Цветан Василев налива 600 000 в Ботев през KIA
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Цветан Василев налива 600 000 в Ботев през KIA
Браво,дано е вярно и по-бързо идвайте в А група,че ония мангали много си вирнаха носовете.Честито.
ако засега е само спонсорство лично аз много се радвам
.
Само да не се окаже опит за взимане на едноличната власт в отбора

- vivacanary
- Контакти:
samobotev написа:ако засега е само спонсорство лично аз много се радвам.
Стига с тея подозрения за световна конспирация е

Parmalat написа:vhpvhp написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:ahhhhh,med mi kape na du6ata...
Пу-пу ! Да не е уруки !!Разберете канари , БОТЕВ - това име е магическо ! Това е уникална марка за България ! Това е медиен продукт , който няма цена ! Това е ИДЕЯ , това са хиляди хора , обединени от ЕДНА КАУЗА
Всеки богат бизнесмен , който малко от малко мисли как да си увеличи парите ще види , че БОТЕВ е неразкопана златна мина , абревиатура = на ЛЕВСКИ или ЦСКА по своята значимост... Само лошото историческо стечение на обстоятелствата и този Урод от Крумово , с тия загубени 11 години ни попречиха да бъдем сега това , което би трябвало да сме - третият български ГРАНД . Видя се че опитите тук и там да се създаде такъв гранд извън София са безуспешни /Ловеч , Бургас.../ . Ние имаме това , което всички останали могат само да мечтаят - любовта на мнозинството пловдивчани към жълтите , историята и старата слава , спомените на по-възрастните + ентусиазма на малките... Затова - САМО БОТЕВ ! Той не умира !
Не съм съгласен,че в Бургас опитът е неуспешен!Черноморец е вече марка в България която ще се утвърждава всяка година все повече и повече във футбола ни.
Иначе по темата е хубаво ако стане да налеят тези пари в отбора,но да се използват вътре в него,а не от странични хора.600000 толкова е бюджета на Добруджа в източната Б група.
~
Братле,всяка седмица съм в Бургас( приятелката ми е от там) и мога да гледам чат-пат ваши домакинства.
Само ако ви сложат цена на билетите 3лв(колкото е цената на нашите билети във "В" група)
публиката ви ще падне на 1/3-та.
Много е трудно да възпиташ един град за 3-4 години да ходи масово на мач.Да Бургас е по-малък град от Пловдив но тук традицията да се гледа футбол на живо,да се подкрепя отбора със или без спонсори и наливане на кинта е от има няма 100 години!!!!

- rump_shaker
- Контакти:
Parmalat написа:
Не съм съгласен,че в Бургас опитът е неуспешен!Черноморец е вече марка в България която ще се утвърждава всяка година все повече и повече във футбола ни.
Иначе по темата е хубаво ако стане да налеят тези пари в отбора,но да се използват вътре в него,а не от странични хора.600000 толкова е бюджета на Добруджа в източната Б група.
Първо искам да дефинираш думата марка. И по какви критерии се определя дали един отбор е марка!
примерно:
- традиции
- успехи
- фенове
- обществена значимост
Ето ти няколко критерия които трябва да притежава един клуб за да бъде марка. Е моите уважения към Черноморец но нямат нито успехите, нито, феновете, нито традициите нито значимоста в обществото на името Черноморец Бургас. Имат 3 сезона с по предни калсирания и това е. Изсипаните пари за последните 3 години не превръщат един клуб в Марка
Ако трябва да сравняваме, Литекс който последните 10 години е безапелационенн в калсирането си в топ 3, все още няма статута на марка в България. Реално погледнато Левски, ЦСКА, Ботев, Берое и Локомотив (с условности) могат да се окичат с тази слава на МАРКА. Така че, не ми обяснявай тия че вече се били превърнали в такава.

Иначе по темата е хубаво ако стане да налеят тези пари в отбора,но да се използват вътре в него,а не от странични хора.600000 толкова е бюджета на Добруджа в източната Б група.[/quote]
~
Братле,всяка седмица съм в Бургас( приятелката ми е от там) и мога да гледам чат-пат ваши домакинства.
Само ако ви сложат цена на билетите 3лв(колкото е цената на нашите билети във "В" група)
Много е трудно да възпиташ един град за 3-4 години да ходи масово на мач.Да Бургас е по-малък град от Пловдив но тук традицията да се гледа футбол на живо,да се подкрепя отбора със или без спонсори и наливане на кинта е от има няма 100 години!!!![/quote]
Черноморец бил вече марка
Ще падна от смях. Колко още хляб има да ядете 
Иначе по темата е хубаво ако стане да налеят тези пари в отбора,но да се използват вътре в него,а не от странични хора.600000 толкова е бюджета на Добруджа в източната Б група.[/quote]
~
Много е трудно да възпиташ един град за 3-4 години да ходи масово на мач.Да Бургас е по-малък град от Пловдив но тук традицията да се гледа футбол на живо,да се подкрепя отбора със или без спонсори и наливане на кинта е от има няма 100 години!!!![/quote]
Черноморец бил вече марка

