Групата за мача със Сливен
Ето групата от 18 футболисти, която Гьоре Йовановски определи за утрешната среща със Сливен:
Божидар Стойчев, Здравко Чавдаров, Павел Виданов, Мартин Василев, Румен Трифонов, Джузепе Акуаро, Томи Костадинов, Тодор Янчев,Борис Галчев, Спас Делев, Коста Янев, Килиън Шеридън, Димитър Илиев, Александър Тонев, Грегъри Нелсън, Маркиньос , Дормушали Саидходжа и Кристиян Тибони.
Това е от сайта на ЦСКА.
Караджов май е извън групата?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Караджов май е извън групата?
Долна лъжа!! В групата съм
Даже пием ракия с бате Гьоре в момента и гледаме Локо-Берое!

- Slavko__1984
- Контакти:
Караджов написа:Долна лъжа!! В групата съм![]()
Даже пием ракия с бате Гьоре в момента и гледаме Локо-Берое!
Това го е писал явно бате ви Ясен Петров, още си допива в Син Сити, но гаранция е придремал малко
Не май, а наистана е вън от групата...Въпросът е защо, заради изявите му или е направил някакъв гаф вън от спортно-техническата част ?
- napred_trizvezdni_1948
- Контакти:
Исками се Томи Костадинов да започне титуляр, но надали, поне да вкара пак важен гол като влезне в игра, такива момчета по-често трябва да излизат от школата ни, преданни на емблемата и раздаващи се през цялото време докато са в игра,Тонев също дава най-доброто от себе си и знае за какво го прави и за какво играе.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.
- napred_trizvezdni_1948
- Контакти:
Гуу написа:Не май, а наистана е вън от групата...Въпросът е защо, заради изявите му или е направил някакъв гаф вън от спортно-техническата част ?
По-скоро зараи слабата форма в която се намира. Дори си мисля че Божо Стойчев ще започне титуляр на вратата.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.
Ами и в Гонг и в Спортал, Караджата за жалост е в групата. Да се надявам грешката да е на тях, а не на хората от официалния сайт. Който между другото е пълна бъркотия. Като отбора ни малко.

Томи е доста доста по-бавен от Сашо въпреки, че е много по-грамотен от него. Предполагам заради това сашо е титуляр. до момента той с/у всеки отбор си играе добре когато трябва да ги разминава, а от там идват проблемите. или бие от невъзможна ситуация или незнае кога да подаде.napred_trizvezdni_1948 написа:Исками се Томи Костадинов да започне титуляр, но надали, поне да вкара пак важен гол като влезне в игра, такива момчета по-често трябва да излизат от школата ни, преданни на емблемата и раздаващи се през цялото време докато са в игра,Тонев също дава най-доброто от себе си и знае за какво го прави и за какво играе.
зна4и е в СЪН СИТИ ве4е,, 

подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
-
- Контакти:
От този младеж нищо не става.