ЦСКА - Бешикташ 2-0
http://www.youtube.com/watch?v=WgvE98AO ... re=related
ЦСКА - Бешикташ 2-0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: ЦСКА - Бешикташ 2-0
Ти си болен мойто момче
-
- Контакти:
А крайния резултат ?
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
Хайде да престанем с тия спомени от миналото.Нито Бешикташ е тоя отбор,който игра тогава,нито класата и играчите на ЦСКА са тия,каквито бяха на времето.Ако нещата не се променят спешно към по добро,ще ядем здрав пердах!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- Sleepwalker
- Контакти:
-
- Контакти:
Old_death написа:Хайде да престанем с тия спомени от миналото.Нито Бешикташ е тоя отбор,който игра тогава,нито класата и играчите на ЦСКА са тия,каквито бяха на времето.Ако нещата не се променят спешно към по добро,ще ядем здрав пердах!
Въпреки всичко мисля,че в България (ако бойкота е спрял) с помоща на публиката и малко игра със сърце може да вземете точки от всички.
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
Голям мач стана тогава. Никой не очакваше нещо подобно от ЦСКА и само Юруков прецака всичко в продълженията.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
milen_4o0o на 29 Авг 2010 12:12
Old_death написа:
Хайде да престанем с тия спомени от миналото.Нито Бешикташ е тоя отбор,който игра тогава,нито класата и играчите на ЦСКА са тия,каквито бяха на времето.Ако нещата не се променят спешно към по добро,ще ядем здрав пердах!
Въпреки всичко мисля,че в България (ако бойкота е спрял) с помоща на публиката и малко игра със сърце може да вземете точки от всички.
Прав си да мислиш,но в момента в ЦСКА липсват и двете

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
milen_4o0o написа:Old_death написа:Хайде да престанем с тия спомени от миналото.Нито Бешикташ е тоя отбор,който игра тогава,нито класата и играчите на ЦСКА са тия,каквито бяха на времето.Ако нещата не се променят спешно към по добро,ще ядем здрав пердах!
точно така аз си мисля че левски има сили да прескочи групите