Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Re: ВРЕМЕ ЗА МЪЖЕ!

Мнениеот SHYNE » 10 фев 2009 00:49

mike28 ако можеш да видиш списъка на хората който съм ги вкарал в опцията да не им чета мненията и ще се сгънеш .... ;)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 10 фев 2009 00:53

Не ме карай да завиждам.

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 10 фев 2009 07:45

Аре земи се поспри малко!!! От както почна да драскаш тука и форума стана кенеф. Млъкни и чети само. Нужно ли е да ставаш център на внимание. И не ми казвай че който не му понася трябва да се изнася, защото тва е един вид стока която се предлага на клиента и вместо да си гониш клиентите, направи така че да ги привлечеш по някакъв начин. Адски много ме дразниш!!!

Потребителски аватар
bai Momchil
Контакти:

Мнениеот bai Momchil » 10 фев 2009 09:09

Евтин популизъм. Нямам проблем да излезна на съвместна проява с някой фен на Локото, имам доста приятели локомотивци, но защо? Каква е общата цел и срещу кого да се борим - БФС, кмет, премиер???
Те си имат тяхната борба, ние нашата - или може би трябва да се обединим двете агитки и да пречукаме селския и после да идем да пребием и Галя... Глупости са това.

ploudin
Контакти:

Мнениеот ploudin » 10 фев 2009 11:14

Привържениците на всички пловдивски отбори могат да се обединят в едно - да протестират и тормозят институциите, от които зависи отдаването на спортните съоръжения под формата на концесия, аренда и т.н. Те могат да оказват натиск върху органите на местната власт да продават или отдават под различни форми на наемни отношения общински терени за спортни цели. Общината може дори пряко да участва, използвайки формата на публично-частното партньорство - тя предоставя свободен терен, а инвеститорът изгражда спортното съоръжение със съответната инфраструктура и улеснения, в т.ч. паркинги, търговски обекти и т.н.
Формите за последващо съвместно или самостоятелно управление, както и за ползването на обекта са различни и са предмет на договаряне между двете страни. Когато обектът има по-голяма публична значимост, съществуват възможности да се използват и средства от европейските фондове. Би могло дори да се кандидатства за изграждане на велоалеи, свързващи основните квартали на града с даден по-голям спортен обект.

Потребителски аватар
Meto_1912

Борносузов отсвири Ботев, Христолов иска среща с Бакалов

Мнениеот Meto_1912 » 10 фев 2009 11:31

Ботев няма да привлече Атанас Борносузов, съобщи президентът на клуба Димитър Христолов. Той поясни, че халфът е предпочел офертата на АЕЛ (Кипър), чийто старши треньор е румънецът Михай Стойкица, с когото са работили заедно в Литекс.

„Уважавам решението на Атанас Борносузов. Бяхме се разбрали предварително, да дойде в Ботев, ако не си намери отбор в чужбина. След като е приел офертата на АЕЛ, значи е добра. Продължаваме да сме в добри отношения с него", коментира Димитър Христолов.

Той добави, че в „жълто-черния” тим няма да бъде привлечен и защитникът Кирил Николов.

Димитър Христолов призова изпълнителния директор на фондация „Бъдеще за ПФК Ботев 1912” Марин Бакалов да излезе с конкретно предложение за закупуването на клуба.

„Готов съм да преговарям с тях, но чакам да ме поканят на среща с конкретна оферта, а не чрез медийни изяви", заяви Димитър Христолов.

От своя страна Марин Бакалов вече няколко пъти декларира, че Димитър Христолов избягва срещи с него.

gong.bg

--------

Нищо ново под слънцето.
Последна промяна от Meto_1912 на 10 фев 2009 11:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Re: Борносузов отсвири Ботев, Христолов иска среща с Бакалов

Мнениеот SHYNE » 10 фев 2009 11:34

Meto_1912 от каде е инфото ? давайте по линк към източника бе ;)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 10 фев 2009 11:40

SHYNE написа:Meto_1912 от каде е инфото ? давайте по линк към източника бе ;)

;)

За мен това е добра новина митю показа, че няма кинти сега се чуди какво да прави.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 10 фев 2009 11:43

Meto_1912 е да определено е добра . поне вече допуска че може да има преговори с фондацията . сега е ред вече Бакалов и ко да се размърдат и да покажат с действие че искат да купят клуба . не само да се пишат декларации до медиите ;)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Върни се в “Архив”