vivacanary написа:samobotev написа:ако засега е само спонсорство лично аз много се радвам.
Стига с тея подозрения за световна конспирация еХубаво че Ц. Василев не чете форумите, много бързо можете да го откажете от каквито и да са планове свързани с отбора
май е точно обратното.цецо василев не иска да собственик,а нашите хора го натискат да стане.все пак той е доста сериозен човек ,а не кръчмарски бос като коко динев,който урежда мачове върти далавери за по 50 хилки
И моите уважения към Бургас , един хубав град , културната столица на Морето... Но там никога не е имало големи футболни традиции , които да продължават десетилетия. Колко пъти бургаски отбори са били в призовата четворка !? Колко мача от ЕКТ е видял Бургас ? Броят се на пръстите на ръцете. Бургас не е малък град - с 240 000 човека той е 2/3 от Пловдив и като човешки потенциал може да пълни стадиони /не като Ловеч/ , но никога не ги е пълнил. Защото бургазлии през годините са имали други интереси , но не и футбола да им стои на първо място , както в Пловдив. Бургазлии , особено младите , едва ли знаят какво е "глад за футбол на живо" .60-70-80 те години на миналия век пловдивските стадиони се пръскаха по шевовете на клубните отбори, феновете се преливаха от един мач на друг /нямаше такава остра вражда между привържениците на различните клубове/. БОТЕВ /Тракия/ събираше по 15 -20 000 зрители на всеки редовен домакински мач на Колежа ,говоря за съперници от провинцията. Дербитата със софийските отбори бяха на 9-ти септември при не по-малко от 35 - 40 000 човека , а често и повече. Дори на посредствения тогава Локо Пд имаше големи публики /канари ходеха на техни мачове и обратно.../... аз това съм го виждал с очите си и знам за какво става въпрос... Не е само въпроса до цената на билетчетата тогава и сега... Ей това Бургас по естествени причини никога не са го имали , и затова я нямат традицията. Традиция ,която се предава от старите на младите фенове и не угасва.
- Pride_of_London
- Контакти:
Хората които ходят на мачовете на Черноморец не са бургазлии.Бургазлии са 200-300 фена, облечени в зелено, които си правят труда да изминат 2-та километра до долно езеро ли, какво беше там.
Колкото до посещаемостта, то и в Бургас я е имало, когато нафтата са били силни, но пак хората не са били запалени, както е до ден днешен в Пловдив.
Иначе евала му правя на Цецо Василев.Дано има желание да налива в отбора на Пловдив!
Колкото до посещаемостта, то и в Бургас я е имало, когато нафтата са били силни, но пак хората не са били запалени, както е до ден днешен в Пловдив.
Иначе евала му правя на Цецо Василев.Дано има желание да налива в отбора на Пловдив!
vhpvhp написа:И моите уважения към Бургас , един хубав град , културната столица на Морето... Но там никога не е имало големи футболни традиции , които да продължават десетилетия. Колко пъти бургаски отбори са били в призовата четворка !? Колко мача от ЕКТ е видял Бургас ? Броят се на пръстите на ръцете. Бургас не е малък град - с 240 000 човека той е 2/3 от Пловдив и като човешки потенциал може да пълни стадиони /не като Ловеч/ , но никога не ги е пълнил. Защото бургазлии през годините са имали други интереси , но не и футбола да им стои на първо място , както в Пловдив. Бургазлии , особено младите , едва ли знаят какво е "глад за футбол на живо" .60-70-80 те години на миналия век пловдивските стадиони се пръскаха по шевовете на клубните отбори, феновете се преливаха от един мач на друг /нямаше такава остра вражда между привържениците на различните клубове/. БОТЕВ /Тракия/ събираше по 15 -20 000 зрители на всеки редовен домакински мач на Колежа ,говоря за съперници от провинцията. Дербитата със софийските отбори бяха на 9-ти септември при не по-малко от 35 - 40 000 човека , а често и повече. Дори на посредствения тогава Локо Пд имаше големи публики /канари ходеха на техни мачове и обратно.../... аз това съм го виждал с очите си и знам за какво става въпрос... Не е само въпроса до цената на билетчетата тогава и сега... Ей това Бургас по естествени причини никога не са го имали , и затова я нямат традицията. Традиция ,която се предава от старите на младите фенове и не угасва.
+1