5 кръг Локомотив Сф - Берое 28 август 21:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Re: 5 кръг Локомотив - Берое 28 август 21:00

Мнениеот invader10 » 28 авг 2010 22:59

VesMil написа:Няма да се дадем лесно, Локо Сф ще видат бая зор!
Време е да ги чукмен у Шопето.

Чукнахте ги по дъртите мъди!!! :)

миле гърбавия

Re: 5 кръг Локомотив Сф - Берое 28 август 21:00

Мнениеот миле гърбавия » 29 авг 2010 00:11

loko29 написа:Бай Миле най-великия е НАЧКО независимо от това кой на кого е ученик.Ако не за друго поне за това,че той остана верен на локомотивската идея до края на живота си за разлика от Котков и мечтата ми е един ден Локото да играе на стадион "АТАНАС МИХАЙЛОВ"

Е нека да не спорим ! И двамата са велики и непреходни! Само Локо!

Потребителски аватар
addison
Контакти:

Мнениеот addison » 29 авг 2010 03:20

Тази вечер футболистите на Локомотив ми доставиха голямо удоволствие от играта през второто полувреме. Точно както бях казала преди мача срещу Берое се играе трудно. Митко Васев отново бе на път да обърка мача. Силата на Дерек Асамоа е по крилата, а не в центъра на нападението. Добре, че се осъзна и през 2рото полувреме направи разместване. В този мач Васев извади късмет, но в другите може и да му изневери. А що се отнася до играта на момчетата - през 1вата част Романов игра много силно, а през 2рото полувреме целия отбор ми хареса. Всички, които бяхме в агитката надвикахме заралии. Много ми се иска на другите мачове да сме доста повече. Новата песен на железните е уникална и много ми допадна. А фланелката, която ми подари Сашко явно ми носи късмет и на мен, и на него, защото вкарва във втори пореден мач 2 гола.
Локо София до гроб.
Изображение

vesat
Контакти:

Мнениеот vesat » 29 авг 2010 10:11

НЕЩО НЕ ВИЖДАМ МНЕНИЯ ЗА МАЧА ОТ РОГАТИ И ЗЕЛЕНИИИИИИ.... :) :) ;) ПРЕДИ МАЧОВЕ СА "СИЛНИ",А СЛЕД ТЯХ НИКАКВИ ГИ НЯМА... :roll: :cry: :oops: !НАЙ-ДОБРИЯ МАЧ НА ЛОКОТО ОТ НАЧАЛОТО НА СЕЗОНА И ЗАКОНОМЕРНА ПОБЕДА.ОТБОРА НАПУК НА ВСИЧКО МАЙ ,ИЗРАСТВА ОТ ДЕН НА ДЕН И ОТ МАЧ НА МАЧ И ВЪРВИ НАПРЕД.ЩОМ С ЛЕКОТА (ПОНЕ ПРЕЗ ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ) ОТНЕСОХМЕ БЕРОЕ(КОИТО НАПРАВИХА ДВА РАВНИ С ЛАТЕКСА И БИХА ЕВРЕИТЕ НА БОЖИ ГРОБ...)ЗНАЧИ ДОНЯКЪДЕ СЕ РАБОТИ ПРАВИЛНО ! :P ОБАЧЕ СИ НИ ТРЯБВА ПЛЕЙМЕЙКЪР ,ОПРЕДЕЛЕНО НИ ЛИПСВА ТАКЪВ В ЦЕНТЪРА А АКО ПРОДАДАТ САШКО ЗА НОВА ГОДИНА ОТПРЕД НЕЗНАМ КВО ШЕ СТАВА...ХУБАВОТО Е ЧЕ ЦЕЛИЯ ОТБОР СЕ СТАРАЕ И КОМПЕНСИРА НЕДОСТАТЪЦИТЕ СИ В ИГРАТА С МНОГО БОРБА И МЪЖЕСТВО(ПОНЕ ТОВА НА ВАСЕВ НЕ МОЖЕ ДА МУ СЕ ОТРЕЧЕ... :lol: )САМО ЛОКО !НАРЕД СА ПИРИН И "БРАТЧЕДИТЕ" ОТ МАЙНОВО... :)

VoyagerX
Контакти:

Мнениеот VoyagerX » 29 авг 2010 11:57

Като гледам головата разлика имаме най-доброто нападение в "А"-група. Че и не само нападение. Хубаво е, че отбора показва постоянство, отборен дух и желание за победа. Аз лично започвам да си променям мнението за Васев, ама ще видим, че е рано още за генерални изводи.
Дано продължават да играят с хъс и себераздаване.

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 29 авг 2010 17:21

Очаквах го този резултат. Просто отборът играе с желание, футболистите се радват наравно и заедно с феновете. Няма ги гнусните елементи златински, левашки, камбуров, шпишич, гадове, които само с присъствието си създаваха напрежение. Сезонът почна добре. Как ще завърши? Донякъде...Божа работа. Обичам да гледам такъв Локомотив и да пея за него.
Да не забравя да спомена...О, да... ръководството. 8лв. вход за домакин, 5лв. вход за гост :o

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 30 авг 2010 13:20

Отбора играе с хъс,за разлика от миналата година.Какво ще стане по натам,само времето ще покаже.Но ми писна от тоя Д.Атанасов,когото цяла зима защитавах,в Левски ще ходи в ЦСКА ще ходи,изсключителен неблагодарник.Да стане да си ходи в Павликени,такива в Локомотив не "виреят".
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

gor40_67
Контакти:

Мнениеот gor40_67 » 30 авг 2010 16:49

Играхме добре особенно през второто полувреме.Колкото за плеймейкъра е така , но вече в кой отбор го има.Мен пък за пръв път много ми хареса Дяков.Не се спря да тича , да отнема и да дава хубави пасове към нападателите.Както и Кичо , който изживява втора футборна младост.

Върни се в “Локо София”