Хан Крум написа: Другарю , реалноста щеше да я знаеш ако не беше евроидиот.
Както се казва е известна аксиома " Степента на разбиране на футбола е обратно пропорционална на вероятноста да си фен на Лефски ".
Лош си Круме, лош си...
Абе аз го помня мача на "Инюню" - вкараха ни 2 гола след детински грешки отзад....
Иначе Пламен Марков бе наредил добре състава и имахме добри 2-3 положения за гол...За реванша в София няма какво да допълваме - разконтрихме ги тия турчаля, и Вальо Илиев и Сашо Тунчев им мушнаха по един гол с глава и докарахме до продължения мача, ама там ФП-то ни окапа и вкарахме сами вълка в кошарата с онова изчистване в ъглов удар на Данчо Юруков без изобщо да има противников играч до него в онзи момент...
Дано поне Данчо Минев, Марто Дечев и Коцето Стоянов се оправят до това гостуване и Гьорето също нареди добре състава...Предвид грешките на Караджата е резонно да поседи малко на пейката...
Е, да, ама сега НЕМА да има продължения срещу турците, освен това имаме Акуаро, Нелсън, Марко, Трекаричи и останалите чужденци, които точно тези мачове чакат и мисля че много ще помогнат на отбора...Имах резерви към Тибони, но той пък вкара хубав гол...Дано така да продължава....
Така че според мен на "Инюню" започваме борбата в групата с хикс (предпочитам да е голов) а тук - просто ще им се стъжни на тези турчаля...
Искам да напълним стадиона при всички домакинства - още с Порто да покажем коя е най-великата агитка в България, макар че имам съмнения че ще има десант към Босфора още за гостуването на БешикТАШАКларъ...
ДА РАЗВЕЕМ ВСИЧКИ ЗНАМЕНА,
АЛЕНИ СА ТЕ КАТО КРЪВТА.
НЕКА ВСИЧКИ РАЗБЕРАТ СЕГА,
ЧЕ ОТБОР СМЕ НАЙ-ВЕЛИК В СВЕТА