[center]ЦСКА с групата от ТНС срещу Сливен[/center]
На група от 18 футболисти ще разчита треньорското ръководство на ЦСКА за гостуването на тима в Сливен в мач от 5-ия кръг на А група. Двубоят е утре от 18 часа на стадион „Хаджи Димитър”.
Това са същите футболисти, които пътуваха за двубоя на „червените” от европейските клубни турнири срещу ТНС, с изключение на Борис Галчев, който бе наказан за натрупани картони.
Македонският наставник на „армейците” Гьоре Йовановски е решил отново да не разчита на контузените играчи и да рискува допълнително здравето им.
Групата на ЦСКА: Здравко Чавдаров, Иван Караджов, Мартин Василев, Павел Виданов, Румен Трифонов, Джузепе Акуаро, Томи Костадинов, Тодор Янчев, Спас Делев, Коста Янев, Килиян Шеридън, Александър Тонев, Маркиньос, Грегъри Нелсън, Дормушали Саидходжа, Димитър Илиев, Кристиян Тибони, Борис Галчев.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=154287
[29.08.2010] V кръг: Сливен 2000 - ЦСКА (София)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: [29.08.2010] V кръг: Сливен 2000 - ЦСКА (София)
delqnski47 написа:Добре, ти какво опитваш да кажеш, че не разбирам? Може би, че ЦСКА са победили ТНС по случайност и с чист късмет?Не,опитва се да ни каже,че техното било по-категорично!Мене,честно казано,хич не ми дреме те с колко са били и колко категорично са го направили!Никога няма да се сравнявам с тия!
Интересно какво значение има колко категорично е станало нещо? То ако почнем така да издребняваме, то аз бих казъл, че една победа с 2:1 въобще не ми изглежда категорична, тъй като е срещу отбор, който вкарва по 1 гол на всеки 5 мача, а в предния кръг в ЕКТ за една бройка да отпадне от някакъв нечуван отбор от Люксембург, а преди това беше отнесен с 4:0 от Розенборг. Очевидно голям отбор е АИК.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
ЕМИЛ написа:1-2 за ЦСКА
Емилчо, недей така бе човек...Кажи, че Сливен ще бие, бе - моля ти се...

VesMil написа:ЦСКА са безумно слаби, дължът пари и на плешивия, най-вероятно Сливен-ЦСКА 1:0 или2:1
Най-вероятно някой е забравил да затвори онова нещо дето му викат порта и обикновенно го има на вход/изхода на едно селскостопанско заведение...

Като се прибирате - последния да затвори добре, че аман вече...

Хм, Сливен - тройка с гарнитура ще получат, какво друго...

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
- blue avalanche
- Контакти:
vaskonti написа:delqnski47 написа:Добре, ти какво опитваш да кажеш, че не разбирам? Може би, че ЦСКА са победили ТНС по случайност и с чист късмет?Не,опитва се да ни каже,че техното било по-категорично!Мене,честно казано,хич не ми дреме те с колко са били и колко категорично са го направили!Никога няма да се сравнявам с тия!
Интересно какво значение има колко категорично е станало нещо? То ако почнем така да издребняваме, то аз бих казъл, че една победа с 2:1 въобще не ми изглежда категорична, тъй като е срещу отбор, който вкарва по 1 гол на всеки 5 мача, а в предния кръг в ЕКТ за една бройка да отпадне от някакъв нечуван отбор от Люксембург, а преди това беше отнесен с 4:0 от Розенборг. Очевидно голям отбор е АИК.[/quote]
Щом ще издребняваме:ако Розенборг ви хванат с колко ще ви "отнесат"?Дали само с 4-0?Ще издребнея още:ако е за 2-2 с тези ТНС,дето "убедително" им изравнихте и изведнъж се превърнаха в страшно стойностния отбор и Сливен могат да го направят.Тези същите,дето толкоз им се каните!Не бяха ли те,дето миналия сезон ви изплющяха в Сливен с 3-1,а в София опълченски бранехте безценното 1-0?Някой да ми припомни,моля...
- delqnski47
- Контакти:
Щом ще издребняваме:ако Розенборг ви хванат с колко ще ви "отнесат"?Дали само с 4-0?Ще издребнея още:ако е за 2-2 с тези ТНС,дето "убедително" им изравнихте и изведнъж се превърнаха в страшно стойностния отбор и Сливен могат да го направят.Тези същите,дето толкоз им се каните!Не бяха ли те,дето миналия сезон ви изплющяха в Сливен с 3-1,а в София опълченски бранехте безценното 1-0?Някой да ми припомни,моля...[/quote]
Да ти припомня,че те ни биха не миналия,а по миналия сезон,когато прои тях беше още Иван Стоянов,Коце Стоянов и Коста Янев!И да ти припомня,че миналия сезон те ви изплющяха с 1:0,не нас!Порови се и ще видиш, БАТЕ!
Да ти припомнИм ли други работи?
Да ти припомня,че те ни биха не миналия,а по миналия сезон,когато прои тях беше още Иван Стоянов,Коце Стоянов и Коста Янев!И да ти припомня,че миналия сезон те ви изплющяха с 1:0,не нас!Порови се и ще видиш, БАТЕ!
Да ти припомнИм ли други работи?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
blue avalanche написа:Щом ще издребняваме:ако Розенборг ви хванат с колко ще ви "отнесат"?Дали само с 4-0?Ще издребнея още:ако е за 2-2 с тези ТНС,дето "убедително" им изравнихте и изведнъж се превърнаха в страшно стойностния отбор и Сливен могат да го направят.Тези същите,дето толкоз им се каните!Не бяха ли те,дето миналия сезон ви изплющяха в Сливен с 3-1,а в София опълченски бранехте безценното 1-0?Някой да ми припомни,моля...
Би ли ми посочил къде и кой е казал, че ТНС са страшно стойностен отбор? Аз казах, че са стойностни спрямо Жосефа или както там се казваше шампиона на Люксенбург, който пък за едната бройка да изхвърли сериозният тим на АИК. А че АИК е много, много силен европейски тим се твърди от абсолютно всеки син фен, включително и от теб. И всъщност ти си този, който издребнява сериозно с опитите да даваш оценки дали е била достатъчно категорична победата на ЦСКА.
[center]I'll be the savior of you all
- napred_trizvezdni_1948
- Контакти:
Мисля и се надявам че ще бием Сливен с повече от гол разлика, миналия мач в Сливен беше страхотен, много ми хареса, дано и сега се получи подобен двубой и да бием с нещо от сорта на 1:3 или 2:4 и от този мач нататък да показваме по-добра игра и да бием по-честичко в първенството 

ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.
Бих казал че ще Направите Х или Загуба.Нали сте са запътили в Б група
Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
Червени Шивачки Не Струвате !
- bluegabrovo
- Контакти:
СЛИВЕН-цска 3:2.Труден мач с много контузени и изгонени играчи от двата отбора.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ
1:2 е мача, иначе плешьо изтърва кметството. И нали калинката има 7 точки.