Бешикташ - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Хан Крум

Re: Бешикташ - ЦСКА

Мнениеот Хан Крум » 28 авг 2010 12:16

caci написа:Другари с тази игра незнам как и равен бихте постигнали.Ще трябва да сте доволни и на загуба само с 1:0.Sorry,но това е реалността за вас. ;)

Другарю , реалноста щеше да я знаеш ако не беше евроидиот.
Както се казва е известна аксиома " Степента на разбиране на футбола е обратно пропорционална на вероятноста да си фен на Лефски ".
За мача ,никой ,най-малко ние знаем какво да очакваме от този отбор , досега всичко мачове ги играхме в мегаекспериментални състави .
Всички отбори в групата са поне класа над нас , но в това ни е чара ,
точно такива обичаме да биеме . Не става всеки път но без вяра няма победа . Последния път като играхме с тях не бяха особено страшни .
При малко късмет може да изкараме равен или да ги излъжем с един гол.
8-)
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Jazzting
Контакти:

Мнениеот Jazzting » 28 авг 2010 12:34

Чак пък да излъжем Бешикташ......Ние аматьори трудно ще излъжем та сериозен клуб ли :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ?????

veliklevski
Контакти:

Мнениеот veliklevski » 28 авг 2010 13:56

6 - 0 за Бешикташ

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 авг 2010 14:21

delqnski47 написа:Ееми маце твое мнение!Аз па смятам,че ще излезнем от групите!Кажи ми не съм ли реалист! :mrgreen: ;)

0o ма да бе как ш си излезете и ш се върнете в А група .. за малко щяхте и в Б :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 28 авг 2010 20:37

Хан Крум написа: Другарю , реалноста щеше да я знаеш ако не беше евроидиот.
Както се казва е известна аксиома " Степента на разбиране на футбола е обратно пропорционална на вероятноста да си фен на Лефски ".

Лош си Круме, лош си... :lol:

Абе аз го помня мача на "Инюню" - вкараха ни 2 гола след детински грешки отзад....
Иначе Пламен Марков бе наредил добре състава и имахме добри 2-3 положения за гол...За реванша в София няма какво да допълваме - разконтрихме ги тия турчаля, и Вальо Илиев и Сашо Тунчев им мушнаха по един гол с глава и докарахме до продължения мача, ама там ФП-то ни окапа и вкарахме сами вълка в кошарата с онова изчистване в ъглов удар на Данчо Юруков без изобщо да има противников играч до него в онзи момент... :cry:

Дано поне Данчо Минев, Марто Дечев и Коцето Стоянов се оправят до това гостуване и Гьорето също нареди добре състава...Предвид грешките на Караджата е резонно да поседи малко на пейката... :!:

Е, да, ама сега НЕМА да има продължения срещу турците, освен това имаме Акуаро, Нелсън, Марко, Трекаричи и останалите чужденци, които точно тези мачове чакат и мисля че много ще помогнат на отбора...Имах резерви към Тибони, но той пък вкара хубав гол...Дано така да продължава....

Така че според мен на "Инюню" започваме борбата в групата с хикс (предпочитам да е голов) а тук - просто ще им се стъжни на тези турчаля... :evil:

Искам да напълним стадиона при всички домакинства - още с Порто да покажем коя е най-великата агитка в България, макар че имам съмнения че ще има десант към Босфора още за гостуването на БешикТАШАКларъ... :lol:

ДА РАЗВЕЕМ ВСИЧКИ ЗНАМЕНА,
АЛЕНИ СА ТЕ КАТО КРЪВТА.
НЕКА ВСИЧКИ РАЗБЕРАТ СЕГА,
ЧЕ ОТБОР СМЕ НАЙ-ВЕЛИК В СВЕТА :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 авг 2010 21:41

Yasso написа:
Хан Крум написа: Другарю , реалноста щеше да я знаеш ако не беше евроидиот.

Лош си Круме, лош си... :lol:

Абе аз го помня мача на "Инюню" - вкараха ни 2 гола след детински грешки отзад....
Иначе Пламен Марков бе наредил добре състава и имахме добри 2-3 положения за гол...За реванша в София няма какво да допълваме - разконтрихме ги тия турчаля, и Вальо Илиев и Сашо Тунчев им мушнаха по един гол с глава и докарахме до продължения мача, ама там ФП-то ни окапа и вкарахме сами вълка в кошарата с онова изчистване в ъглов удар на Данчо Юруков без изобщо да има противников играч до него в онзи момент... :cry:

Дано поне Данчо Минев, Марто Дечев и Коцето Стоянов се оправят до това гостуване и Гьорето също нареди добре състава...Предвид грешките на Караджата е резонно да поседи малко на пейката... :!:

Е, да, ама сега НЕМА да има продължения срещу турците, освен това имаме Акуаро, Нелсън, Марко, Трекаричи и останалите чужденци, които точно тези мачове чакат и мисля че много ще помогнат на отбора...Имах резерви към Тибони, но той пък вкара хубав гол...Дано така да продължава....

