Кайзерслаутерн - Байерн Мюнхен (27.08.10)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Кайзерслаутерн - Байерн Мюнхен (27.08.10)
Браво, дано Кайзерите запазят мястото си в елита 

Честито на Деян
Според мен, Байерн не игра лошо, имахме доста положения, но ги пропуснахме и заслужено загубихме... Но не мисля, че трябва да правиме трагедии от тая загуба все пак е началото на сезона и има още доста мачове

Според мен, Байерн не игра лошо, имахме доста положения, но ги пропуснахме и заслужено загубихме... Но не мисля, че трябва да правиме трагедии от тая загуба все пак е началото на сезона и има още доста мачове

Последна промяна от redrOck на 28 авг 2010 15:25, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Яд ме е, защото "Баварците" играха адски слабо.
Домакините заслужено ни победиха.

Домакините заслужено ни победиха.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Супер безидейна игра! И малкото чисти положения бяха отиграни като на тренировка...
Без Мичо в защита сме трагични! Ван Буйтен е бавен като трамвай, а Бадщубер е млад и неопитан. Направо не знам. Ван Гаал казва, че няма нужда от нови играчи. Не взеха Коентрао, защото имал Контенто и Алаба. Вече втори пореден мач вади именно Контенто.
Дано Нерлингер натисне за малко трансфери. Имаме повече приходи от Интер даже, ебаси!
Без Мичо в защита сме трагични! Ван Буйтен е бавен като трамвай, а Бадщубер е млад и неопитан. Направо не знам. Ван Гаал казва, че няма нужда от нови играчи. Не взеха Коентрао, защото имал Контенто и Алаба. Вече втори пореден мач вади именно Контенто.
Дано Нерлингер натисне за малко трансфери. Имаме повече приходи от Интер даже, ебаси!
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
- DeyanFCK
- Контакти:
AnalBreaker написа:DeyanFCK написа:Благодаря на всички, които харесаха темата. Опитах се да я направя малко по-разчупена.
Опита се да вгорчиш живота на феновете на Байерн Мюнхен, но внимавай да не те засипят с клипчета съвсем скоро качени в Ютуб
Наистина имаше доста сериозна опасност да бъда засипан от клипчета в ютуб, но вместо това ще добавя едно последно клипче в темата, така че да й придам завършен вид

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Bx_2LI8U1UY[/youtube]
DeyanFCK написа:AnalBreaker написа:DeyanFCK написа:Благодаря на всички, които харесаха темата. Опитах се да я направя малко по-разчупена.
Опита се да вгорчиш живота на феновете на Байерн Мюнхен, но внимавай да не те засипят с клипчета съвсем скоро качени в Ютуб
Наистина имаше доста сериозна опасност да бъда засипан от клипчета в ютуб, но вместо това ще добавя едно последно клипче в темата, така че да й придам завършен вид
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Bx_2LI8U1UY[/youtube]
Браво страхотно клипче евала на лаутерите тази година явно те ще бъдат приятната изненада на Бундеслигата подобно на Хофенхайм в дебютния им сезон! Едва ли може да се повтори дебютната година на Лаутерите който завърши с титла, но клаиране малко под евротурнирите, а защо не и класиране за уефа е възможно! Дано следващите мачове да пускат Мицански

Заслужена загуба за нас...Поздравления за автора на темата,явно е истински фен на немския футбол!Лаутерн с тва дуо отпред Мицански не го виждам...