Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот futbolqga » 28 авг 2010 17:43

Blue_Lion написа:Ще видиме кои ще дойде до вторник,но до колкото четох може да не е един,а двама играчи,като единия ще е тоя Слори ли къв е там,а другия някъв роден талант...ама ще видиме Гонзо и Ясен кво ще направят !

Някой може ли да каже в кой сайт се е появила информация за двама нови, защото аз не съм попадал на такава до сега (не че много съм разглеждал де, ама все пак :))

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 28 авг 2010 20:23

tatusindo написа:
Дъстли Мюлдер написа:
Blue_Girl написа:Ако е от нашето първенство предполагам:
Галин Иванов.
Харесва ми как играе.
8-)

Е страшен е, нема що...

Що бе и на мен ми допада играта му - просто му трябва да иде в по-голям клуб с по-добри съотборници.И Дембеле не беше нищо особено в Локо Пд, ама я виж какво прави със синия екип ;)

Това имам пред вид и аз, че ако Галин дойде при нас е възможно да си развие таланта още повече.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 28 авг 2010 20:26

blue avalanche написа:"250 хил. евро разделят Димо Атанасов от Левски, научи „Топспорт". Приблизително толкова искат „железничарите" от „сините". Именно това забавя сделката за момента, тъй като Тодор Батков и Георги Иванов на този етап не желаят да плащат толкова пари.
Преговорите продължават, като от „сините" ще пробват да свалят цената на талантливият полузащитник. Не е изключено в крайна сметка Левски да се съгласи да плати исканата сума, с оглед на това, че в касата на клуба ще има сериозни постъпления от участието на тима в груповата фаза на турнира Лига Европа."
Тез от Локото по принцип ли са си луди или наскоро откачиха?Че той титуляра на Фейенорд по-евтино ни излезе!Тоя отсега го намразих!Тези пари,ако ги дадат на някое момче от школата,ще "изоре" терена,ще го засее и ще го ожъне!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Моля искат такава сума за Атанасов?
Дано Батков да не я плати.
:shock:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 28 авг 2010 20:38

По-добре да я плати от колкото да взимаме Галин Иванов. Нямам представа кой ще е новият играч, но ако е от нашето първенство дано да е Асамоа.
Само Левски!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 авг 2010 20:41

siniq_fen написа:По-добре да я плати от колкото да взимаме Галин Иванов. Нямам представа кой ще е новият играч, но ако е от нашето първенство дано да е Асамоа.

А най-добре нито да я плати,нито да вземе Г.Иванов!Стефанов пробва да го пробута из Европа,ама не успя!Ние по-тъпи ли сме от еврипейците?След експеримента "Ортега"-далеч от Славия.Не им ща Галинът,не им ща Ивановът!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 28 авг 2010 20:46

blue avalanche написа:"250 хил. евро разделят Димо Атанасов от Левски, научи „Топспорт". Приблизително толкова искат „железничарите" от „сините". Именно това забавя сделката за момента, тъй като Тодор Батков и Георги Иванов на този етап не желаят да плащат толкова пари.
Преговорите продължават, като от „сините" ще пробват да свалят цената на талантливият полузащитник. Не е изключено в крайна сметка Левски да се съгласи да плати исканата сума, с оглед на това, че в касата на клуба ще има сериозни постъпления от участието на тима в груповата фаза на турнира Лига Европа."
Тез от Локото по принцип ли са си луди или наскоро откачиха?Че той титуляра на Фейенорд по-евтино ни излезе!Тоя отсега го намразих!Тези пари,ако ги дадат на някое момче от школата,ще "изоре" терена,ще го засее и ще го ожъне!!! :twisted: :twisted: :twisted:

250 хил.евро за тоя некъдърник :shock: Въобще да не го взимат,не ни трябва,а и бил фен на ЦСКА.От нашето първенство само Асамоа може да вземат,добър е.Да вземат Слоури вместо Димо Атанасов.

Потребителски аватар
bobby198
Контакти:

Мнениеот bobby198 » 28 авг 2010 21:17

Като,гледам на къде са тръгнали нещата,май ще е тоя димо атанасов,а и гледам мача локо-берое и той не играе това кво ви говори.Според мен ако го вземем това чорбарче,ще е първата грешка в лятната селекция,за кво ние е да търка пейката и да си взима парички,та това го може всеки един в този форум.Дано гонзо не направи тази грешка.
Изображение

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 28 авг 2010 21:22

Левски на път да вземе голмайстор на Милан

Антонио Михайлов предложен на "сините" от Емил Данчев, Литекс също се ослушва

Левски е на път да направи сензационен трансфер, миг преди да бъде затворен прозореца за сделки. На "сините" е бил предложен голмайсторът на юношеските формации на Милан в последните години Антонио Михайлов. Младокът напусна "росонерите", след като там му поставиха условие да бъде преотстъпен в Серия С. Такава била практиката с всички таланти от "Миланело". Михайлов обаче не се съгласил, заради което се е разделил с Милан.

Мениджърът на момчето Емил Данчев го е предложил на Левски и до утре трябва да получи отговор. От младока обаче са се поинтересували и от Литекс, като дори са имали разговори с него. Михайлов имал готов варинат за Италия за серия В, но все пак щял да изчака до понеделник, преди да подпише.

"Нещата в България ми се движат от г-н Данчев, аз нищо не знам. В момента съм в Милано", бе лаконичният коментар на доскорошният голмайстор на Милан.
Източник : Sportline

Предвид източника малко е съмнително,вие как мислите ?

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 28 авг 2010 21:23

Не го искам. Такива "голмайстори" ми напомнят на Христов.
Само Левски!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 авг 2010 21:26

bobby198 написа:Като,гледам на къде са тръгнали нещата,май ще е тоя димо атанасов,а и гледам мача локо-берое и той не играе това кво ви говори.Според мен ако го вземем това чорбарче,ще е първата грешка в лятната селекция,за кво ние е да търка пейката и да си взима парички,та това го може всеки един в този форум.Дано гонзо не направи тази грешка.

Ми кво ми говори:че е толкова слаб,че за Локото не става!Той и на мача с Пирин търкаше пейката-това кво ти говори?

Върни се в “Архив”