ЦСКА - Бешикташ 2-0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: ЦСКА - Бешикташ 2-0

Мнениеот deepblue1963 » 29 авг 2010 13:42

Работата заприлича на торентите за мача Бразилия-СССР(Испания'82) 2-1!Всички руски торенти завършват около 70-та мин. при резултат 0-1!Голям майтап!Все едно ние да сглобим един клип за Левски-Спартак-Барселона до 18мин. и да го пуснем под заглавие ЛС-Барселона 2-0! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 29 авг 2010 13:52

deepblue1963 написа:Работата заприлича на торентите за мача Бразилия-СССР(Испания'82) 2-1!Всички руски торенти завършват около 70-та мин. при резултат 0-1!Голям майтап!Все едно ние да сглобим един клип за Левски-Спартак-Барселона до 18мин. и да го пуснем под заглавие ЛС-Барселона 2-0! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Пак Ви казвам, явно не ви се иска но в редовното време си ги бихме с 2:0 не до 60 или 70та или 20та мин а 90 + продължението, ама не ви оттърва да го признаете това.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

batelevski
Контакти:

Мнениеот batelevski » 29 авг 2010 14:18

SoundWave написа:братле, а вие сега как се класирахте? унищожихте уелските и ирладските грандове, на пух и прах ги направихте и хоп -пак през "парадния" вход, ние горките говеда трябва да съжаляваме че бихме Баку, които ако сега ви хванат ше биете център поне 4-5 пъти
И какво те кара да мислиш така..мачове на ЦСКА които гледаш всяка седмица ли? Ако е така, ще ти се доверя :lol: И бихме Клифтънвил с общ резултат 5:1 и ТНС с 5:2. Какъв ти е проблема?

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 29 авг 2010 14:22

Припомни си как се класирахте, след трудна победа над 1 азерски отбор и 2 загуби след това, а за Литекс не ми говори не са кой знае колко добри и в Европа са доказвали много пъти селския си манталитет и преди мачовете с Бате и жилина ги биха и евреи и поляци така че няма какво да ми ги даваш за пример. Какво значи клифтънвил текезесаров , ако викаша на баща ти розов не ми казвай на мен така трактористче, ходи да ядеш дебърцини или да се научиш да караш ски някъде, футболистите на Тампере ще те научат с удоволствие, те в това са най-добри, чат пат и поритват и топка, но по-малко, просто колкото да бият някой подуенски отбор.

братле, а вие сега как се класирахте? унищожихте уелските и ирладските грандове, на пух и прах ги направихте и хоп -пак през "парадния" вход, ние горките говеда трябва да съжаляваме че бихме Баку, които ако сега ви хванат ше биете център поне 4-5 пъти[/quote]

Ами сега си се класирахме малко като вас, преди изкарахме вашия късмет да ни се падат по-слаби отбори, но не беше така миналата година и предишните няколко години също мн добре знаете срещу какви отбори се падахме преди групите и на ШЛ и на УЕФА, нямахме вашия късмет да се падаме с по-леки съперници, сега изкарахме някакъв късмет ДА и това е причината да се класираме за групите и ако не беше този късмет нямаше да сме там защото в момента сме много слаби няма как да не го призная факт си е от всякъде. Нека да се паднеме пък ще видим колко пъти ще биеме център, много мразя приказки на изуст, все едно да ви кажа ех ако ви се бяха паднали Тулуза преди 2 сезона как щяха да ви смажат.

Потребителски аватар
Slavko__1948

Мнениеот Slavko__1948 » 29 авг 2010 14:25

meto73 написа:ti si lud be ama shtom taka si po4nal
Levski 3 : 1 Spoting

Пак си спал на мокри вестници нощес

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 29 авг 2010 14:26

batelevski написа:
SoundWave написа:братле, а вие сега как се класирахте? унищожихте уелските и ирладските грандове, на пух и прах ги направихте и хоп -пак през "парадния" вход, ние горките говеда трябва да съжаляваме че бихме Баку, които ако сега ви хванат ше биете център поне 4-5 пъти
И какво те кара да мислиш така..мачове на ЦСКА които гледаш всяка седмица ли? Ако е така, ще ти се доверя :lol: И бихме Клифтънвил с общ резултат 5:1 и ТНС с 5:2. Какъв ти е проблема?

"И бихме Клифтънвил с общ резултат 5:1 и ТНС с 5:2."
Ми има си хас!"Славния" ЦСКА!Ама моля ти се!И то срещу отбор(ТНС),който,в сравнение с ЦСКА,не е случаен отбор(интервю на С.Борисов след мача).Щях да падна от смях!Този Бешикташ,дето ще му "скачате",такива като ТНС ги бие навътре и навън(справка-мачовете му с ХИК).Така че-направи си сметката...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 29 авг 2010 14:28

batelevski написа:

Абе мани ги иска им се да паднем и ние от някой слаб отбор та да има и те за какво да ни се подиграват, ама ниц, сега щом не сме размазали уелсци и ирландци със 10-20:0 ще ни го изкарват през носа колко сме зле, ето това са според мен комплексите както беше казал един турско син колега.

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 29 авг 2010 14:31

napred_trizvezdni_1948 написа:
batelevski написа:

Абе мани ги иска им се да паднем и ние от някой слаб отбор та да има и те за какво да ни се подиграват, ама ниц, сега щом не сме размазали уелсци и ирландци със 10-20:0 ще ни го изкарват през носа колко сме зле, ето това са според мен комплексите както беше казал един турско син колега.

Е тряа да влезем в доста добра серия от загуби от "сульо и пульо" за да ни се подиграват - с оглед тяхната доста добра серийка :twisted: :twisted:
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

milen_4o0o
Контакти:

Мнениеот milen_4o0o » 29 авг 2010 15:19

Темата стана много ... изцапана :lol: Успех и на двата отбора и дано да няма вече евроизцепки ;)
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 29 авг 2010 15:26

milen_4o0o написа:Темата стана много ... изцапана :lol: Успех и на двата отбора и дано да няма вече евроизцепки ;)

мм.. така е заради някои които постепенно цапат, всяка 2ра наша тема е такава, успех ест. за България, дано съберем някакви точки, поне при нас ще е доста трудно. Ще обиграем сегашната партида от играчи, преди зимния трансферен прозорец, когато най-вероятно пак ще акустират 8-9 нови, а сега който изпъкне малко повече ще го продадът без да се замислят наще собственици. Малко ми е писнало вече от този филм, ама явно това им е политиката и трябва да се съобразяваме с намеренията им.

Върни се в “ЦСКА”