Нужен ли е нов футболист на Левски.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Re: Нужен ли е нов футболист на Левски.

Мнениеот tani » 29 авг 2010 19:05

тоя Д .Атанасов е такъв куц кон че и за резерва не става.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 29 авг 2010 19:08

По въпроса:
Винаги и по всяко време на всеки един отбор е нужен определен играч- било то за запълване на "дупка", било то за засилване на конкуренцията и пр.
Що се отнася до нашия случай- не мисля, че продажбата на Жоро Христов "оглва" нападението ни, както се пише в първия пост. Защото за времето, в което беше при нас, това момче така и не успя да ни убеди, че заслужава да играе в Левски.Явно психиката му излезе доста слаба и не успя да свикне с "тежестта" на синята фланелка...
Лично аз си мисля, че би било много добре да вземем не само още един атакуващ халф, но и един защитник- все пак не забравяйте, че продадохме Топчо и единствена резерва на Милиев и Иванов остана само "стъкления" Бензукан. Та си мисля, че и за там е добре да се подсигурим.
Иначе, отборът си е супер и му трябва още мъничко сработване между отделните играчи и всичко заспива...Имаме и вече добър вратар като заместник на Петков- Киро Акалски. Той за мен е бъдещият титуляр на вратата...
Но силата на отбора ще я видим напролет- на 1/8 финал и 1/4 финал на ЛЕ ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 29 авг 2010 19:23

От България не знам кой може да се вземе все куци коне са.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

nikit0o_ndn
Контакти:

Мнениеот nikit0o_ndn » 29 авг 2010 19:33

Аз си мисля че трябва да включат Тодор Чаворски или Шмедин в чвия състав щото имаме замо 2ма центр. нападарели.Апак и да свикват :).В защита нали уж ще зимаме Котев.Трябва ни ендо крило резерва на Жо.Мисля че може да си върнем някой предостъшен юноша като Балджийски. И мисля че с този състав Левски имат голямо бъдеще :)

sinia
Контакти:

Мнениеот sinia » 29 авг 2010 19:39

Крило. Задължително. Може би Слори...

Потребителски аватар
toti75
Контакти:

Мнениеот toti75 » 29 авг 2010 19:50

Drakes написа:На Левски му трябва ДОБЪР И СИГУРЕН ВРАТАР! Петков много го харесвам, но се вижда, че няма желание .. Божката също го харесвам много. Голям левскар, но не става.. просто не става. Чакаме го няколко години да се реализира, ам срещу Аик замалко да ос*ре работата.
Вратарския пост е наистина нужен, защото за да работи защитата трябва да има интелигентен вратар, който да ръководи бранителите и да внася сигурност и самочувствие, което ще доведе до по-малко голове във нашата врата. Петков беше такъв преди няколко години, но като че ли не е така в момента.

Може и едно крило да вземем за конкуренция на Младенов и Жо :)

Прав си за Гошо, ама тепърва почват големите мачове - там всички сме го виждали, че е незаменим. Може пък да му се върне и желанието с тях - дай боже. Но за целта трябва да играе а не да гледа! Ако се види че не става - ок, затова има още двама вратари. Божо не е като да няма опит в евромачове, наше момче си е и му се прощава грешката от оня ден ама в следващите мачове ако се повтори - лошо. Акалски ... хич не съм му фен на тоя нещо, макар че не беше лошо вратарче в Локото, но кога той е играл на такова ниво и в такива мачове, че да може да му се довери Ясен безрезервно ... В момента за ЛЕ имаме само Гошо и две резерви, това е истината.
По темата: колкото повече - толкова повече. Големите отбори са с дълги скамейки и висока конкуренция. Нови и кадърни играчи никога не са излишни, а имаме и юноши все пак - редно е да се обърне поглед и към тях :)

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 29 авг 2010 20:08

Централен нападател не ни трябва, освен ако не е някой 17-18 годишен талант. Трябва ни флангови футболист от типа на Жоазиньо и Зе Соарес. А Младенов и Киров ще влизат като се наложи.

bafi69
Контакти:

Мнениеот bafi69 » 29 авг 2010 20:15

az mislq 4e Galin Ivanov ot Slaviq shte ni svurshi rabota ........i bez drugoto si e nash iunusha ,.,apuk nali im davame i Joro Hristov

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 29 авг 2010 20:19

el_ninho написа:Димо Атанасов е чорбар, преди беше казал, че иска да подпише с тях... да идва Слори!

+1
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
суперстар
Контакти:

Мнениеот суперстар » 29 авг 2010 20:35

Гара е дюстабанлия и изпитва болки.Кой от другите се раздава като него?

Върни се в “Левски”