СТЕФАН ГРОЗДАНОВ ПОЕМА ЧЕРНО МОРЕ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

DanielGeorgiev
Контакти:

Re: СТЕФАН ГРОЗДАНОВ ПОЕМА ЧЕРНО МОРЕ

Мнениеот DanielGeorgiev » 29 авг 2010 16:50

зелено-бяло написа:Ти си стар моряк,сигурно помниш мача Черно Море-Хебър(Пз) през 90-та(дано не бъркам с много годината).Завърши 0:1,а веднага след като Хебър вкара гола си(май беше К.Василев)половината агитка хвърли шалчетата си на пистата :oops: .Не викаха 'оставка",а "Б група".Пожелаха го и го получиха!Аз бях до тях.....не виках,но..... :(
Сега мразят Велизар.Но той дали се натиска за този пост.....
Дайте предложение,аз също не съм доволен!

Натиска се ?! Говориш на изуст. Две подадени и неприети оставки, как ти звучи ?! Даже след това ТИМ му забраниха да дава коментари след мачовете ;)

Потребителски аватар
Караджов

Мнениеот Караджов » 29 авг 2010 17:01

Този мач беше продаднен!! Г-н Велизар Попов няма никаква вина!! Грозданов да си подава оставката!!
Последна промяна от Караджов на 29 авг 2010 17:09, променено общо 2 пъти.

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 29 авг 2010 17:04

Караджов написа:Този мач беше продаднен!! Г-н Велизар Попов няма никаква вина!! Грозданов да си подава оставката!!

Точно така!Ще пусна тема "Стефан Грозданов-докога? 18 и 1/2"
Ама след една година!

Потребителски аватар
Караджов

Мнениеот Караджов » 29 авг 2010 17:10

Аз му пожелах успех по-рано и помислих че е назначен вече :roll: :roll: Ама сега като ви чет коментарите-няма място при вас. И баща ми каза че Грозданов е "фурнаджиска лопата" :lol: :lol:

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 29 авг 2010 17:15

Караджов написа:Аз му пожелах успех по-рано и помислих че е назначен вече :roll: :roll: Ама сега като ви чет коментарите-няма място при вас.

И неговите резултати ли ще зависят от публиката?
Щото ние желаем успех всекиму,особено ако има успех.Виж,ако няма успех-лоша работа....
Ако от мен зависи......ами да каже ще имаме ли успех.При нас има място всеки УСПЯЛ!
Ти защо мислиш че няма място при нас?
Защо?

Потребителски аватар
Караджов

Мнениеот Караджов » 29 авг 2010 17:18

зелено-бяло написа:
Караджов написа:Аз му пожелах успех по-рано и помислих че е назначен вече :roll: :roll: Ама сега като ви чет коментарите-няма място при вас.

Щото ние желаем успех всекиму,особено ако има успех.Виж,ако няма успех-лоша работа....
Ако от мен зависи......ами да каже ще имаме ли успех.При нас има място всеки УСПЯЛ!
Защо?
Щом не го харсват феновете-няма смисъл! И не е постигнал никакви успехи като треньор :roll:

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 29 авг 2010 17:21

Караджов написа:
зелено-бяло написа:

Защо?
Щом не го харсват феновете-няма смисъл! И не е постигнал никакви успехи като треньор :roll:

Че те нашите фенове никого не харесват!След две години без загуба у дома(една от тях е заслуга на Велизар),вече не го понасят...

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 29 авг 2010 17:22

Щом Кольо Спасов не харесвахте, при който играхме красиво и резултатно, и завършихме 3ти, вече се съмнявам че има треньор който да харесвате. Говоря за ВАС, защото аз Кольо го харесвах като треньор ;)

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 29 авг 2010 17:43

DanielGeorgiev написа:Щом Кольо Спасов не харесвахте, при който играхме красиво и резултатно, и завършихме 3ти, вече се съмнявам че има треньор който да харесвате. Говоря за ВАС, защото аз Кольо го харесвах като треньор ;)

Няма какво да се заблуждаваме при К.Спасов Кривия редеше състава и мотивираше футболистите да играят за победа във всеки мач.Случайно или не през трите години когато играеше при нас играехме редовно в Европа а след това едва кретаме в средата на таблицата.

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 29 авг 2010 18:03

зеленобелия написа:
DanielGeorgiev написа:Щом Кольо Спасов не харесвахте, при който играхме красиво и резултатно, и завършихме 3ти, вече се съмнявам че има треньор който да харесвате. Говоря за ВАС, защото аз Кольо го харесвах като треньор ;)

Няма какво да се заблуждаваме при К.Спасов Кривия редеше състава и мотивираше футболистите да играят за победа във всеки мач.Случайно или не през трите години когато играеше при нас играехме редовно в Европа а след това едва кретаме в средата на таблицата.

Защо ли си мисля, че първия мач без Кольо, срещу Миньор, отново с Кривия в състава, почнахме да играем зле и спечелихме със случаен гол в 90та минута ?

Върни се в “Черно море”