ЗА НЕРОДЕНИЯ ПЕТКО (ЖО)

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: ЗА НЕРОДЕНИЯ ПЕТКО (ЖО)

Мнениеот mike28 » 09 фев 2009 21:52

Не си ме разбрал правилно, добре сега ще се доизясня.
Бил съм по агитките още от 93-94. Не говоря за песните на отборите, а за разни подмятания с цел да обидят съдия, противников футболист или фен- всичките са почти еднакви, независимо коя агитка ги използва. Познавам достатъчно добре манталитета на средния запалянко, там- утралс, бултрас или какъвто там се нарича. Говоря за тези, които отиват на мача, не толкова да се радват на отбора си, а да се бият, псуват и всички останали, познати ни до болка действия, също в голяма степен допринесли за отлива на публика от стадионите. Не ги осъждам по никакъв начин, просто видях с очите си в какво се превърна мой приятел, при това страхотен млад футболист- и знам до какво може да докара понякога омразата и злобата човек. Разбира се винаги има изключения.
Нямам претенции, че знам всичко за агитките, но определено съм се движил в такава среда, а не да речем винаги да съм сядал в централния сектор.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 09 фев 2009 21:55

PB-1912 написа:Баш ти не може да съдиш кой къв! Сега захапа ли или не ?

Ами прочети горния ми пост и виж, че не съдя. Ако не приемаш това за факт, това си е твое право. Аз съм бил в тази среда и съм излязъл от нея- мисля, че мога да гледам и разсъждавам и от двете гледни точки, а не просто да си правя свободни разсъждения.

PB-1912
Контакти:

Мнениеот PB-1912 » 09 фев 2009 21:59

mike28 написа:Не си ме разбрал правилно, добре сега ще се доизясня.
Бил съм по агитките още от 93-94. Не говоря за песните на отборите, а за разни подмятания с цел да обидят съдия, противников футболист или фен- всичките са почти еднавки, независимо коя агитка ги използва. Познавам достатъчно добре манталитета на средния запалянко, тим утралс, бултрас или какъвто там се нарича. Говоря за тези, които отиват на мача, не толкова да се радват на отбора си, а да се бият, псуват и всички останали, познати ни до болка действия, също в голяма степен допринесли за отлива на публика от стадионите. Не ги осъждам по никакъв начин, просто видях с очите си в какво се превърна мой приятел, при това страхотен млад футболист- и знам до какво може да докара понякога омразата и злобата човек. Разбира се винаги има изключения.
Нямам претенции, че знам всичко за агитките, но определено съм се движил в такава среда, а не да речем винаги да съм сядал в централния сектор.

Така сам по-съгласен.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 09 фев 2009 22:07

Добре, радвам се, че постигнахме съгласие. Обаче съгласи се и ти, че не мога за всяко нещо което кажа да се аргументирам с километричен пост. Това за омразата, че познавам манталитета на средния запалянко, че имам познати, които са загубили всичко,защото са се отдали на това да си фен изцяло- съм го казвал в много мои предни постове.

PB-1912
Контакти:

Мнениеот PB-1912 » 09 фев 2009 22:13

mike28 написа:Добре, радвам се, че постигнахме съгласие. Обаче съгласи се и ти, че не мога за всяко нещо което кажа да се аргументирам с километричен пост. Това за омразата, че познавам манталитета на средния запалянко, че имам познати, които са загубили всичко,защото са се отдали на това да си фен изцяло- съм го казвал в много мои предни постове.

Това не го успорвам, просто в онзи пост не се исказа както трябва ;)

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 09 фев 2009 22:19

Така е, прав си, просто в стремежа си да не се повтарям ( не да бъда оригинален) някой път се получава не добре изказано мнение. Обикновенно после си ги преглеждам и коригирам.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 10 фев 2009 10:58

orlando написа:Оставете дразгите за после,когато по4не първенството.Тогава ще се види кои колко струва и ще има поводи за заяждане между феновете на вси4ки отбори :lol:

Явно сега е голяма скука,но още малко и всичко ще си дойде на място!Пак ще псуваме реферите ,БФС и противниковия отбор ха ха ха ;) ;) ;)
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 фев 2009 11:59

Майк, твоята работа тук не е да мериш акъла на хората, а да следиш за спазването на правилата. Принципно - това означава, че ти не би трябвало да водиш този спамаджийски разговор за средното ниво на интелигентността на феновете, щото тук честно казано мога да те разнищя. Факта е, че ти направи две неща - направи спам и не банна идиота. Помисли върху това.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 10 фев 2009 19:49

Мерси за съвета, ала смятам да не го следвам. Бъркаш офтопика със спама, така че си запази разнищването за някой друг път, Дори не си ми прочел мненията и приказваш. Къде казвам, че ги съдя?

Върни се в “Футбол - България”