Черно Море : Черноморец 28.08.2010

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Черно Море : Черноморец 28.08.2010

Мнениеот garfild8 » 28 авг 2010 22:22

mursusaid написа:Блу аваланч,не му се връзвай.Той не може да ни разбере.Нито теб,нито мен,как ще си стоя в къщи.И Мърсисайд,през малката ми глава е факта,че ме съжаляваш.Умрял съм за твоето съжаление. :o И за разлика от теб,си спестих нервите които ти хвърли,подкрепяйки отбора на един треньор,който не си знае тактиката и не знае,кой къде да прати на терена.Не ми се хвали,че си гледал наживо такава излагация.И откъде да съм сигурен,че и ти не си викал Оставка?Затова след мача с Левски тук,където може Тича да се напълни,не знам ще имате ли и 500 души,както със Своге. ;)

Garfild,много ми падаш в очите и дали на теб ти пука не ми дреме,просто ти казвам,че с тези си думи ми падаш много очите.Ти май не можеш да разбереш,че аз и други са там да подкрепят ЧЕРНО МОРЕ,а не Велизар,Петкан или който и да е.В случая са тези хората в екипите на Черно море и ако ти делиш отбора на Велизар си в голяма грешка,отбора НЕ Е на Велизар,значи според теб сега Ч.море не е Ч.море а Велизар море така ли,а това дали съм викал оставка няма и да разбереш като си стоиш вкъщи така че не се излагай повече с подобни изказвания,а и няма зза какво да ти се доказвам на теб ;).И ми е странно как делиш моряците "ще имате ли"-това някакви хора привърженици на някой друг отбор от друг град ли са към които се обръщаш.Отдавна не бях писал във форума,отвреме навреме влизах да поглеждам темите и да прочета някое и друго мнение,но такива изказвания като твоето ме провокираха,но виждам че с такива като теб които делят публика,отбор на тоя и на ония ,не ми се занимава.Казах вече лека вечер[/quote]
Лека и на теб.Не ме притеснява,колко съм ти паднал в очите,а това което Велизар,прави с нашия отбор.А за разделението,аз не съм един от вас,на стадиона,защото не ходя и не съжалявам за това.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”