Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
deepblue1963 написа:Работата заприлича на торентите за мача Бразилия-СССР(Испания'82) 2-1!Всички руски торенти завършват около 70-та мин. при резултат 0-1!Голям майтап!Все едно ние да сглобим един клип за Левски-Спартак-Барселона до 18мин. и да го пуснем под заглавие ЛС-Барселона 2-0!![]()
![]()
![]()
![]()
И какво те кара да мислиш така..мачове на ЦСКА които гледаш всяка седмица ли? Ако е така, ще ти се доверяSoundWave написа:братле, а вие сега как се класирахте? унищожихте уелските и ирладските грандове, на пух и прах ги направихте и хоп -пак през "парадния" вход, ние горките говеда трябва да съжаляваме че бихме Баку, които ако сега ви хванат ше биете център поне 4-5 пъти
Припомни си как се класирахте, след трудна победа над 1 азерски отбор и 2 загуби след това, а за Литекс не ми говори не са кой знае колко добри и в Европа са доказвали много пъти селския си манталитет и преди мачовете с Бате и жилина ги биха и евреи и поляци така че няма какво да ми ги даваш за пример. Какво значи клифтънвил текезесаров , ако викаша на баща ти розов не ми казвай на мен така трактористче, ходи да ядеш дебърцини или да се научиш да караш ски някъде, футболистите на Тампере ще те научат с удоволствие, те в това са най-добри, чат пат и поритват и топка, но по-малко, просто колкото да бият някой подуенски отбор.
meto73 написа:ti si lud be ama shtom taka si po4nal
Levski 3 : 1 Spoting
batelevski написа:И какво те кара да мислиш така..мачове на ЦСКА които гледаш всяка седмица ли? Ако е така, ще ти се доверяSoundWave написа:братле, а вие сега как се класирахте? унищожихте уелските и ирладските грандове, на пух и прах ги направихте и хоп -пак през "парадния" вход, ние горките говеда трябва да съжаляваме че бихме Баку, които ако сега ви хванат ше биете център поне 4-5 пътиИ бихме Клифтънвил с общ резултат 5:1 и ТНС с 5:2. Какъв ти е проблема?
batelevski написа:И какво те кара да мислиш така..мачове на ЦСКА които гледаш всяка седмица ли? Ако е така, ще ти се доверяSoundWave написа:братле, а вие сега как се класирахте? унищожихте уелските и ирладските грандове, на пух и прах ги направихте и хоп -пак през "парадния" вход, ние горките говеда трябва да съжаляваме че бихме Баку, които ако сега ви хванат ше биете център поне 4-5 пътиИ бихме Клифтънвил с общ резултат 5:1 и ТНС с 5:2. Какъв ти е проблема?
napred_trizvezdni_1948 написа:batelevski написа:И какво те кара да мислиш така..мачове на ЦСКА които гледаш всяка седмица ли? Ако е така, ще ти се доверяSoundWave написа:братле, а вие сега как се класирахте? унищожихте уелските и ирладските грандове, на пух и прах ги направихте и хоп -пак през "парадния" вход, ние горките говеда трябва да съжаляваме че бихме Баку, които ако сега ви хванат ше биете център поне 4-5 пътиИ бихме Клифтънвил с общ резултат 5:1 и ТНС с 5:2. Какъв ти е проблема?
Абе мани ги иска им се да паднем и ние от някой слаб отбор та да има и те за какво да ни се подиграват, ама ниц, сега щом не сме размазали уелсци и ирландци със 10-20:0 ще ни го изкарват през носа колко сме зле, ето това са според мен комплексите както беше казал един турско син колега.
milen_4o0o написа:Темата стана много ... изцапанаУспех и на двата отбора и дано да няма вече евроизцепки
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта