"Титан"-и
ЦСКА продължава бизнеса с Ботев, подарява скъпи футболисти
10 февруари 2009 | 10:43
От: Никола Костадинов
София. Новото ръководство на ЦСКА в лицето на бизнесмените от "Титан-АС" продължава с пълна пара тясното си сътрудничество със собственика на Ботев Димитър Христолов, научи Sportline.bg. След като първо инжектираха командоса с шестцифрена сума покрай трансферите на Йордан Минев и Дормушали Саидходжа, а впоследствие натовариха своя човек Николай Ишков да търси купувач на "жълто-черните" акции, "Царете на Боклука" са готови буквално да подарят на пловдивчани няколко от скъпоплатените си футболисти. В разговор на четири очи с Христолов лично съсобственикът на холдинга "Титан Интернешънъл" Димитър Борисов е заявил готовността си да изпрати в Ботев португалеца Мануел Зе Руи, нигериеца Шалозе Удоджи, вратаря Даниел Беконо, както и нападателите Владислав Златинов и Евгени Йорданов. Петимата останаха извън сметките на старши треньора на ЦСКА Димитър Пенев и все още не им е намерен нов отбор.
С най-големи шансове да заиграят под тепетата са Зе Руи и Евгени Йорданов. Португалецът е един от скъпоплатените футболисти в Борисовата градина, но според уговорката между клубните шефове при евентуално преотстъпване до края на сезона той ще продължи да взима месечните си възнаграждения от ЦСКА. Надеждата на "Титан"-ите е, че при добро представяне с "жълто-черния" екип Зе Руи ще може да бъде продаден в чужбина. Подобна е и ситуацията с Удоджи, който обаче има сериозни финансови претенции към старата власт в ЦСКА.
Окончателното решение за имената и броя на преостъпените "армейци" ще вземе треньорът на Ботев Костадин Ангелов след завръщането на "канарчетата" от лагера в Анталия. Очаква се той да си избере един или най-много двама от предложените футболисти. Човека с лаптопа почти е избистрил основния си състав и предпочита да не рискува с пазаруване "на кило" броени дни преди старта на шампионата.
Източник: Sportline.bg
"Титан"-и ЦСКА продължава бизнеса с Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "Титан"-и ЦСКА продължава бизнеса с Ботев
ахахахахахаха няма такава простотия.
Meto_1912, пич, ти си умен. Вярваш ли на тези глупости? Защо изобщо ги четеш тея тъпанари? Нищо свястно не съм видял до сега от там, нито пък нещо, което да е излезло истина. Не ме разбирай погрешно. Ужасно ама ужасно много ми се иска това или нещо подобно да се случи, ама вярваш ли го?
Meto_1912, пич, ти си умен. Вярваш ли на тези глупости? Защо изобщо ги четеш тея тъпанари? Нищо свястно не съм видял до сега от там, нито пък нещо, което да е излезло истина. Не ме разбирай погрешно. Ужасно ама ужасно много ми се иска това или нещо подобно да се случи, ама вярваш ли го?
veselinpd написа:ахахахахахаха няма такава простотия.
Ако вярвах на всичко, което пише трябва да се самоубия вече

- Fallen_Angel
- Контакти:
Meto_1912 написа:veselinpd написа:ахахахахахаха няма такава простотия.
Ако вярвах на всичко, което пише трябва да се самоубия вече
Ритуално при това

Ще поживеем, пък ще видим! Във всеки слух има и малко истина 

http://vbox7.com/play:a1576ca3
Поздрав за Lokomotif Kulubu, Зулум Свински и сичкото сиган от Лаут джамия !!!
http://www.youtube.com/watch?v=troBqe3sxvY
Поздрав за Lokomotif Kulubu, Зулум Свински и сичкото сиган от Лаут джамия !!!
http://www.youtube.com/watch?v=troBqe3sxvY
-
- Контакти:
И аз съм против жълтите историуи на СПОРТЛАЙН, ама за някои неща им вярвам. Там сефте четох, че Данчо Минев отива в ЦСКА, че взимаме Димитър Петков от ЦСКА, сега за Борносуза пак там излезе и т.н. Даже имаше през лятото и за Бахтата и за още няколко трансфера. Така че аз си я прочетох статията и наистина човек като се замисли именно Николай Ишков закара Титан в ЦСКА. После пък той тръгна да прави някакви далавери с Митьо, така че нищо чудно селтака да прилапа някой кокал за три-четири месеца.
Христолов взима излишни от ЦСКА, Костадин Ангелов не знае
Ботев може да избира измежду петима футболисти от шампиона ЦСКА, съобщи президентът на "жълто-черните" Димитър Христолов. Той поясни, че става въпрос за играчи, които са ненужни в столичния тим. Това са Евгени Йорданов, Владислав Златинов, Зе Руи, Удоджи и Беконо. Димитър Христолов добави, че тези футболисти са му били предложени под наем от ръководителите на ЦСКА.
"Ако старши треньорът Костадин Ангелов пожелае някой от тези играчи, ще преговарям с колегите от ЦСКА и със самите състезатели. Можем да вземем един, максимум двама футболисти", заяви Димитър Христолов.
Ботев вече взе под наем един футболист от ЦСКА. Това е младият талант Димитър Петков.
"От медиите научавам имената на тези футболисти. На този етап не мога да кажа дали искам някого от тях", заяви старши треньорът на Ботев Пловдив Костадин Ангелов от турския курорт Анталия, където неговият тим е на подготовка.
Източник: sport.plovdiv24.com
------------
Тия познаха бе
Ботев може да избира измежду петима футболисти от шампиона ЦСКА, съобщи президентът на "жълто-черните" Димитър Христолов. Той поясни, че става въпрос за играчи, които са ненужни в столичния тим. Това са Евгени Йорданов, Владислав Златинов, Зе Руи, Удоджи и Беконо. Димитър Христолов добави, че тези футболисти са му били предложени под наем от ръководителите на ЦСКА.
"Ако старши треньорът Костадин Ангелов пожелае някой от тези играчи, ще преговарям с колегите от ЦСКА и със самите състезатели. Можем да вземем един, максимум двама футболисти", заяви Димитър Христолов.
Ботев вече взе под наем един футболист от ЦСКА. Това е младият талант Димитър Петков.
"От медиите научавам имената на тези футболисти. На този етап не мога да кажа дали искам някого от тях", заяви старши треньорът на Ботев Пловдив Костадин Ангелов от турския курорт Анталия, където неговият тим е на подготовка.
Източник: sport.plovdiv24.com
------------
Тия познаха бе

- емо73канар
- Контакти:
СЕЛЮЮ АКО ЩЕ ДА ДОКАРА И БЕРБАТОВ И К. РОНАЛДО И КАКА ,ДА НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВА,ЧЕ ЩЕ МУ СЕ РАЗМИНЕ,ЩЕ ИМА ВОЙНА ДО КРАЙ.МИТЕНЦЕ ПОКАЖИСЕ НА МАЧА С ЛЕВСКИ ЗА ДА ТИ ИЗПЪЛНИМ ПЕСЕНТА КАМАНИТЕ ПАДАТ ОТ НЕБЕТО,ПЪК ДАНО ТОЗИ ПЪТ НЯКОЙ ТЕ УЦЕЛИ.

това е за да се отбие от цената на муши и минев защото немогат да му плащат вноските и така му замиват очите на селския.това като вариант
селски вземи си скункса не се сърди