Георги Иванов: Разбрали сме се със Славия за Жоро Христов
Спортният директор на Левски Георги Иванов сподели пред Гонг, че ръководствата на Левски и Славия са постигнали договорка за преминаването на Георги Христов при „белите”.
„Истината е, че със Славия сме се разбрали за трансфер на Георги Христов. Остава той да се договори за личните си условия с тях”, сподели Гонзо пред Гонг.
В последно време Георги Христов рядко попада в плановете на Ясен Петров, нещо повече – включванията му в групата на Левски са доста епизодични. Това е причината най-вероятно да се стигне до раздяла. Христов игра само броени минути срещу Калиакра Каварна и не може да се справи с конкуренцията на Гара Дембеле и Исмаил Иса. Те двамата са предпочитани от треньорския щаб.
Ако сделката стана факт, това няма да е първият трансфер на футболист от Левски в Славия това лято. По-рано „сините” продадоха на Венци Стефанов централния защитник Виктор Генев и нападателя Иван Цачев.
Георги Христов в Славия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: Георги Христов в Славия
Не ме учудва това, предвид и какво стана при дузпата, когато искаше да изпълни.... явно не се вписва много в колектива, а и предвид това, че не се разчита на него, резултата е един. Успех му желая и дано му потръгне най-после малко и се свали малко напрежението му от плешките.....
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!
- modor
- Контакти:
Дано просперира там 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Avenger написа:Не ме учудва това, предвид и какво стана при дузпата, когато искаше да изпълни.... явно не се вписва много в колектива, а и предвид това, че не се разчита на него, резултата е един. Успех му желая и дано му потръгне най-после малко и се свали малко напрежението му от плешките.....
Мен това също ме учуди за дузпата срещу Калиакра

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Не ми е ясно,как от толкова много нападатели в А Група,Славия взимат един от най-некадърните...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Аз тая тема я пуснах преди 1,2 часа,но умните модератори я заключиха .. браво браво 

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
haha написа:Не ми е ясно,как от толкова много нападатели в А Група,Славия взимат един от най-некадърните...
Кой , Божов ли е некадърен ? Или Цачев ? А Христов има качества ,но явно не издържа на напрежениетo в Левски и големите очаквания , дано при нас успее да покаже уменията си

Последна промяна от Viktor4o_Rs на 29 авг 2010 18:51, променено общо 1 път.

- Lieutenant Randall
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:haha написа:Не ми е ясно,как от толкова много нападатели в А Група,Славия взимат един от най-некадърните...
Кой , Божов ли е некадърен ? Или Цачев ? А Христов има качества ,но явно не издържа на напрежението в Левски и големите очаквания , дано при нас успее да покаже уменията си
+1

6:3, 7:2, 7:1, 5:0 ...... To be continued!
ДАЛИ с този трансфер на Христов няма да с окажат верни слуховете че Левски не договаря онова момче от Милан Българчето-иначе оставаме само с двама нападатели Гарата и Иса.
LEVSKI_FOREVER