Така че според мен на "Инюню" започваме борбата в групата с хикс (предпочитам да е голов) а тук - просто ще им се стъжни на тези турчаля... :evil:

Искам да напълним стадиона при всички домакинства - още с Порто да покажем коя е най-великата агитка в България, макар че имам съмнения че ще има десант към Босфора още за гостуването на БешикТАШАКларъ... :lol:

ДА РАЗВЕЕМ ВСИЧКИ ЗНАМЕНА,
АЛЕНИ СА ТЕ КАТО КРЪВТА.
НЕКА ВСИЧКИ РАЗБЕРАТ СЕГА,
ЧЕ ОТБОР СМЕ НАЙ-ВЕЛИК В СВЕТА :!:

1." вкараха ни 2 гола след детински грешки отзад...."
Що Бешикташ не ги направиха тез "детински" грешки ами вие?(жокер-щот са по-добри)
2.Защо са по-добри?(жокер-щот не правят "детински грешки отзад")
3."... ФП-то ни окапа..."
Що на Бешикташ ФП-то не им "окапа"?(жокер-щот са по-добри)
4.Защо са по-добри?(жокер-щот на добрите отбори не им "окапва" ФП-то)
5." освен това имаме Акуаро, Нелсън, Марко, Трекаричи..."
Направо виждам как им паднаха гащите от страх,след като жребият ги изправи срещу тези титани на футболната игра!
Те с техните Куарешма,Гути и Нихат къде са тръгнали?
6."Искам да напълним стадиона при всички домакинства..."
Както го напълнихте с Клифтънвил и ТНС?И преди да ми разкажеш как това били предварителни кръгове и как тези отбори не били "дразнители",направи справка колко човека имаше на Герена в ПРЕДВАРИТЕЛНИЯ кръг срещу НЕДРАЗНИТЕЛЯ Дъндолк.

batelevski
Контакти:

Мнениеот batelevski » 28 авг 2010 21:45

blue avalanche написа:1." вкараха ни 2 гола след детински грешки отзад...."
Що Бешикташ не ги направиха тез "детински" грешки ами вие?(жокер-щот са по-добри)
2.Защо са по-добри?(жокер-щот не правят "детински грешки отзад")
3."... ФП-то ни окапа..."
Що на Бешикташ ФП-то не им "окапа"?(жокер-щот са по-добри)
4.Защо са по-добри?(жокер-щот на добрите отбори не им "окапва" ФП-то)
5." освен това имаме Акуаро, Нелсън, Марко, Трекаричи..."
Направо виждам как им паднаха гащите от страх,след като жребият ги изправи срещу тези титани на футболната игра!
Те с техните Куарешма,Гути и Нихат къде са тръгнали?
6."Искам да напълним стадиона при всички домакинства..."
Както го напълнихте с Клифтънвил и ТНС?И преди да ми разкажеш как това били предварителни кръгове и как тези отбори не били "дразнители",направи справка колко човека имаше на Герена в ПРЕДВАРИТЕЛНИЯ кръг срещу НЕДРАЗНИТЕЛЯ Дъндолк.
Чакай малко, защо ни сравняваш с вас. През кура ми е колко сте събрали. Гледам си моя отбор, за разлика от теб ;)

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 29 авг 2010 00:07

Не съм гледал мачове на Бешикташ тази година, но преди 4 години като играхме с тях не бяха кой знае какво. В Турция бяха по-добри и само несправедливото изгонване на Робърт Петров им помогна да ни бият. В София направо им скъсахме милионната селекция. Мисля, че сега ще е същото. В Турция един равен и в София им скъсваме задниците на Куарешма, Гути и не знам си още кой. ЦСКА е друг отбор като играе в Европа. А и до мачовете с Бешикташ в игра ще са се върнали Данчо Минев и Коста Стоянов и отзад ще изглеждаме много по-добре. Нелсън ще е навлязал в по-добра спортна форма и ще може да играе цял мач, а не само 30 минути. Шеридъни ще е свикнал с новите си съотборници. Не отписвайте ЦСКА предварително. Щом Инстанбул ББ ги бие като гости, то и ние имаме шанса да ги напляскаме. Надявам се дотогава да се подобри играта и да бием Литекс преди да заминем за Инстанбул,че и малко самочувствие ни е нужно. САМО ЦСКА

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 29 авг 2010 00:22

Не съм гледал мачове на Бешикташ тази година, но преди 4 години като играхме с тях не бяха кой знае какво. В Турция бяха по-добри и само несправедливото изгонване на Робърт Петров им помогна да ни бият. В София направо им скъсахме милионната селекция. Мисля, че сега ще е същото. В Турция един равен и в София им скъсваме задниците на Куарешма, Гути и не знам си още кой. ЦСКА е друг отбор като играе в Европа. А и до мачовете с Бешикташ в игра ще са се върнали Данчо Минев и Коста Стоянов и отзад ще изглеждаме много по-добре. Нелсън ще е навлязал в по-добра спортна форма и ще може да играе цял мач, а не само 30 минути. Шеридъни ще е свикнал с новите си съотборници. Не отписвайте ЦСКА предварително. Щом Инстанбул ББ ги бие като гости, то и ние имаме шанса да ги напляскаме. Надявам се дотогава да се подобри играта и да бием Литекс преди да заминем за Инстанбул,че и малко самочувствие ни е нужно. САМО ЦСКА

Потребителски аватар
Levski_Valencia
Контакти:

Мнениеот Levski_Valencia » 29 авг 2010 01:03

batelevski написа:
caci написа:Другари с тази игра незнам как и равен бихте постигнали.Ще трябва да сте доволни и на загуба само с 1:0.Sorry,но това е реалността за вас. ;)
Ти ли ще кажеш коя е реалността за нас? Изчакай първите мачове, че да не вземе да стане нещо..това ще сте скъсани от ебавки, за това сега мълчи с това голямото самочувствие

Да,така е,казва го човек със опит от миналата година... Много си бяхте повярвали след мачовете със средняка(но с голям бюджет) Динамо Москва!!!
Павел Дочев- "Бяхме интелигентно недостатъчни" "Вкараха ни ненужен гол"

Върни се в “ЦСКА”