се пише в първия пост. Защото за времето, в което беше при нас, това момче така и не успя да ни убеди, че заслужава да играе в Левски.Явно психиката му излезе доста слаба и не успя да свикне с "тежестта" на синята фланелка...
Лично аз си мисля, че би било много добре да вземем не само още един атакуващ халф, но и един защитник- все пак не забравяйте, че продадохме Топчо и единствена резерва на Милиев и Иванов остана само "стъкления" Бензукан. Та си мисля, че и за там е добре да се подсигурим.
Иначе, отборът си е супер и му трябва още мъничко сработване между отделните играчи и всичко заспива...Имаме и вече добър вратар като заместник на Петков- Киро Акалски. Той за мен е бъдещият титуляр на вратата...
Но силата на отбора ще я видим напролет- на 1/8 финал и 1/4 финал на ЛЕ
Не съм съгласен за Бензукан. Доста добре се включи миналия сезон, направи не малко добри мачове и има какво да покаже!
- Дъстли Мюлдер
- Контакти:
levskifane написа:Трябват ни:
Крило - Слори
че тоя шмедин е по-бавен от миро антонов, не си ли гледал мачове на дубъла през миналия сезон?

-
- Контакти:
Трябва ни един халф.
За Жоро Христов-много съжалявам,че не намери психиката да се наложи-много симпатично и интелигентно момче.Отделно,че с неговото напускане музикалната култура на отбора пада драстично и чалгата владее..

За Жоро Христов-много съжалявам,че не намери психиката да се наложи-много симпатично и интелигентно момче.Отделно,че с неговото напускане музикалната култура на отбора пада драстично и чалгата владее..

Според мене отбора ни е добре,само малко повече концентрация в атака,и Иво Иванов да се сработи още малко с Мюлдер, и ще сме непреодолими!